Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Achill3uS #243433 üzenetére

    a ka-ri az vicces, az inkább csak új tank élményt ad, de szerintem nem jó tank nagyon, azt meg se vettem, pontosabban 1 d dobozt se vettem, de a bz-t az kipörgettem a ládákból és az már egyértelműen egy P2W szerű tank. Nem olyan értelemben, hogy mindig győzni fognak vele a játékosok, hanem hogy egyszerűen a tank úgy van felépítve, hogy viszonylag könnyen kiosztja a 800 sebzést és nem olyan könnyű válaszolni neki. Kár tagadni, adja a játékélményt, a fizetős játékélményt. Mások kárára, de adja.

    jön a kerekes brit prém, most ez a kétágyús t54 a wot+-hoz, amibe akár arty legénységet is lehet rakni, ha éppen azt kell húzni. akár passzívan is

    A WGnek kell a pénz és egyértelmű, hogy a F2P modellből nem szedhető ki több, lassan el kell mozdulni a P2W irányába. Pl 7-8-9 skilles legénység, gyakorlatilag elérhetetlen lesz fizetés nélkül, olyan sok időbe tellne. Ehhez már csak azt kéne a WG-nek kitalálni, hogy kézzelfogható előnyt, élmény+ -t adjon a játékosoknak a pénzükért és ezen dolgoznak éppen :) Költöttem a WoT-ra, nem is keveset, de eddig még elfogadható volt az összeg, viszont ha a jövőben 12e lesz a tank meg még 12-15-20e a 7-8-9 (csak tippelek) legénység hozzá, akkor az már nekem túl sok lesz.

    szibilla: ez jó kérdés, hogy a bonyolult vagy az egyszerűbb rendszer a jobb. Most lesz lehetőségünk kipróbálni. A cc-k is elmondják, hogy még csak kapiskálják a lehetőségeket.Én tartok tőle, hogy már megérteni se lesz egyszerű ezeket az új skilleket, nemhogy kihasználni. Keveset játszok mostanában, már a napi 3 alap küldetést se csinálom meg teljesen, pedig kéne haladni a BP-vel is. Ez hosszú idő lesz nekem, mire megértem és kihasználom az új skilleket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák