Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
-
2thletme2day
őstag
válasz cooi11 #242550 üzenetére
Ne pazarold az aranyad ilyenre. Bőven elég a 90%-os 20k creditbe kerülő képzés. Pár csatán belül meglesz a 100%.
Mennyi volt vajon az alja a skinelt progettonak? 25k volt a versenyképes bid nem sokkal a licit vége előtt. Egyre lustább a wargaming és mégis kaszál vele a sok FOMO-zó, nem gondolkodó ember miatt. 25k gold egy skinelt progettoért? Szerintem ez a nem normális szint mégis viszi a nép mint a cukrot még ilyen áron is. Nem lesz itt változás kéremszépen amíg ilyen a játékostársadalom.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz 2thletme2day #242554 üzenetére
Mi a rendes ara a Progetto 46-nak?
Klantars 33k-ert hozta el a Mars-ot.
-
BerserkGuts
őstag
Szokott bent lenni én is így vettem csak figyelni kell azt a pár napot amikor egész évben eszükbe jut
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Gubu0101
veterán
FV 215B lesz a kovi ha minden igaz,ugy mit kernek erte
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
zodo
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #242564 üzenetére
ha mégis a Halálcsillag kerülne be free XP-ért, akkor véleményetek szerint mennyiért lehetne elhozni?
Jelenleg van majdnem 186K és tudnék még váltani 348K-t, ami a field modokra gyűlik.BEKERÜLT!
Ki mit tippel, mennyi lesz a licit alja, amiért el lehet hozni?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jr1994
addikt
Csodálom hogy nem az xp váltó akció után egy nappal raknak be free xp-s licitet mi van veled WG részeg vagy?
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jano_77
nagyúr
Ezzel csak az a baj, hogy délután elutazom és nem leszek gép közelben, hogy korrigáljam a licitet.
jr1994: igen ezen én is csodálkozom. Biztos benézték VAGY úgy gondolkoztak, hogy mivel most kedvezményes a váltás, majd sokkal többen vesznek goldot - vagy csak égetik a meglévőt - hogy váltsanak! Aztán mikor a goldot elégették, jön majd újabb goldos nagyon kihagyhatatlan ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
-
jano_77
nagyúr
válasz joergie #242571 üzenetére
Tény hogy ritkán látni, de tényleg ennyire használhatatlan, szar lett!?
Annak idején, mikor a fejlesztést csináltam éppen akkor vették ki az ágból, mikor elérhettem volna. Azóta bassza a csőröm, hogy nem tudtam kipróbálni és a 2K sebzés izgatja a fantáziámat."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
phoenix1989
őstag
válasz jano_77 #242572 üzenetére
fejleszd ki a másik fv-t ilyen egyszerű. tök ugyan az csak ez lomhább és hátsó tornyos ami miatt nincs lövegdőlés. szóval tulajdon képen szarabb. amikor úgy volt hogy a 183 mat erősítik kicsit páncélzatilag papíron jól mutatott és mutat a gyakorlatban szart sem ér. talán a fejlesztési fán lévő lövege lett kicsit nerfelve ezáltal egy hangyafaszán a szőr mértékével jobb a 183-é.
[ Szerkesztve ]
-
Hangfalképű
tag
válasz h1mpi #242568 üzenetére
A Fos pont olyan, mint a neve, én kivettem anno, de a jelenlegi metában, maximum hülyülni jó, fél pezetát nem ér az a td. Oké, néha beülök és ha pont olyan meccs jön, hogy lehet sokáig üldögélni és lőni a nehezeket, mert pont olyan a pálya, pont nincs arta, a spotterek halottak, és nem tolja le egyik csapat sem a másikat és van idő többször is betölteni és az úgyú sem szopat halálra, akkor nem olyan Fosh. De ezek hányszor is jönnek össze egy meccsen?
-
jano_77
nagyúr
válasz phoenix1989 #242573 üzenetére
az FV4005 az meg van, bent áll a garázsban. Most a karácsonyi ládákból szerettem volna megszerezni rá a gőzmozdonyos skint - szerintem az egyik legjobb a játékban jelenleg - de nem sikerült, nem adta be.
-
Baltazár123
senior tag
válasz jano_77 #242566 üzenetére
20e TD-t adnak, az sok. A régi játékosoknak általában ott van a garázsban és jellemzően nekik vannak szabad xp hegyeik is. Nehéz azért jósolni, amikor egy Marsot felvernek 23e aranyra, de 20% esélyre várom, hogy el se adják mindet, 80% esélyre 200-250e között fog zárni. Maradt 300e szabad xp az Oroszlán után, 250250-t ráraktam erre a TD-re, aztán este ha ráérek még ránézek, hogy áll az aukció. Ha mindenáron váltani akarsz aranyért és megteheted, hogy várj estig, akkor a váltással szerintem várjál.
Kár, hogy ennek nem adtak valami fantázia nevet meg valami egyszerűbb skint (levehetőt), volt Oroszlán, Majom, Mars, lehetne mondjuk Star - tényleg van is olyan 2D skin hogy to conquer the stars, azt rakom rá, ha megnyerem. A holnapi aukció várhatóan aranyért lesz, legalábbis ebben bízom, mert így elverhetem nyugodtan a megmaradt szabad xp-t.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Baltazár123 #242576 üzenetére
vagy lehetett volna a skin neve: Death Star
-
Baltazár123
senior tag
válasz jano_77 #242577 üzenetére
Igen az még jobb név lenne itt hibázott a WG marketing csapata, bár így a jó, mert akkor sok khm nem tudom milyen névvel illessem őket, képesek lennének a skin meg a név miatt megvenni, akkor is ha a garázsban áll már. - egy dolog, most nézem, hogy ez reward szerű tank lesz, és a leírása alapján rakhatok bele bármilyen legénységet és a legénységfejlesztés is jobb valamivel ebben, mint a normál tankban. Ez nagyon jó viszont, mert nem lenne rá most azonnal legénységem különben.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
Tippek, hogy mi lesz az utolsó? Még nem csábultam el semmire.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
popey37
addikt
válasz jano_77 #242572 üzenetére
nekem megvan a sima FV215B, hátt egy hulladék. páncél nincs, löveg jo lenne de kicsi a sebzés, nagy böszme dög, ha kapsz egy spottot véged mint a botnak, a kilencesek simán áthugyozzák bárhol, de még a nyolcasok némelyike is.
ha el akarod adni az FV215b-t összesen 1100 kreditet kapsz érte.az FV215b az heavy, a 215b 183 meg TD, még a legénység sem jo bele. szivás.
nem tudom, hogy a nagytesoja mennyi kreditet ér, de ha az is csak ilyen keveset, lehet nem éri meg. én is azért váltottam ki, hogy eladjam, de megszivtam, mert az az 1100 kredit semmi.[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
hát ezek a csapatok egyre katasztrofálisabbak. minden csatában ez van: egyik oldalt mindig uresen hagyják, odamegy 2 tank és az ellen hordában kivégzi pillanatok alatt. a másik oldalon meg megy a kempelés ezerrel. az osszes nehéztank hátul ácsorog és várják a sultgalambot.
katasztrofa.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
zodo
nagyúr
Imádom ezt a tankot persze van hogy nem, de top 3 az biztos.
Spotoltam is a két light helyett, lőttem is mert még az sem ment.Más:
Aktuális Twitch tokenből mi a jelenlegi max. elérhető?
Nekem 21 db van és talán mindent behúztam.Szerk:
Talán évek óta nem használók modokat.
Battle hits honnan érdemes leszedni ami frissül is az új patch jöttével?
Mod packban nem érdekel csak magába ha van ilyen.[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Egyre tobbszor szivom meg, hogy tartom a poziciot, ugy hogy azt az utvonalat amivel az ellenfel meg tudna kerulni, "lefogja" a haromszog csapattars. Ennek ellenere megjelenik az ellenfel a "semmibol" es megol.
Megnezem a haromszoget mit csinal, hat o ugy ul a bokor mogott, hogy nem lat at rajta, ezert nem is kepes spottolni semmit. Tehat o gyakorlatilag vakon vegig uli a csatat es varja a spotot, ahelyett, hogy elorebb gurulna 1 metert, spottolna maganak, visszatolatna a bokor moge es ugy lone.
Persze ehhez ismerni kene a spot rendszert mint alapveto jatekbeli mechanikat, dehat ki vagyok en, hogy ilyen elvarasokat tamasszak kedves jatekostarsaimmal szemben?
-
jano_77
nagyúr
válasz Baltazár123 #242576 üzenetére
már 200500-on áll a licit
Bíztam benne, hogy nem fogják túl tolni
Ami még rosszabb, hogy már 21.208-an licitáltak! Vagyis akkor én már ismét lemaradtam erről a TD-rőlIlyenkor az első 20K licitáló nyer vagy az első 20K akik a legtöbbet tették fel!?
[ Szerkesztve ]
-
-
Baltazár123
senior tag
válasz jano_77 #242586 üzenetére
A 20e legjobb ajánlat nyer. A 200e az a medián érték, azaz van 10e ennél magasabb és 10e darab ennél alacsonyabb ajánlat. Ez nem vészes, nem munkanap, aki akart már licitált. Ha most zárnák a licitet, akkor kb 180e lenne a legkisebb nyertes ajánlat, de lehet még ennél is kevesebb.
Meg kell nézni később. Valamivel a medián alatt elhozható.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
-
BerserkGuts
őstag
válasz Addel #242596 üzenetére
nagyon jó beteg vagy így már tuti lesz még 10000 ilyen okos állat 280.000-300.000 lesz a biztos ha valakinek kell de sok free xp van még ott a zsebekben lehet több is lesz a vége
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Addel
senior tag
válasz BerserkGuts #242598 üzenetére
Az az igazság, hogy minden eddigi tank igy-úgy, megszerezhető, ez viszont nem, tehát akinek nincs meg, logikus hogy sokat fog adni érte.
-
kchryss
veterán
Twitch drop cikk alapján minden héten 10 token szerezhető, 2 közvetlenül a nézésért, 4x2 pedig a nézésért kapott küldetésekből: Vadonatúj havi Twitch-dropok és küldetések egyedi jutalmakkal
Második hét végén vagyunk szóval 20 tokent lehetett szerezni. Lehet hogy 1-et kaptunk ajándékba az elején hogy látszódjon a token bolt. Még 2 hétig lesznek dropok vagyis még 20 pont szerezhető.szerk.
"Ne felejtsd el elkölteni a tokeneket és kiválasztani a jutalmakat, mielőtt május 8-án 08:00-kor (CEST) mind a tokenek, mind a Twitch-drop boltban található tárgyak lenullázódnak."
"Zsákolj be akár 120 tokent a három hónap alatt, ez több mint elég egy új VI-os szintű prémium jármű megszerzéséhez. Tekintsd meg a részleteket, küldetéseket és az új jutalmakat az alábbiakban, és kezdd el gyűjteni a tokeneket!"
Ezek alapján nem nullázódtak a tokenek az előzőeknél és lehet onnan van plusz 1 tokened?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs