Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    válasz Cooper911 #1258 üzenetére

    @Cooper911: Anno megjegyeztem, hogy lehetne ilyet írni, de nekem most nem nagyon van időm egy alaposabb írást kanyarítani (ilyen téren "sajnos" igyekszem magasra rakni a lécet, lásd a Logout bejegyzéseimben a WoT ismertetőt), sok egyébb dolgot bevállaltam, és a körmömre is égtek / égnek.

    Van magyar rajongói oldal, benne "kezdőknek" menüpont, elindulni az alapján is el lehet. Nem mondom hogy hibátlan vagy igazán mélységekbe menő, de most ha őszinte akarnék lenni, minőségben én most ennél jobbat belátható időn belül nem tudnék összehozni (max. ha felmondok a jelenlegi munkahelyemen, és ennek szentelem az elkövetkezendő két hetet :DDD ).

    Megjegyzés a margóra: egy korábbi hsz.-be felvetettem, hogy ha valaki felvállalja, akkor amiben tudok, igyekszem segíteni. Ha jól rémlik nem sok reakció volt rá. ;)

    @Malibutomi: Sokszor szokták azt reagálni a játék hibáira, hogy még csak béta. Ezt anno a WoT maxolta ki, mert ugyebár valami két évig volt open béta fázisban. ;]

    Tele van a játék kiegyensúlyozattlan egységekkel, és sajnos a szokásos WG stratégiát követik itt is a jelek szerint, vagyis fontosabb az új egységeket / nemzeteket mielőbb belerakni a játékba, mint az, hogy a bent lévőket rendbetegyék először.

    Akadnak még ilyenek, a Myogi a japán csatahajó ágon például ideális példa erre, a gigászi testével, a "mindössze" 6 fő tüzérségbe tartozó ágyújával, amelyek szórása hatalmas, miközben a repülő ellenfelekkel szemben kb. albán légvédelem szintjén áll (feláll egy matróz a fedélzetre, és beint az ellenséges repülőgépeknek), amire a fejlesztés sem hoz gyógyírt (két matróz áll a fedélzetre, és használja a középső újját). :)

    Azt mondják egyébként, hogy az Omaha és a Cleveland már sokkal jobb. Persze ahhoz először abszolválni kell a Phoenix-et...

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák