Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz notika77 #216690 üzenetére
Köszi! És 3-nak is!
Én valahova a kettő közé tenném a jó megoldást. Nem átütő találatnál meghagynám a páncélon kívüli robbanási sugarat is, csak jóval kisebb sebzéssel (20-30%-a a mostaninak), és mondjuk nem rombolna belső modult/legénységet, azt csak a becsapódás helyén belül lévő sebzés tenné, és csak azokat, ami a sugáron belül van. Az viszont drasztikusan csökkenne a páncélvastagsággal arányosan. Így lenne egy kicsi sebzés szinte mindig, viszont ha igazán hatékonyan akarsz amortizálni, akkor célozni kellene a modulokat."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Gyuri27
félisten
válasz jano_77 #216699 üzenetére
Van a mindenhez IS értés. Ennyi.
Amúgy ennek a gaménak nem a he a rákfenéje. Az mm és az xp/kredit elosztás sokkal fájóbb szerintem.
De pl ott a superhc. T7 157 pen. Gold löszer 4400 kredit. Az a jó hogy vagy 2 t-vel feljebb se drágább.
Értem én, hogy ingyen tank. De itt látszik, hogy balance konkrétan 0. Agy konkrétan 0 mert a parasztoknak ez jó.
Azokról a mapokról ne is beszéljünk ahol a lassú nehezek a bázisról alig jönnek ki már kapod a spotot. Aztán arty és gyorsabb tankoktól az áldást. Nem tudsz a heavy sidera odaérni.
Stb-stb. De nyilván minden probléma közül a he a legsürgetőbb.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Na 3 nap: 16 game 11 lose, 4 game 4 lose, 13 game 10 lose.
Lehet matekolni. Biztos majd az mm 10k csatánál faszányos lesz.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz phoenix1989 #216705 üzenetére
Hát mit lehet hozzátenni egy 3-4 perces bot csapatban eltöltött csatához?
Persze ha hátul kempelek mindennel több sebzés is összejönne körönként.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Thrawn
félisten
válasz Gyuri27 #216703 üzenetére
Nagy kár, hogy egyáltalán nem hallgatnak a CC-kre, pedig ők évek óta, nap mint nap hosszú órákat játszanak ezzel a játékkal és jól látják mit kellene változtatni, hogy élvezhetőbb legyen. Ez egy két éves videó, de nagyrészt a mai napig aktuális:
shishx the animal & skill4ltu - What would you changeDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Geller72
veterán
válasz phoenix1989 #216705 üzenetére
Azt hittem, te olvasol kommenteket is. Semmi köze egy valakinek ahhoz egyénileg, hogy mennyit tesz hozzá a csatában ahhoz, hogy egymás után akár 10+ csatája is vesztes lesz. Ha hozzáteszel, akkor is veszthettek, meg is szakadhatsz, meg akkor is nyerhettek, ha ott üldögélsz a tankodban a bázison a csata végéig. Mivel nekem is nagyon sok bukó csatám volt az elmúlt hetekben, azt figyeltem meg, hogy ha az elején mondjuk 10 csatából 7-8 bukó, (ma is az első hat eddig az volt, tegnap 10 felett jött az első nyertes) akkor tíz felett elkezdi magát a progi ballanszolni, 30 meccsre felmegy a winrate 30% fölé is. Játaszani kell vele, legalább 20 csatát napi szinten, mert néhány csata nem minta. Szerintem.
-
phoenix1989
őstag
válasz Geller72 #216710 üzenetére
mi az hogy semmi köze? ha csak 1 lövésed volt ami sebez már eldöntheti a csatát. igenis van szerepe annak hogy mit csinálsz vagy mit nem. ha úgy lenne ahogy azt állítod a szar játékosoknak is lenne 50% feletti a győzelme de ez nem így van. azok akik átlagban kb semmit nem tesznek a csatához bizony nem érik el az 50%-ot. ha csinálsz is valamit növeled az esélyét annak hogy nyersz. gondolkodj egy kicsit.
-
galervin93
őstag
válasz Geller72 #216710 üzenetére
"Semmi köze egy valakinek ahhoz egyénileg, hogy mennyit tesz hozzá a csatában ahhoz, hogy egymás után akár 10+ csatája is vesztes lesz."
Akkor miért sír a 10 vesztes csata után? Hisz ő valszeg mindent megtett, top3 sebző állandóan, kék-lila stat, nem? Jaaa, hogy még sárgát is ippeg csak verdesi, aztán mégis mindenki más a helikopter. No ez utóbbi a probléma...Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
EQMontoya
veterán
válasz galervin93 #216712 üzenetére
Azert itt alljunk meg egy pillanatra, mert a ketto kozott van osszefugges.
Szoval vesztes csataban sokkal nehezebb komoly statot loni. Mert ha a csapatod fele masfel perc alatt ongyilkos lesz, akkor utana hiaba jatszol jol, az ellenfel egyszeruen rad fog menni ketszeres tuleroben, bevallalva azt a nehany lovest, amit bekapnak, mire elernek hozzad, majd bedaralnak.
Eppen ezert azokban a csatakban, amiket nagyon gyorsan megnyer az egyik csapat, a vesztes oldalon eselyed nincs komolyabbat alkotni.
Es akkor arrol meg ne is beszeljunk, ha mondjuk spotterrel vagy egy ilyen csataban, es masfel perc utan 7-0-ra vezet az ellen. Spottolhatsz, de kinek?
Persze vannak olyan csatak, amik 15-13-ra ernek veget. Igen, ott a vesztes oldalon is lehet egesz komoly statot elerni, de nagyon sok az olyan csata, ami nagyon egyoldalu, es ott be fog daralni a tobbszoros tulero eleg hamar.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
szabimabli
csendes tag
Érkezik a Lunar Challenge[link] (videó)
Webes leírás: [link]
-
válasz szabimabli #216714 üzenetére
Remek, kapunk egy tier 8.as Obj 430-at prémiumként, ami még jobb is mint az Obj 430, mindenben. Sőt, a legtöbb tulajdonságában még az Obj 430U-t is lekörözi. Persze a WG sose adna ki OP prémium tankokat.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
hulp01
senior tag
válasz EQMontoya #216713 üzenetére
Eléggé rászoktam Skill videóira. A napi youtube-os videókat meg szoktam nézni. Ha van rá 20-30 perced, ajánlom neked is. Ez annyiban tartozik a fenti kommentedhez, hogy a sok kevésre elvesztett csatában is csinál t8-ban mondjuk 2,5k sebzést. Ami már simán lila stat. Szóval nem teljesen igaz, hogy vesztes csatával nem lehet statot hozni.
-
Swinegod
őstag
válasz szabimabli #216714 üzenetére
"It's for slow paced battles" lel sok sikert olyat találni manapság
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
EQMontoya
veterán
válasz galervin93 #216716 üzenetére
Mar megint olyan dolgokat keversz, ami nem fugg ossze.
Hosszu tavon (1000+ meccs) a WR nyilvan jelez valamit a teljesitmenybol.
De a napi statodon siman tud rontani az MM, mert amikor 10-20-40 meccset nyomsz, akkor nagyon nem mindegy, hogy 30% a WR, vagy 60.
Es valahogy utobbi napokon a WN8 jobban nez ki.
Pedig az nyilvan nem a useren mulik, hogy 30 vagy 60% a WR 30 csatabol.Ami pedig nekem meg fura, hogy WR szempontjabol nagyon szar napba (25-35%) siman bele lehet futni, de nagyon joba (70%+) szerintem meg eletemben nem sikerult.
Az atlag persze kijon, szoval a kozepertek stimmel, de felfele lefele iranyban durvabb kiugrasok tudnak valahogy lenni.Same rules apply!
-
Gyuri27
félisten
válasz phoenix1989 #216721 üzenetére
20k csata alatt az átlag 50,13. Akkor napról napra ne jöjjön már ki 30%. Vicc.
Nyilván ott a másik vége is 60+. Az is vicc. Egyik se tükrözi a játéktudásom.
Rossz és jobb napok vannak. De összeségében 30-60 közt van 30% ingadozás. Ami sok.
Minap néztem csata után 15 játékosból 3 volt 50 felett picivel. 5 40 közelében a többi 40-50 közt. És ez általános mert szoktam nézni. Nincs miről beszélni. Aki xwm-t használ az pontosan tudja miről van szó.Amd - Radeon - Ryzen
-
phoenix1989
őstag
válasz Gyuri27 #216723 üzenetére
töröld az xwm et aztán nem lesz gondod. xD azért lehet ekkora a különbség mert a játéktudásod keveset ad a csapatnak. ezáltal ha jó csapatokat kapsz akkor több a győzelem de roszabb csapattal már nem vagy képes a győzelemre, és itt jön képbe az egyéni teljesítmény.Ha valaki egyénileg jó vagy nagyon jó akár epic a rosszabb csapattársakkal is győzelemre tudja vinni a csatát, és ez a nem mindegy.
szerintem nagyon jó példa erre a saját statom. 60k+ csatával 53,3% a győzelmi arányom mert az elején nagyon béna voltam. aztán elkezdett érdekelni a statisztika és jobb akartam lenni. a kezdetekben 50% alatt volt a győzelmem de mára 60% a napi arányom mert a játéktudásom nagyot fejlődött.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz phoenix1989 #216724 üzenetére
Nyilván egy lila ellensúlyozza a botokat. Új dolgot ezzel nem mondtál. De ha 20k 50% az átlag akkor az kb reális. És továbbra se indolkolja a napi 30%-ot. De tovább megyek ilyen napokon ha van lelkierőm játszani a stat elkezdi javitani magát. Értsd jó csapatokat kapok és ha kb semmit nem csinálok akkor is nyerünk. Ugyanazzal a tankkal megyek. Ugyanannyi a tudásom. És jön a win.
Persze ez csak az átlag embereket érinti. Kékeket, lilákat nem. De gondolom lesznek itt páran akik ezt megerősitik.Amd - Radeon - Ryzen
-
phoenix1989
őstag
válasz Gyuri27 #216725 üzenetére
mint azt leírtam az előbb a győzelmeid nagy részben a csapatodtól függ mert az egyéni teljesítményed nem ad akkora pluszt hogy adott esetben a rosszabb csapatot is győzelemre vidd. szóval ha ugyan azt a rossz csapatot kapjuk mind a ketten én nagyobb eséllyel még velük is nyerni fogok amíg te nem és ezért nagy az ingás nálad. ezért nem igaz az amit írtatok hogy az egyéni teljesítménynek semmi köze a győzelemhez
-
popey37
addikt
válasz phoenix1989 #216726 üzenetére
és azt se vegyétek figyelmen kivül, hogy azért a nagy átlag nem éri el az 50%-ot: vegyünk egy 10k-s játékos állományt, ebből maximum 100-200 játékos unicum, lila, kék. 2-3 ezer sötétzöld, zöld. a többi meg az alatt.
ugye az átlag 49% sárga, aki már 50%-os, az már jó játékos a statisztika szerint.
nem tudom az eu szerveren mennyi a 60% win fölötti játékos, de nem lehet túl sok az összes játékosra kivetitve.
ha már 50% fölötti játékos vagy az már igen jónak számit.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Gyuri27
félisten
válasz phoenix1989 #216726 üzenetére
Neked is azt mondom amit másnak. Gyere szakaszba 10 meccsre és nézd, nézzük.
Volt olyan ismi akivel toltam (jobb mint én 55%, zöld) mondtam neki, hogy ma szopó roller van. És neki is befigyelt a 30%. Ennyit arról amiről.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
hulp01
senior tag
válasz ollie #216715 üzenetére
Egészen addig én is azt hittem, amíg meg nem láttam a töltésidőt. Ez valami vicc akart lenni? Nagyjából a T34 ágyúja. És az manapság nagyon nem illik a metába. Ok, hogy t9, de ilyen töltésidővel a T30 750-es alfával van. A T28 protonak is 400 az alfája asszem, és az 8-9mp alatt tölt be. Értem, hogy nem akarnak egy újabb op tankot, de azért ez meg durván a ló túloldala. Buff lesz ebből, vagy nem veszi majd senki az event után, ha lehet majd kapni.
#216723 Gyuri27 nekem simán van 70% feletti winrate-es napom. A tegnapi pl. 58,62% és 1340 wn8, tehát még szarul is játszottam hozzá. A kevés napi csataszám indokolja ezeket a kilengéseket. Minél többet játszol egy nap, annál nagyobb a merítés, és annál inkább közelíteni fog az átlagos winrate-edhez. Tudom frusztráló, ha mondjuk az a küldetés, hogy nyerjél csatát, de a napi küldetéseknél ezek helyett kérjél újat. Amúgy szerintem tök mindegy a winrate. A jó játékos a vesztes, szar csatából is kihozza, amit tud, és mondjuk ha kap egy battle hero kitüntetést, akkor még az xp is jön. Szerintem ezen kár rugózni.
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
ez a jgpz e100 egy fos. két csata egymás után 0dmg, minden belövi ez meg szart sem talál el és ha igen akkor se viszi be. mi a szar már ez.
-
EQMontoya
veterán
válasz phoenix1989 #216721 üzenetére
Függ, de legyünk oszintek, kis minta esetén sokkal jobban függ az MM-tol, mint tőlem.
Tegnap mondjuk mentem 25 csatát, ott egy volt, amire azt mondom, hogy rajtam dőlt el. High caliber és 6 kill.
És realis is, ha 25-bol egy játékra van befolyásod, az 4% előny lehet WR-ban. En közepes játékosnak tartom magam, egy jo hozzam képest még egy meccsen tud ennyire jelentőset alkotni, és igy ki is jön a 46-50-54 tartomány.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
galervin93
őstag
válasz EQMontoya #216719 üzenetére
Dehogy keverem. A kolléga már sok ezer csata óta szenved. Pontosabban "szopatja az MM". (Érdekes módon ő maga mondja ki a következő mondatban, hogy az átlag meg kijön. Akkó' mi van? )
Ahogy phoenix kolléga mondja: "Ha valaki egyénileg jó vagy nagyon jó, akár epic, a rosszabb csapattársakkal is győzelemre tudja vinni a csatát, és ez a nem mindegy." Illetve kchryss szokta még emlegetni*, hogy van mondjuk 10 csata, ebből 3-4 rajtad kívül tuti győzelem, még 3-4 tuti vereség, és a maradék 3-4 csatában megjelenik a te tudásod, a hozzáadott érték, és ott válik el hosszú távon, hogy ki a jobb játékos, és ki a gyenge. 50% körüli WR az alap, ha fos vagy akkor hosszú távon alatta leszel, ha jó, akkor felette. (Persze kilengés akad.) No és akkor kanyarodjunk vissza a napi csatákra - igenis számít a saját teljesítményed, mert abból jön ki az a k...a átlag, ami miatt rágjuk a kefét.
Nem a kis minta számít, kit érdekel, hogy 5-10-100 csata mit hoz?
Ha kis mintán is törekedne a rencer az 50%-ra, akkor olyan RNG meg MM-sírás lenne, hogy öröm lenne nézni.
*a számok lehet nem így hangzanak tőle, mea culpa kchryss![ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
phoenix1989
őstag
válasz EQMontoya #216735 üzenetére
kis mintánál is számit teljesen mindegy. ha 10 csatát megyünk mind a ketten ugyan azokkal a csapattársakkal és te nyersz velük 4-et én meg 7-et akkor máris kijött hogy mennyire is számit a saját tudásod és hogy mit teszel a csatában. pedig csak egy ember változott a többi 14 nem. az meg hogy csinálsz egy epic kört nem jelenti azt hogy csak az a csata múlt rajtad. az a baj azt hiszitek hogy csak az a csata múlik rajtad vagy dől el rajtad ahol 6-7k sebbel meg 8 killel jösz ki pedig egyáltalán nem.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz EQMontoya #216735 üzenetére
Mi ez a (már ne is haragudj) hülyeség, hogy kis minta esetén jobban függ az MM-től, mint nagy minta esetén? Pontosan ugyanannyira függ. Tudod, a nagy minta kis mintákból tevődik össze. Soook-soook kicsi 10-20 csatás mintából.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz galervin93 #216736 üzenetére
Amúgy a sárkánylogika kijön a teljes játékosállományt nézve is. A legrosszabb és a legjobb WR között kb 20% különbség van (40%-60%-ig). Tehát mindegy, mit csinálsz, 40% körül akkor is hoz neked a játék, és ugyancsak mindegy, mit csinálsz, 60%-nál nem nagyon tudsz jobb lenni. Ez a köztes 20-25% az, ami a játékos egyéni tudásától függően oszlik szét vereségre, vagy győzelemre.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
phoenix1989
őstag
csak nekem döglik meg minden este 8 után a játék? olyan laggok vannak mint az állat. eleinte az új routerre gyanakodtam de akkor napközben is szar lenne. meg ha megy a twitch a háttérben akkor is előjön. speed testen jó minden de játékban halál.
-
djfantom
tag
Nemtudom másnál elöjötte már ez a hiba,Mikor már betőltene a játék jön egy hibaüzenet.Hiba a csatlakozásban.Leokolom s következő üzenetet kepom érjük frissitse az alkalmazást.Ha azt választom,hogy frissítem feldom egy újabb üzenetet. Openwebsit vagy close választás. Ha rámegyek az Openwebsit akkor elkezdi letőlteni a wargaming game center.Csak hogy az fel van telepítve .
-
notika77
senior tag
válasz phoenix1989 #216740 üzenetére
Lassan 1 éve ez van a Telekomnál.
-
phoenix1989
őstag
-
kchryss
veterán
válasz e-newsee #216739 üzenetére
Sárkánylogika.
#216736 galervin93
Ja nagyjából ezeket az arányokat szoktam írni:
"10 csatából van mondjuk 6 ami egyáltalán nem rajtad múlik, ha azt feltételezzük hogy hosszú távon nem csal a rendszer akkor ebből 3-at nyersz akkor is ha nem csinálsz semmit, 3-at meg buksz akkor is ha bármilyen jól játszol. A maradék 4 csata viszont olyan hogy befolyással vagy rá, ebből a 4-ből ha 1-et hozol le akkor 40% wr-ed lesz, ha 2-t akkor 50%, ha 3-at akkor 60%, ha mind a 4-et akkor meg 70%."És itt most muszáj megjegyeznem hogy sokan nem értik az átlag fogalmát. Az hogy átlagban 10-ből 4 csatát tudsz befolyásolni nem azt jelenti hogy akkor minden nap az első 10 csatádból 4 ilyen lesz. Lehet hogy aznap épp olyan 10-et kapsz amiből 1-et sem tudsz befolyásolni, meg lehet hogy 10-ből 9 rajtad múlik. Az átlag nagy mintára vonatkozik.
Az is vicces amikor egyesek az átlagot akarják látni a napi staton. Hát rohadt vicces lenne ha így működne. Akkor ha 50% győzelmi arányod van és 2 csatát játszol aznap akkor ha az elsőt megnyerted a másodikat muszáj buknod, ha meg az elsőt buktad akkor a másodikat kell nyerned. Ráadásul mivel nem tudni mennyi csatát fogsz játszani így csak úgy tudná a rendszer a napi átlagot manipulálni ha felváltva nyersz/vesztesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest