Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
Centi AX elég fasza lett. Jó ágyú, jó dpm. Akinek megvan érdemes kipróbálni.
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Cseri0058
őstag
Az is-5 mennyire ajánlott?
Nincs még prémium nehéz tankom és szimpatikusnak tűnik. Nincs annyi aranyam, hogy meg tudjak venni más prémium tankot, költeni meg már nem fogok erre a játékra.
Játszható a tank? -
Viktoár
addikt
Pár napot kihagytam, gondoltam megnézem ma mi a helyzet. Hát nem tudom minek a számlájára írható de rosszabb mint amire emlékeztem.
Aztán néztem hogy jött a változtatás, BP, stb.... Ahogy néztem a csapatokat főleg a rino-t próbálgatják, bár nem tudom milyen csodát remélnek.
Bezzeg a kaiju-hoz nem nyúlnak, bár mint minden tanknál, ennél is becsúszik egy-egy jó karika.
Sajnos az utolsó artyt már nem volt időm megkeresni ezért döntetlen lett.
Üdv:Viktor
-
popey37
addikt
-
jimmy74
őstag
válasz xAttilax #242905 üzenetére
Úgy értem kipróbálta milyen az ágyú statja buff után és nem nagyon érződött ezekkel hogy rosszabb lenne a buffolt tank a fejl.edzessel és a turbóval de ezekkel meg egész fürge lett illetve megmaradt a modul érzékenység emiatt rakott f.edzést és próbálta így hogy mennyire lesz más lövegkezelés.
WoT:jimmbo
-
Djuree
félisten
válasz popey37 #242906 üzenetére
szerintem mindenki tökig van golddal annyi akció volt, nekem már nem kell egy darab se, én nem fizetek pluszban goldért, egyben majd megveszem a 3 szakaszt de előbb végigtolom a szakaszokat, mert ha nem lesz meg mind akkor nem éri meg megvennem a hármas csomagot.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Addel
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #242910 üzenetére
Gondolom úgy érti, hogy v.stab nélkül is használható az ágyú a buff után, előtte azzal se volt túl jó.
-
jimmy74
őstag
válasz TESCO-Zsömle #242910 üzenetére
én a felszerelés etapra értettem hogy turbo +edzés combóval se volt rosszabb mint a venti+ fejl.célzás felszereléssel így buff után
magyarul remek az ágyú[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
Djuree
félisten
T95/FV4201 Chieftain
ilyen tankot hol lehet venni, vagy ehhez is kell valami küldi? látom ebben a bajnokságban is lehet szerezni, ehhez mit kell tenni? klánban kell játszani másik klán ellen és mindig nyerni kell vagy hogy megy ez?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Gubu0101 #242914 üzenetére
és kb. mennyi játékidő kell ehhez?
látok piros játékosokat is akiknek megvan.
van itt klán aki tudott tankokat szerezni? mert akkor majd ha lehet én is szeretnék legközelebb játszani érte.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jano_77
nagyúr
válasz Djuree #242915 üzenetére
vannak klánok, ahol befizetett összegért beviszik az acc-odat és megnyerik a tankot. Nyilván nem a paradicsom nyerte meg a tankot. Amúgy 2 hét szokott lenni egy ilyen CW kampány, ahol minden este ott kell lenned, ha tankot szeretnél. Jaaaa.....és persze olyan klánba kell felvételt szerezned, aminek van esélye nyerő pozícióba kerülni. Mi is szoktunk indulni, de sajnos a klán már régen nem olyan mint volt korábban a dícső időszakában. Többségnek már minden CW tank meg van, így nem annyira motíváltak, sokan már csak játszogatnak (VTEPS).
Itt már csak azért indulnak el egy ilyen kampányon, hogy bidelni - licitálni - tudjanak a kiosztandó tankokra kötvényért.
Se gyakorlás, se taktika, se FC. Csata előtt összerakják a csapatot és mikor a visszaszámláló pörög, akkor vki gyorsan elmondja, ki-hova menjen, mit csináljon.
Hardcore klánoknál azért ezt komolyabban csinálják, gyakorlatoznak, taktikákat egyeztetnek maponként, azt begyakorolják!Cseri0058: ha nem akarsz ablakon kidobni goldot, akkor felejtsd el szerintem. Nem éri meg!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Dobi 562
addikt
válasz xAttilax #242901 üzenetére
Tenyleg jo lett!
Szegeny Rinot raktam is vissza a garazs melyere, a Centi AX-el nagyon jo jatszani, minek vesztegessem az idom a Rinoval...
Aki erez ra igenyt az meg most gunmarkolja le a Centurion AX-et, 4k kombinalt kell a 3. jeloleshez, ez biztos hogy feljebb fog menni.
-
Djuree
félisten
válasz jano_77 #242917 üzenetére
jaa hogy vannak ilyen fizetős helyek. miért is gondoltam hogy ebből nincs biznisz?
én lenyomnám a csatákat, bár én is csak így hogy bemegyek és nyomom, gyakorolni lenne jó de arra nincs időm sajnos. egy jó parancsnokkal sztem megoldható a jobb helyezés, ha mindenki követi a taktikot. anno voltam valami vegyes nemzetközi klánban, 6-os csatákat nyomtunk, szinte mindet nyertük pedig sose gyakoroltunk, csak jó volt a parancsnok és mindenki azt csinálta amit kellett.
ja emlékszek régen, én is voltam vtepses asszem , akkor komolyan tolták.
na majd rámegyek legközelebb...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Dobi 562
addikt
válasz Djuree #242921 üzenetére
Ne legyel naiv, vannak akik szobanoveny szinten jatszanak es fizetnek azert, hogy valaki legunmarkolja nekik a tankot.
Utana lehet csodalkozni, hogy a 3 gunmarkos Super Conqueror a sarokban kempel es nem kepes leadni sebzo lovest (recent win rate 40%)...
Azt ne kerdezd meg ez mire jo, mert en sem ertem.
-
Djuree
félisten
válasz Dobi 562 #242922 üzenetére
igen, mostanában sok ilyen van.
tegnap is full hp-s 9-es tankunk kempel hátul. az ellennél már csak 1 lövéses tanok voltak, a többiek nálunk is 1 lövésesek voltak. mondom indulj már el te szerencsétlen. erre visszaír hogy shut up noob. mondom miafaszvan?
persze döntetlen lett amit simán nyertünk volna ha elindul a hülyéje...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
h1mpi
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Djuree #242923 üzenetére
Volt ilyen klántársam még a "hőskorban". Állandóan sírt a szája, hogy így a mocskos arti, úgy a mocskos arti, mindig csak őt találja el, mindig telibe talál, stb... 10 csatával később ő ült az artiba és ugyanúgy sírt a szája, hogy így szar, úgy szar, semmit se talál el, semmit se sebez, stb...
Szomszéd nője mindig lucskosabb asszem...Sub-Dungeoneer lvl -57
-
jano_77
nagyúr
Chrome böngészőhöz a Twitch bővítményt azt időről időre újra kell rakna?!?
Mert múltkor mikor vki belinkelte, akkor felraktam, működött is rendesen, de tegnap azt vettem észre, hogy hiába ment a stream míg én kézilabda BL-t néztem, mikor kikapcsoltam a gépet csak az első drop ment végig és nem is vettem át, ezért nem indult el a következő!?
Ha újra kell rakni, akkor vki megosztaná, mi is pontosan a neve?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Andor22
aktív tag
sziasztok progetto 46 premium shopban tavasszal várható szerintetek ?
-
jano_77
nagyúr
válasz Barcelona95 #242927 üzenetére
Köszi az infót
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Addel
senior tag
válasz jano_77 #242917 üzenetére
Most lett vége a CW kampánynak múlt hétvégén.
Most nem volt csifi, tehát azt most nem lehet megszerezni.
A tank licithez szükséges nyersanyagokat viszonylag könnyű összeszedni(főleg ha néha nyertek is), én se játszottam minden nap, főleg csak hétvégén, de így is összeraktam. ÚGy tudom nálunk többen a "Increased Shell Resistance" -t is összerakták, pedig ahoz bazisok alapanyag kellet (közben bekerült a bond shop-ba is, jó kis szopatás ).
Djuree ha viszonylag aktív vagy és érdekel a CW, könnyen találsz CW aktív magyar klánt, van sok.[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
lehet refundot kérni? kifizettem ezt a rák 5 vagy 6 ezer ft-s 2500 gold + 1m kredit szutykot, jön 2 AX, ae phase 1-el SEMMIT nem penelek ratjuk, sehol, teli vannak zöld spottal, lófaszt nem üt be, majd körbehugyoznak és megölnek mindenkit is, 2en, kb 6 heavyt. Értem. ez is balancedre sikerült.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tasiadam
veterán
válasz TESCO-Zsömle #242933 üzenetére
megkértem és letöröltem a játékot. Ez nagyon unalmassá vált. Amikor azt hiszi az ember, hogy nem lehet mélyebbre menni, ők meglepnek. Vagyis inkább már meg sem lepnek ezekkel.
-
Baltazár123
senior tag
válasz tasiadam #242932 üzenetére
Visszavettem a Cent AX-t tartalékból mert megnézem a buffot és befejezem a field modot, de érdekes amit írsz, mert azt a tankot csak az nem lövi be már sima lőszerrel is aki nem akarja. Utána rendszeresen lehet javítani az ammo rákot. A tornya meg vagy pattint vagy nem, nálam inkább a vagy nem. Mindez alap lőszer ellen, arany lőszert nem is emlékszem, hogy le tudtam-e 5 csatában pattintani vele, szerintem nem, egyszer sem. Az ágyúja tényleg jobb lett, de így is fájdalom túl sokat missel. - A leo1 vagy az M48 szerintem jobb tankok hasonló használat mellett és a dpm is 100-150-el kevesebb csak.
A WG nem ígér kedvező rng-t még ha fort knoxot veszel, akkor se
Az MM meg ez a kialakult állatias meta sokkal nagyobb probléma. Sztyeppén védünk, odamegyek a nehezekkel, mondom kicsiti tornyozok, erre mint az állatok ránk özönlik 10-12 ellenséges tank szinte megállás nélkül, csak bevárták a lassú tankjaikat. Utána gondolkodtam, hogy ahogy a cc-k javasolják, tanulni kell a "hibából", nade itt nem volt hiba. Ki a rossebb számít ilyen állatias barom csatára? A normális az lenne, hogy szépen felmérjük egymás erejét, próbálunk hp-t trédelni, na itt ilyenről szó se lehetett. Ha meg hátul maradok, akkor úgy vadásznak le utána, hogy egyedül kell sok tank ellen, az talán még rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
válasz Baltazár123 #242935 üzenetére
Akkor pont kifogtam egy bias RNG-t. Mindegy. Vissza nem rakom.
-
CirrMee
addikt
válasz Baltazár123 #242937 üzenetére
December 28 óta "elfelejtettem" belépni, nálam sínen van a dolog. Mondjuk ha holnaptól lenne frontlány', már mennék is vissza...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
phoenix1989
őstag
én az új frissítéssel tökre meg vagyok elégedve. azóta nyilván elfelejtettem játszani.
WN8 / XWN8: 859 / 32
Shots/Hits: 53 37
Penetrations: 17 45.95%[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz phoenix1989 #242939 üzenetére
Nem vagy egyedül, centurion AX, mai termésem 4 / 9 győzelem, 1600 átlagsebzés és 2100 wtr (gondolom ez alacsony, de nem értek a statisztikához, hogy ez mit jelent viszont magasabb, mint tegnap ). Szóba került az AX páncélja, átlagos sebzés felfogás a mai napon 120 nem vitte túlzásba a tank, pedig próbáltam vele tornyozni is. Azt hiszem megy vissza tartalékba, ahol volt. Az ágyúja jobb, de ez nem az én tankom... elhiszem és elfogadom, hogy másoknak jobban megy vele. Elég is volt ebből, akkora dózist kaptam a játék örömeiből, hogy hétfőig el se indítom a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Az a gond hogy a wg-nél az a balansz hogy egyik nap működik a tank, másik nap meg semmit nem tudsz vele eltalálni. Persze a matek szerint így is kijön az 50% átlag csakhogy ez nem balansz hanem szopatás.
Üdv:Viktor
-
jimmy74
őstag
Üdv!
Bp tokeneket hogy lehet megszerezni akár kiváltani gold vagy MasterCard ha nem lesz annyi időm játszani mindhárom fejezet végig játszására?
Gondolom improved pass csak a megnövelt jutalmakat adná, tokeneket nem ..WoT:jimmbo
-
popey37
addikt
válasz jimmy74 #242942 üzenetére
a megnovelt mident ad, ha megveszed pénzért, vagy goldért mindhárom szakaszt, vagy végigtolod. egykutya. megkapsz mindent.
amugy szerintem nem éri meg godért megvenni a szakaszokat: 50 szakasz 12500 gold, ezt szorozd meg hárommal. annyit nem ér az egész.[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Djuree
félisten
válasz patyil #242948 üzenetére
így van, viszont így rohadt drága. napi 2 szinttel bőven megvan az egész, ez meg szinte a napi küldikből megvan, plusz még pár csata mondjuk 2-3 tankot leduplázni amit amúgy is megcsinál aki wotozik, meg is van.
-
Baltazár123
senior tag
válasz jimmy74 #242947 üzenetére
Nem tudom ez mennyire szabályos, de kb ha a felét kifizeted valakinek akkor kihúzza neked a 3x50 szintet. Elég a napi küldetéseket letudni. Mondjuk ha van aranyad, akkor ez nem opció, de ha kpt akarnál beletolni, akkor lehet jóval olcsóbban is meg lehet úszni. Nem, én nem csinálok ilyent, annál sokkal több az órabérem meg annyira nem komálom ezt a játékot, de tudom, hogy vannak akik igen. Szeretnek játszani és igazából mindegy mivel játszanak, ennyi.
Megnézed, hogy halad a dolog és akkor elég a végén megvenni a fejlesztett jutalmat, ha már biztos. Meg egy jelszó csere, oszt jó napot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest