Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
Djuree
félisten
már megint a jó büdös qrta anyját a wg-nek!
olasz heavy prém t8 meg olasz heavy sima között miért nem csereszabatos a legénység mint más nemzetnél?![ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
2thletme2day
őstag
Egyébként miért jobb eu3 eu4 szerver ha jobb valamiben egyáltalán? Te mint játékos aki szokott eu3 és EU4 szerveren játszani mik a tapasztalataid? Azok mágikus szerverek ahol balanszoltabbak a csapatok vagy miért akar ott játszani olyan sok ember? Nem először látom, hogy meghívót akarnak a szerverekre csak a miértjét nem tudom.
-
Linkin1994
senior tag
válasz 2thletme2day #243655 üzenetére
Eu3:teljesen más stílus jobban yoloznak nem félnek semmitől kiszámíthatalan hogy mit fognak csinálni.
Eu4: kazah szerver kevesen vannak nagy a ping viszont jól lehet riggelni.YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
2thletme2day
őstag
válasz Linkin1994 #243656 üzenetére
Ha ez igaz EU3-ra akkor tényleg jobb lehet.l Utálom amikor a csapattársak nem mernek mozdulni egy szituban aztán amikor megindulsz, hogy valami történjen kisebb eséllyel megindulnak ők is de nagyobb eséllyel lapítanak és segítség nélkül hagynak meghalni.
-
zodo
nagyúr
válasz 2thletme2day #243655 üzenetére
Semmiben nem különbözik csak amolyan tiltott gyümölcs.
Vannak mende-mondák de ezek mind kitalációk.
Ugyanúgy van yolo, ősrégi reges bot , tiszi-toszi noob akár 2 vagy 8k wtr-es játékosról legyen szó. Hajad ugyanúgy kihullik!
Nincs ballanszolt mm és szintén él az egyéni vagy tank rng.Ingyenes fiók, max karácsonyi ládákat vettem de abból sem a nagyokat.
Prém fiók küldetésből vagy jelenleg épp az elmúlt évi jutalmakból kiváltva. 4x2 nap
Teljes stat.
Hozom ~ugyanazt a szintet mint EU-s fizetett fiókon.
Nyilván a maga vonzatával, kevesebb extra felszerelés, stb.Most pár napom legfőképp a kis VK 30.02 D-el ami nincs teljesen kifejlesztve.
vagy most azért se ... 18 - 7 - 4 sebzés
Linkin1994
Inkább kempelnek mint yoloznak. -
Djuree
félisten
válasz ollie #243654 üzenetére
igen, sejtem mit, az eredeti legénység a bisontében volt, és igy nem megy át sima tankba csak fordítva műxik.
eloszor at kell képeznem a sima tankra.
csak hirtelen ideges lettem.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Derron
aktív tag
Sziasztok, A Object 263 mennyire ajánlott? A 268V4 érdekelne, de ha nagyon szenvedős a 263 akkor lehet várok még vele.
VZ55 ágat és a Leopard 1 es ágat húzom még, mindegyiknél Tier6 nál járok, eléggé el vagyok szokva a kis tier től, meg a papír tankoktól, nem is nagyon megy velük a játék.
-
aktív tag
Lehet alap kérdés, előre is bocsi. T100lt-ből átraktam a legénységet az lt432-be. Azt hittem majd képezni kell a legénységet,de azt írja,h nincs kiképezve a legénység,de használhatja a képeségeit,minden azon az értéken van stb. Fejleszthető tankból még nem raktam át legénységet prémium tankba,azért értetlenkedek
-
Warton
őstag
válasz Derron #243660 üzenetére
263: kellemetlen ellene játszani, mert nehéz beütni, főleg, ha messzi van és rejti az alvázat.
Kellemetlen vele játszani, mert a löveg troll, nincs forgótorony, illetve, ami van az is hátul van, emiatt nincs gundep és emiatt a jó páncélt sem tudod teljes mértékben kihasználni. Én nagyon megszenvedtem ezzel az ággal. Városi pályákon OP tud lenni, de ha már távolabbra kell lőni, vagy sok a domb akkor már annyi. Szerintem jobb a játéknak ha kevesebb 263 és 268v4 szaladgál a pályákon.Leo és a VZ: egyik ág sem a páncéljáról híres. A leo pontos löveg jó mobilitás, a VZ: a duplatöltős ágyú. De a ruszki 122-es HEAT lövegnek egyik sem ellenfél.
[ Szerkesztve ]
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Argh!
aktív tag
válasz cherubion08 #243662 üzenetére
Prem tankba olyan legénységet tudsz rakni képzés nélkül ami azonos nemzet, azonos tank osztály.
-
Thrawn
félisten
Prémium tankba büntetlenül átrakhatod a legénységet.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
aktív tag
-
joergie
őstag
Könnyű félreérteni ezeket a dolgokat, ezért fontos, hogy pontosan fogalmazzunk a témában.
Adott nemzet adott tankosztályhoz(light, med, heavy, td, arty) tartozó tankhoz képzett legénységek ugyanúgy funkcionálnak prémium és ajándék tankokban, mintha a saját legénységük lenne.
Tehát mondjuk az egyik legismertebb prémium járműbe, a Lőwébe beteheted akár a vk3601h vagy maus, vagy bármely német heavy legénységét, ugyanúgy fog funkcionálni, mintha a Lőwe saját legénysége lenne, de Lőwe helyett mondhatnék e75TS-t, vagy bármit erről a listáról.
Visszafele nem működik, tehát a Lőwéhez képzett legénység csak a német heavy prémium és ajándék járművekben fognak tökéletesen funkcionálni. Ajándék tankok azok, amihez nem jár kredit buff, vagy akár bond bevétel(Tier9prémium járművek), tehát jellemzően a battlepassból, vagy más eventből szerzett "speciális" tankok(cw tier10 tankok, vagy kampányból pl obj260 vagy obj279early). Ezt a kört nehéz elmagyarázni, itt vannak a reward(ajándék) tankok.
Tudtommal ez alól csak a történelmi tankok kivételek, amik nem úgy viselkednek mint a prémium vagy ajándék tankok, hanem úgy, mint a techtree tankok, tehát csak a saját legénységét tudod benne használni büntetlenül.
itt vannak a gyűjtői tankok, ami bárki számára elérhető kreditért a kliensen belül.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
addikt
-
aktív tag
-
Djuree
félisten
-
aktív tag
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Friss rendszeren nem tudok bejelentkezni sem közvetlenül a game centerbe, sem az ott feldobott orosz oldalon keresztül, mert hibás jelszót jelez, de az eu-s oldalon be tudok jelentkezni vele. Mi lehet a titok?Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
phoenix1989
őstag
ha újra akarom tenni a játékot de nem akarok pöcsölni a beállítások újbóli macerájával hol tudom kimenteni a beállításaim, amit aztán csak visszamásolok a mappába ha újra raktam?
-
kigyi_23
addikt
válasz phoenix1989 #243675 üzenetére
Szerintem a beállításokat felhőben tárolja már nem? Vagy tévedek és a fakezűek még mindig nem csinálták meg?
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
phoenix1989
őstag
válasz kigyi_23 #243676 üzenetére
nem tudom. régebben jártam már úgy is hogy kidobott a játék valamiért vagy a gép szált el aztán bejelentkezéskor teljesen alapról indult a játék. mindent újra bekellett állítanom meg mindent jelölt egy piros pöttyel , hogy arra még sose kattintottam és újdonságok vannak ott. ezt akarnám elkerülni.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
Nézzetek wot hivatalos csatornát mostantól(15:00), külön dropokat ad. 3 óra hosszát kell futtatni
Ez a német nyelvű hivatalos twitch csatorna
Ez az angol nyelvű hivatalos twitch csatornageforcenow-al nyomulok 1-2 hónapja, ingyenes verzió, 1 órás hozzáférés, általában elég a napi küldikre(ha nem 10 kill vagy 4 win, akkor az extrára is). itt ugye mindig másik kliensbe lépek be saját adatokkal(bár többé kevésbé speciális a win kliens beállítása, de amire kíváncsi vagy szvsz pont nincs hatással).
majdnem minden beállításra emlékszik, pár grafikai beállítást kell levennem mindig az első csata visszaszámlálásánál(egy oldalon 3 pipa és 5 csuszka minimumra állítása). szvsz próbáld ki ott, és ha az megfelel, akkor nem kell külön menteni. én sd klienst szoktam, szóval figyelj oda, hogy sd vagy hd kliens beállításait akarod, mielőtt a play gombra kattintasz.
múlt szombaton délután 6 órát álltam sorba. ha gépnél vagy, és nem teljes képernyős alkalmazást használsz vlc vagy ilyesmi, akkor ki fogja rakni nagy képernyőre, szóval észre fogod venni, ha sorra kerültél, akkor is ha tálcán van).
Ha lekésed azt a pár perces(asszem 5) ablakot, újra sorba kell állnod.[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
phoenix1989
őstag
válasz joergie #243678 üzenetére
miért álljak sorba és várakozzak?? kíváncsiságból már kipróbáltam de nincs értelme várogatnom ha azonnal játszhatok is. meg valami nem is teljesen fasza mert ha jól rémlik van hogy szétesik a kép, tök szemcsés attól meg a falnak futok. 1óra game? annyira le se ülök inkább
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
nem kell semmit, minden megmarad…
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
joergie
őstag
válasz phoenix1989 #243679 üzenetére
én terápiás jelleggel csinálom így. az az 1 óra bőven sok, a belépési küszöb is magas(akár órákat kell sorban állni még reggel is), és csak 1 óra áll rendelkezésre, könnyebb elengedni. Úgyhogy ne csodálkozzatok ha láttok értelmetlen yolokat, vagy hogy valaki megáll a mező közepén. lejárt az 1 óra
A kép amúgy nem pocsék, valamit változtattak a képalkotási eljáráson, úgyhogy játszható, még így is hogy néha kicsit pixeles, de tényleg sokkal jobb mint akár pár hónappal ezelőtt.
Csak arra az esetre írtam, hogyha nem kapnál a nap folyamán választ, akkor teszt jelleggel ez jobb lehet(csak a beállításokat megnézni, nem kell játszani), mint egy install...bárhova.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
szalai56
senior tag
Nem biztos, de nekem ez rémlik: C:\Users\....AppData\Roaming\Wargaming.net
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
Baltazár123
senior tag
válasz phoenix1989 #243679 üzenetére
Én kihagytam egy bő hetet, utazgatás és rokonlátogatás miatt. Tegnap is már úgy voltam vele, hogy csak azért fejeztem be az első 3 küldetést, mert a harmadikhoz már nagyon kevés kellett. Ma elindítom a játékot, nézem a tankokat, hogy melyikkel játsszak és rájöttem, hogy nincs kedvem játszani egyikkel se, még a kedvenceimmel se. Valami azt mondja bennem, hogy ne, el ne indítsd Kilépés.
Ennek a WoT-nak nagyon rosszat tesz, ha valaki akárcsak 1 hét szünetet tart. A BP-t pedig be szeretném fejezni, ha már kifizettem az emelt szintű jutalmakat, de ilyen tempóban karácsonyig nem végeznék vele. A prémium napokat nem sajnálom különösebben, még mindig 1 évnél több maradt. Most már kezdem érteni, miért tolja orrba-szájba a rengeteg akciót és küldetést a WG, hogy kisebb eséllyel tartson az ember hosszabb szünetet, mert utána valahogy nincs kedvem újra elkezdeni játszani vele, nemhogy bármiféle vásárlásban gondolkodjak. Inkább sajnálom az aranyat, amit a BP emelt jutalomra elszórtam, mert valószínűleg kidobott cucc lesz.
1-2 nap szünet még okés, de 1 hét után már kialakul az ellenérzés a korábbi rengeteg vállalhatatlan csata nyújtotta "élmény" miatt. Ezek úgy látszik elraktározódnak az elmében, de csak ilyenkor lesz hatásuk.
Majd ha lesz újra frontline vagy onslought, azok a módok érdekeltek. jó tanács, ne tartsatok 1-2 napnál hosszabb szünetet, mert semmi kedvetek nem lesz utána játszani vele újra, ha kicsit is hasonlóan gondolkodtok, mint én.
-
CirrMee
addikt
válasz Baltazár123 #243683 üzenetére
Már a negyedik hónapot taposom, hajrá...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Baltazár123
senior tag
válasz CirrMee #243684 üzenetére
Az szép, akkor te se mostanában térsz vissza. Korábban többször is tartottam szünetet, ilyen vagy olyan okból. Volt éven túli is, amikor nem volt éppen vga-m és nem is akartam olyan áron venni, inkább konzollal játszott mindenki nálunk, de már vártam a folytatást mindig.
Folytattam eddig mindig, amikor lehetőség nyílt rá, de ilyen fásult ürességet még nem éreztem a játék iránt, mint most. Ez a randommal szemben alakult ki nálam ezalatt az 1 hét szünet alatt én magam is meglepődtem ezen. Soha nem tudtam elképzelni, hogyan hagyja valaki csak úgy abba a játékot, amibe ennyi időt beleölt már és hogy nem érez késztetést, hogy legalább párat guruljon, de mégis van ilyen. Engem is utolért.
A frontline, onslought viszont továbbra is vonzó, elméletben. Azokat a módokat szerettem, szórakoztattak mindig , remélem azokat legalább képes leszek játszani az üresség érzés nélkül. A randomot hanyagolni fogom innentől.
Lehet a yuzu-t se kellett volna telepítenem ott sok a jó játék, meg inkább folytatom az AC valhallát series x-en, minthogy wot randomot játsszak. Eddig legalább a napi küldiket lenyomtam gond nélkül, de most már az se fog menni, nem érzek rá késztetést.
Na mindegy, jó játékot mindenkinek, a frontline-ig vagy onslought-ig elbúcsúzom, remélem azok még bejönnek majd.
-
Szibilla
aktív tag
válasz Baltazár123 #243685 üzenetére
Ne menj messze, elvileg 1 hét múlva jön a Roham mód újra.
Bár ha olyan lesz a pontosság, mint a mai szülinapi hivatalos drop esetén, akkor lesz az 1 hónap is. -
phoenix1989
őstag
imádom ezt a játékot. borussal kapok egy T6 csatát T6 os pudel normál lőszerrel első találatra a messzeségből gyújt. lövésem nem volt. minek ad T6 ot ha aztán esélyt sem ad hogy bármit is csináljak.
-
2thletme2day
őstag
válasz phoenix1989 #243687 üzenetére
Te ezeket amiket leírsz komolyan is gondolod? Szerinted azért rak be tier6-ba, hogy az első lövéssel visszaküldjön a garázsba, hogy így csesszen ki veled? Csinál ilyet a játék szerinted akár csak egyetlen egyszer is az életben készakarva, előre eltervezve?
-
patyil
tag
válasz 2thletme2day #243688 üzenetére
Hagyd, így adja le a feszültséget
-
zodo
nagyúr
válasz 2thletme2day #243688 üzenetére
Vannak rossz napok és az jobban fáj.
Lehet hogy nem kész akarva végzi a játék de hogy létezik a "lehúzás" az tény.Visszatérve a EU3 történetbe ahol én inkább a kempelést tartom jellemzőbbnek.
Viszont Linkin1994 azt is írta hogy "kiszámíthatatlan hogy mit fognak csinálni"
No tegnap megkaptam a lehúzást de oly látványos hogy inkább kiléptem 6 csata után.
Nagy átlag erős zöld, kék wn8 hozok akár félig kihúzott tankkal.
pl.:
Mindenki a jobb alsó negyedben a térképen vagy afk.
Én itt már visszajöttem H2-ből.
Erre odamegy az arty és guard.
Bármit próbálsz nem adja ki vagy te leszel az első aki garázsban találja magát.
Ilyen egyszerű. -
Usul
tag
válasz Baltazár123 #243683 üzenetére
Concorde - effektusnak hívják a jelenséget.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Concorde-effektus
Ezért nézed végig a jól induló de elromló sorozatot pl.A marketing meg hülyíti a játékosokat (de ha kinyitod a szemedet meglátod, hogy az élet minden területén irányítják az életedet).
Függő vagyok. Béta óta játszom de már csak a napi 3 küldetésig... A BP-vel mindig megszívom mert "kell" a legénység, extra skin. Az új ágakat végigtolom most a kínai 8-as gondolkoztat el mert kevés ilyen szar tank van a játékban és már a láthatáron a japán td is ami nem tűnik egy élvezetes ágnak (az olaszt td-ket kimondottan élveztem)...Commodor 64-en nem így volt???
-
Viktoár
addikt
Egy ideje be sem léptem a játékba, de ma megtörtem a csendet. Első csata, 15:1-re kikaptunk, jó kis kedvcsináló.
Egyébként senki lásson bele többet mint ami. Ez egy ugyanolyan program mint a többi pc-s játék. Ugyanúgy emberek által készített programkódok sorozata, szkriptek, véletlenszerű lehetőségek amik előbb utóbb be is fognak következni. Irónikus módon a játék sokszínűsége miatt (mindenre rárakni a random faktort) már rég elvesztették az "irányítást" a játék felett.
Sokan mondják és egyetértek velük hogy a játékosállomány a játék legnagyobb rákfenéje. De hogy a +/- 25% ami mindenre érvényes az miért kell, számomra rejtély. .A játékosok
nemtudását nem a wg szabja meg, viszont a játékot még formálhatná jó irányba.Gondoljatok bele, a játékkal mindenféle korosztály játszik, kisebb-nagyobb tudással. Ez már önmagában egy akkora random faktor hogyha mindennek fix értéke lenne még akkor sem tudnád a csata kimenetelét megjósolni. Emellé még berakják az rng-t és ha éppen csak az egyik csapatnak dobál kicsit a generátor akkor sima 15:1.
Egyszer érdekes lenne kipróbálni úgy a játékot hogy az rng-t letekerik vagy akár ki is veszik. A szopóág létező dolog mint az is amikor "adja" a játék. Mi lenne ha ezt a részét kihagynánk a játékból, legalább a tesztszerveren egy próba erejéig?
Üdv:Viktor
-
válasz Viktoár #243698 üzenetére
De hogy a +/- 25% ami mindenre érvényes az miért kell, számomra rejtély.
A gondolkodásra képtelen emberek miatt, mert így időnként nekik is van sikerélményük. Ha csak skill based játék lenne, akkor hamar kikopnának az előbb említett emberek, mert sosem lenne sikerélményük. A randommal radikálisan csökkentik a különbséget a jó meg a rossz játékosok között. És mivel több minden ettől függ, ezért nagyon nagy mértékben csökken a különbség. Most a legjobbaknak 60% körül kezdődik a nyerési rátájuk, a legrosszabbaknak meg 45% és az alatt van. Ha teljesen kiküszöbölnék a randomot, akkor ez módosulna mondjuk 70% és 30%-ra (a pontos érték persze csak feltételezés).
Egyébként pont e miatt a random miatt a WoT sosem volt kompetitív játék, be is fuccsoltak a hivatalos versenyek. Lásd, pl CSGO-ban nincs semmi random.
A játéknak az lenne az egészséges, ha lejjebb vinnék ezeket a random értékeket, mondjuk 10%-ra. A célzás pontosságát is növelni kéne minden tanknál, mint ahogy volt eredetileg. Igen, ha nem 10 éve kezdted a játékot, akkot valszeg nem tudod, hogy egy ponton globálisan nerfelték a pontosságát minden tanknak, ami elősegítette a prémium lőszer használatának a felfutását. Aztán pár évre rá kezdtek el jönni az agyonpáncélozott, weak spot nélküli tankok, majd a térképek átdolgozása olyan módon, hogy a gondolkodásra képtelen, campelő hordáknak kedvezzen.
Szóval minden változtatás és játékmechanikai elem azt szolgálja, hogy nőjjön a bevétele a WG-nek. Igen, a mostani legénységi rendszer változtatás is azért van, mert muszáj lesz 5-6 skilles legénységet tenned a tankokba (eddig 3-4 elég volt), ha lépést akarsz tartani a jobb játékosokkal, amihez rengeteg XP könyv vásárlása kell.
És amúgy be is jön a terv, az eredetileg rétegjáték mára már tömegjáték lett, és egyre jobban hasonlít egy arcade shooterre.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kigyi_23
addikt
válasz Viktoár #243698 üzenetére
Elég lenne, ha nem büntetné a játék olyan módon a csapatokat, hogy mondjuk -25%-ot kap az egyik +20-25%-ot a másik, mert sokszor egy nagyon látványosan így megy. A papír tankokat nem lehet beütni, de még eltalálni sem. 6-8 lövés teljesen beszűkülve mellé megy, közvetlen közelről az arty-t nem találtam el 1 tanknyi távolság nem volt kettőnk között. Ezek olyan dolgok amit egyszerűen nem lehet idegeskedés nélkül megélni.
Vannak napok amikor olyan csaták vannak folyamatosan, hogy 2:15, 0:15, 4:15. Legtöbbször én vagyok az aki sebez valamit a többiek semmit pedig nem vagyok jó játékos és elfogy a csapat teljesen pillanatok alatt. Ha csak simán játszok is idegesít, mert ez mészárlás nem játék, de mondjuk kitűzök egy kisebb célt magamnak mondjuk 80%-os gunmarkig elérni és 10-15 ilyen csata után már nem őszinte a mosolyom. Volt csata amiben 11 tankot lőttem ki a csapat elhullott az első 3-4 percben körülöttem ok persze az egy hatalmas élmény volt, de megmagyarázhatatlan az egész.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Trollok komolyan
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs