Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz ollie #216798 üzenetére
Adrenaline rush, ezt ismerem, de felére nem emlékszem, hogy levinné. Ez egy SU-100Y volt, aminek a standard töltési ideje, 100%-os legénységgel 15.34 sec. Itt nem az volt a gond, hogy most 15 helyett 12 lett volna, hanem ennél nekem sokkal kevesebbnek tűnt, pár sec. De visszanézem a meccset este, lehet, hogy benéztem valamit, de gyanús a dolog, mert nem ez a kinyiffanásom pillanata volt gyanús töltési szempontból vele szemben. Lehet, hogy semmi köze a problémához, de egy 15k-s gamer, aki éppen pont ebben a csatában csinálta meg vele a legtöbb (4) kill-t úgy, hogy 30 alatti HP-je maradt. Persze ennek lehet hogy semmi köze a dologhoz, de gyanús. Megnézem a mentést még egyszer.
-
Geller72
veterán
Amikor a csatába belépve döbbensz rá, hogy egy lőszerrel jöttél a buliba. . Akkor spotoljunk a meddel, mást úgy sem tehetünk. (A ritkán használt Strv 81-et akartam megjáratni, de nem volt aktív az automatikus feltöltés). . Én, ökör. De szar az ilyen. Kilépni nem akartam, és jól tettem, mert így is (ahhoz képest) jól keresett a verda (48k tisztán).
-
po1son
addikt
Sandboxon gyűjtött tokeneket hogyan lehet beváltani?
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Geller72
veterán
19 csatából 3 win. Mai "adag". Tegnap 7-ből nulla. Mer' az egyénen múlik. .
-
zodo
nagyúr
válasz ollie #216715 üzenetére
Tegnap találkoztam egy 112 TM-el.
El hauf lentről indultak, csata elején láttam mikor felment a heavy dühöngőbe. C2 dombjára.
Fentről indulva át toltuk a bal oldalt és befoglaltam mert a mi heavy sorunk szinte csak tartotta őket.
Utolsók közt hallt meg úgy hogy top 3-ba volt a csapatukban de hp-ra pont annyit sebzett mint én az LT-432-el.
Akkor volt a 11. csatája ezzel a tankkal.
Tank statisztikája.
-
aktív tag
Skacok megtudja nekem valaki mondani hogy az invite kódót mikor kell beírni? Regisztrációkor kellett volna vagy lehet később is? Ezekre a 7 nap premi plusz T5-ös prém tankot adó kódokra gondolok. Próbáltunk többet is amit amit neten találtunk de nem fogadja. Annyit hozzátennék a bevezető hülyeségeket nem tolta le a haverom mert nem volt ma rá ideje majd csak holnap. Ez lehet a gond?
Wot nick : Lanoka_
-
phoenix1989
őstag
válasz Geller72 #216804 üzenetére
Igen az egyenen is. Ma elso 4 csatam bukovolt merr szart nem ert amit csinaltam az adott tankkal. Nem ment valtottam masra 10 bol 4 gyozelem aztan mentem massal es 60% felett lett vege a gyozelmi aranyomnak. Elkezdtem odatenni magam es lass csodat .:-) de szerintem titeket direktbe figyel a wg :-) itt vannak a forumon az embereik es varjak hogy az alany mikor kezd el irkalni hogy mekkora faszok :-)
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz phoenix1989 #216791 üzenetére
Hát nem is tudom hogyan tudnám jellemezni ezt a csatát.
Olyan volt a játékod mint az amatőr megyei focicsapatban amikor a helyi csatárkirály meccs előtt félholtra issza magát, a meccsen össze-vissza tántorog aztán a végére kicsit kijózanodik és amikor helyzetbe kerül akkor bevarrja és eldönti a meccset.Nem vagyok jobb játékos mint te, csak azért írok kritikát mivel kérted. Nem biztos hogy igazam van, nem kell vele egyetérteni, csak leírom a véleményemet hogy én hogyan látom ezt a csatát:
Az elején jó volt hogy jelezted a helyet ahol láttad dőlni a fát és mivel volt 1000 látatlan sebzésed így a vak lövések is megérték. Fontos megjegyezni hogy egy jó 10-es heavy-vel játszottál -2-es mm-ben vagyis sok gyengébb 8-as és 9-es tank ellen. A vak lövések után baromi lassan indultál be a városba és végig nagyon passzív voltál. Ez a passzivitás szinte az egész csatára jellemző, mint ha nem tudtad volna eldönteni hogy mit akarsz csinálni. Az a gond hogy ha top tier heavy-vel passzívan játszol akkor annak az szokott a következménye lenni hogy mivel a játékosok többsége nem képes a térképet nézni és taktikailag gondolkodni így szépen előre mennek a gyenge tankjukkal és meghalnak az ellenfél top tier tankjai ellen. Itt is ez történt, ezért kerültetek nagy hátrányba. Érdekes kérdés ez, mert tulajdonképpen nem a te hibád hogy nem tudnak gondolkodni, hogy az obj430 full vakon berohan a városba, hogy egy csomóan kint állnak és hagyják magukat középről szarrá lövetni. Ugyanakkor valamennyire mégis a te hibád, mert tudsz ellene tenni, ha agresszívebben játszol és a közelükben vagy akkor megmentheted őket a saját hülyeségüktől. Érdekes lenne megnézni ugyanezt a csatát úgy hogy mi van ha mész az elején az obj430-cal és ketten vagytok a városban.
Onnantól hogy nagy hátrányba kerültetek már kényszer pályán voltál és kb csináltad amit kell és beálltál védekezni, aztán a végén kihasználva a megőrzött hp-dat és hogy top tier heavy vagy simán lenyomtad őket. Jól jött ki hogy a light-okra nyomtad rá, de szerintem ugyanilyen sima lett volna a vége akkor is ha a mocsárban nyomod rájuk.Egyébként bár nem jó ennyire passzívnak lenni, de még mindig 100x okosabb dolog volt várni mint hibázni és eldobni a tankot az elején. Iyouxin-nak van egy jó mondása erre: "Ha nem tudod hogy mit csinálj akkor ne csinálj semmit!". Ez hülyén hangzik mégis egy rohadt jó tanács. Ha nem tudod hova menj és mit csinálj és ezért belemész valami hülyeségbe amitől gyorsan meghalsz vagy eldobod a hp-d nagy részét akkor onnantól már nincs hatásod a csatára, ha viszont nem csinálsz semmit csak vársz és nézed a csata alakulását akkor lehet hogy elmegy rajta a csata mire kitalálsz valamit, de legalább megadod magadnak az esélyt hogy ha tisztul egy kicsit a kép és jobban látni mi a helyzet akkor még ott legyél hogy beavatkozz és lehozd a csatát. És erre tökéletes példa volt ez a csata. Nem csináltál sok mindent, megőrizted a hp-d, aztán amikor már csak kevés tank maradt, mindenkinek tudtad a helyét és láttad mi a helyzet akkor végül is csak te hoztad le a csatát!
[ Szerkesztve ]
-
3
senior tag
Belegondolni is izomlázat okoz, hogy mennyi hamut szórhatnak nap mint nap a fejükre azok, akik ragaszkodtak hozzá, hogy a Borát nem OP...
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
phoenix1989
őstag
válasz kchryss #216811 üzenetére
Teljesen jol latod , fingom nem volt mi legyen xD mert mikor megalltam loni es nem mentem a varosba lemaradtam. A nagy paszivitas is reszben ezert alakult ki meg hogy a 430 hamar meghalt a maradek tankot kevesnek talaltam foleg a kozep se a mienk volt. Aztan meg nem volt ertelme maradnom mert mar tobben voltak. Jo volt a pelda, mint valami reszeg aki nem tudja hol van xD de a vegen csak behuztuk. :-) thx.
-
peterson79
őstag
válasz kchryss #216811 üzenetére
Nem néztem meg a csatát, bár ezután nagyon felkeltette az érdeklődésemet.
Sajnos mostanában elég sokszor küzdök ugyanezzel a problémával, fogalmam sincs mit kellene tennem. Már gondoltam arra is, hogy valakitől kérek ilyen tanácsadást, coaching-ot, hogy adjon már tippeket. Twitch-en láttam már ilyet.Egyébként az is baromi zavaró, hogy a hülye obj279e küldetések miatt néha olyan bénán kell játszani, hogy már engem is zavar, hát még a többit akivel vagyok... legalábbis gondolom, hogy csak néznek ki a fejükből, hogy ez most mi a szart akar...
-
jano_77
nagyúr
válasz peterson79 #216814 üzenetére
Mire gondolsz akkor Petya, mikor azt írtad, hogy a 279 küldetések miatt bénán kell játszani?!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
joergie
őstag
válasz jano_77 #216816 üzenetére
Pl hogy a csapat toptier medje elmegy artit rammolni empire's borderen a csata közepén, és veszítenek miatta De nem érzem magam felelősnek. Találjanak ki olyan küldetést, ami nem rontja el a teljes csapat játékélményét(meg szerencsétlen ellen artyét).
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Swinegod
őstag
Van nem egy küldi minden kampányban, ahol direkt szarul kell játszanod, killt lopni mondjuk dmg helyett, superheavyvel elmenni medek közé, hogy tankolást farmolj és hasonlók
joergie: Mondjuk ha az arty meccsét elrontja valami annak én csak örülök
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
rol33
aktív tag
válasz Geller72 #216805 üzenetére
sajnos nálam is ugyanez a helyzet, és igazából nem értem a miértjét...pár éve pont ez miatt hagytam abba játékot...aztán olvastam róla, hogy állítólag rendbetették a MM rendszert + egy haverom is rábeszélt, hogy játszunk, ennek kb 1 hete, azóta napi szinten játszok 1-3 órát, de azt látom, hogy ez siralmasabb most mint talán volt...azért kiváncsi lennék egy full kezdő játékos, ezt hogyan élné meg...
azért is néztem most be a topikba, hogy átfutom kb mik a történések ezzel kapcsolatban, közben láttam meg a hozzászólásod. nálam csak az utóbbi 3 nap, 16:5, 14:3, 18:5...na most nem tudom ez valahogy engem nem tud szorakoztatni, inább full felb@sz agyilag...
hozzáteszem nem vagyok jó játékos wot-ban, de több top online játékkal is játszottam már és a sikerélmény ami szerintem elengedhetetlen egy játékban mindig megvolt kivéve ezt a játékot...pedig szívesen játszanék vele, de a játék valamiért nem hagyja...ok kilehet kapni egy izgalmas csatában azzal nincs semmi gond, sőt az is lehet, hogy most nem is írnék, de ezek a 15:0, 15:1, 15:5 -re vesztett meccsek folyamat ez vicc, ehhez mit tudok én hozzátenni egyedül...lóf@szt semmit..
na mindegy sry, hogy ezt most így neked, de kikvánkozott belőlem...
®
-
joergie
őstag
válasz rol33 #216819 üzenetére
Múlt héten volt ez a team clash, szerintem pontosan rávilágított erre, meg ugye aw wot blitz is 7v7 formátum. 15v15 a randomban egyszerűen túl sok egy földi halandónak ahhoz, hogy élvezni is tudd, csak zizi leszel, figyelsz ezerfelé(ha tudod mire kell), és nincs időd élvezni.
Sokaknak nagyon tetszett a team clash, mert láttad mit csinálnak a csapattársaid, és úgymond kézzel fogható volt, hogy mindenki ugyanazt a szekeret tolja a csapatban. Ha vesztetek mindenki 1-2pontot kap, ha nyertek 5-10et. Ez azért elég nagy motiváció, hogy csapattá verődjön pár random tag. Tökjó tapasztalataim voltak, be is védtek csapattársak lowhp-n, és hálásak is voltak amikor segítettem rajtuk.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
válasz joergie #216820 üzenetére
Nem a 15vs15-tel van baj, hanem hogy a legtöbb pálya túl kicsi. A kisebb pályákon tökéletes a 7vs7, nagy pályán viszont hátrány, mert azon múlik a győzelem, hogy a csapat együtt marad-e. 90%-ban az a csapat győzött a 7vs7 csatákban ahol együtt maradt a 7 játékos.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
peterson79
őstag
Konkrétan a tegnapi estém arra ment el, hogy Obj 268v4-el full repesz köröket róttam, mert 3 egymást követő körben kellett 3 olyan találat amiben legénység vagy modul sérül.
Ezzel azt érték el, hogy mentem a med vonalra és ott erölködtem, mert azokból illetve puha TD-kből lehet legkönnyebben kiütni a legénységet.
De ezzel a heavy sor meg meggyengült, mert szerintem ez a tank odavaló és közelharcra...
Szóval nekem ez béna játék.Amiket a többiek írnak is elég szar, bár amikor ki kell szedni minél több tankot az annyira nem hülyeség. De mondhatnám az arty-t is, 1500 sec 10 meccs alatt. Hallod, szerinted Édesanyám mennyire aludhatott nyugodtan mikor 18 másodpercenként adtam az áldást a többinek??
-
wwenigma
Jómunkásember
Valakinek van infója arról CW liciten a 907-re mennyi volt már nyerő? 27k+ azt tudom...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
rol33
aktív tag
válasz phoenix1989 #216821 üzenetére
ez de jól néz ki, sajna én szinte csak piros százalék számokat látok
#216825 3: ja vagy úgy, ezekszerint akkor semmilyen változás nem történt ezen a téren, az utóbbi 3 évben?
®
-
3
senior tag
Impotens nyomorék vagy? Egyáltalán nem probléma! Vegyél újhullámos prémium tankot! Persze, a többi játékos tudni fogja, hogy impotens nyomorék vagy, de az igazságot nem kell szégyellned. Sőt! Legyél büszke arra, aki vagy! Meg arra, amit a WG ér el neked.
-
3
senior tag
válasz rol33 #216826 üzenetére
Azt írtad, hogy azt olvastad, rendbe tették, aztán pedig hozzátetted, nem tapasztalod, hogy rendbe tették volna...
Semmi érdemlegeset nem csináltak. Az MM azon részéhez nyúltak, ami korábban is rendben/tűrhető volt. Közben televerték a játékot táras tankokkal, OP prémium tankokkal, kerekes járművekkel, és tankfejlesztést gyorsító elemekkel (a gép előtt hagyott seggszőröm is képes több ágon gyorsan tier 8-10 be jutni), de ezek csatatéri hatásait nem követték le az MM-ben.
-
Gyuri27
félisten
válasz phoenix1989 #216821 üzenetére
Azért túl fényes nem lehetett ha 400k a bukó a nap végére.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
hulp01
senior tag
Ez nagyon jó.
Az elmúlt két napban kicsit kiéltem a nem létező mazohizmusomat és a T34-gyel játszottam. Elég frusztráló élmény volt. Annak 12,6 a töltésideje. Már ez is eszméletlen sok t8-ban, főleg, hogy a lövések fele mellémegy, a másik fele meg sárga lánc, nem tudom mi volt a wg fejében, amikor az új kínai cuccnak 17,5-öt adtak. Ez egy med bakker. Mondjuk legalább a 30-as tár nem lesz limitáló tényező.
-
e-newsee
addikt
válasz phoenix1989 #216836 üzenetére
De ha a depóból használsz fogyócikket, akkor az nem jelenik meg a napi statban. Ha meg igen, akkor bugos a mod.
Ezzel a teljesítménnyel tényleg fura ennyi mínusz, még tech tree tankokkal is. Még nekem sem jellemző, pedig fele ilyen jó stattal szoktam zárni a napot, legtöbbször credit booster nélkül, pedig én is lövök pár goldot, ha tényleg szükséges."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
jr1994
addikt
válasz phoenix1989 #216813 üzenetére
Eredetileg csak az utolsó lövést akartam megosztani yt videó formájában [link]
De ha már szóba került, hogyan nem szabad játszani, itt van tőlem is egy replay pár nappal korábbról. Tiger II gunmarkhoz közeledve néha túlságosan óvatos vagyok, mert félek hogy korán eldobom a tankot. Erre itt rögtön az elején szétlövetem magam, elrontom a lövéseket, szórom a goldot a semmibe, van itt minden De a végére azért sikerült nem visszaesni a százalékkal.De ha már Lakeville: itt egy jól végrehajtott taktikai visszavonulás. Ebben a csatában azt hiszem elég jól csináltam a dolgokat. Letoltuk a várost, de nem láttam értelmét tovább nyomulni a nyilt mezőn minimum 4 tank ellen, inkább visszamentem bázist védeni. Le kell szarni ha a csapattársak hülyének néznek ilyen szituációban és azt kell tenni amit a győzelemhez jónak látsz. Replay.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
peterson79
őstag
válasz jr1994 #216840 üzenetére
Tegnapelőtt néztem Daki stream-jét, mert nem volt más értelmesebb.
A Carro-t markolat éppen. Nem néztem meg a videódat, csak ez jutott eszembe arról, hogy eldobod a HP-d az elején.
Neki is volt, nem is egy ilyen csatája és volt amikor nem is sikerült jól kijönnie a szituból, de volt olyan, hogy még kb 1000 sebzésnél elment a 3/4-e a HP-jának, a végén mégis 4000 fölé tornászta, pedig végig ott volt az enemy közelében. Ilyenkor tényleg elkezd azon agyalni az ember, hogy mi tartja vissza őket? Látja a nevét - már ha nincs anonimizálva -, bénák és azért nem esnek rá 3-an? Fizetett színészek, ahogy szokták volt beírni?
Szóval nekem ilyenek nem jutnak sajnos, engem megesznek vacsorára ilyenkor vagy persze nekem nincs meg a gyakorlatom, hogy hogyan oldja meg... -
badb
tag
válasz wwenigma #216824 üzenetére
En 70100 kotvenyt tettem ra meg se tank se kotveny
a Gépem:MSI B450 TOMAHAWK MAX , AMD Ryzen 5 3600 , Crucial Ballistix BL16G32C16U4B 2x16GB 3600 , Inno3D GeForce GTX 1070 iChill 8GB , Patriot VPR100-256GM28H ssd , Arctic Freezer 34 eSport DUO , FSP 700W Hyper K 700 , SilentiumPC Signum SG1 TG
-
Gyuri27
félisten
válasz phoenix1989 #216836 üzenetére
Oks. Ha ezt irod akkor oksa. Kérdés ez mennyit ad hozzá a játékodhoz.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
-
hulp01
senior tag
válasz phoenix1989 #216847 üzenetére
Azt természetesen nem, de javítja az adott legénység és ezáltal a tank statját. Nem használok ilyet, mert csóró f2p játékos vagyok, de ha jól tudom javítja pl. a látótávot, töltésidőt, hasonlókat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest