Hirdetés
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz csaresz002 #48050 üzenetére
Virtual djben is beállítottad az 5.1 et? Egyáltalán tud olyat?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Zsubi
őstag
Üdv!
Olyan problémám van hogy ha tuningolok akkor magas fsb-nél a rendszer nem ismeri fel a vga-t sem az illesztőprogramot Ez miért lehet
OS: Win7 32bit RTM most telepítettem újra egy hete a rendszert. -
lacka1111
tag
Haly! Ezt a hibakódot kapom naponta 2x kb., ilyenkor újra indul a gép magától, ez az ablak jön fel, hogy nem talált megoldást a hibára...
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: d1
BCP1: FFC00001
BCP2: 00000002
BCP3: 00000000
BCP4: 88F94BDD
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\110809-27799-01.dmp
C:\Users\Lacc\AppData\Local\Temp\WER-37315-0.sysdata.xmlMi lehet a baj??
Lacka
-
sfdrakex
nagyúr
válasz csaresz002 #48055 üzenetére
A dj programra értettem hogy tud e olyat nem a géped meg a hangkártya vezérlője.
-
sfdrakex
nagyúr
Már többször irták hogy a béta rc, szóval nem végleges se7en nem szereti a húzást, hoyg ez mennyire és mindenkire igaz e nem tudom. Lehet nálad is az a gond, hogy nem bírja az os, esetleg adj neki plusz feszt, mármint meoriának procinak, hátha ugy stabilabb.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz csaresz002 #48059 üzenetére
Vezérlőpult hangoknál ha teszteled szólnak, csak virtual djben nem, vagy akkor se? Tuti jó helyre van dugva minden a géphátuljában? Hangerő sincs levéve valahol a arra a kimenetre ahova a hátsok csatlakoznak?
-
MODERÁTOR
válasz Morden24 #48039 üzenetére
Multkor moonman javaslatára a vga driver-re néztem rá, lepucoltam, hagytam a winnek hogy feltegye a beépítettet, az nem változtatott a dolgon. Utána gyanakodtam az avirára, bár több mint egy éve nem okozott gondot, leszedtem, nem segített.
Ezen kívül pluszban egy CD art display nevű kis prog van fent ami eddig nem volt, de ha fut, ha nem, szintén nincs jelentősége(autostart-ba nincs benne). Feltettem még egy netrádió cuccot, talán 2x használtam, de ezt sem gondolnám, hogy okozhat ilyet.
Bios frissítés nem volt, defragot a gyárit használom, és azon kívül sincs semmi rendszerbaszogató programom.
Alaplapi drivert feltettem, mert anélkül vannak ismeretlen eszkzeim(valami coprocessor, gőzöm nincs mi ez ), de Rc 64bit alatt is fent volt az nv oldaláról származó chipset, ott nem okozott gondot(win7 való természetesen)Úgyhogy gőzöm nincs
Edween: na ezaz, beta úgy hussant fel a húzott procira, és ment szó nélkül mint a huzat. Akkor itt mégúgysem kellene gondot okoznia.
Everybody lies.
-
Jarod1
addikt
Sziasztok ,alapba mennyi helyet foglal el feltelepítve a win7? 12 gigás rendszerpertícióm van és nem tudom rá fér-e..
-
Imco
őstag
-
szasanyi
félisten
Eddig a Windows Mail levelezőt használtam, de úgy tapasztalom a Win7 nem tartalmaz semmilyen programot. Tudtok ajánlani hasonló, és megfelelően kezelhető levelező programot? Semmi extra igény nincs.
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Miért van az, hogy némelyik minialkalmazás ablakának a körvonala LILA?! Nagyon idegesít...
-
eastsider
nagyúr
a megosztást szeretném használni
adott egy gép W7-tel, kettő XP-vel
hálózat, net Linksys WRT54GL-el osztva
egyik xp-s gép wifinha megosztok valamit hálózaton (már elég sok mindent kikapcsoltam, a jelszót is..) a többi gép látja, de jogosultság hiányára hivatkozva nem nyitja meg.. a users mappát megnyitják, tudják is tallózni
azonos a munkacsoport neve.
a W7-es gépről teljes mértékben elérhető a több gép a hálózaton, illetve a fájljaik, megosztott mappáikmit kell még beállítani?
előre is köszi! -
szasanyi
félisten
Köszi. Még szerencse, hogy egyenként választható programokat tartalmaz, így csak az települ amit akarok. Majdnem... mer úgy láttam van néhány összetevő amit nem kell választani, és nem választani sem lehet. Bízom benne, hogy nem feleslegesen telepszik a rendszerre.
Edween: neked is, de már letöltöttem.
-
Biggieboy
csendes tag
Sziasztok! Miért lehet az hogy, szeretnék egy 5 gbyteos fájlt 8gbyteos pendrive-ra másolni és azt írja hibaüzenetként hogy nem írható, szüntessem meg az írásvédettséget? A fájl maga egyébként nem írásvédett. 7100-as 64bites win7et használok, ha tud vki. segítsen légyszi.
Másik kérdésem: Több gépre is fel tudom én rakni ezt a 7100as 64bites buildet, ha akarom vagy csak egyre lehet? A Microsoft honlapról töltöttem le, kaptam hozzá cd kulcsot.
Köszönöm!
Lenovo Ideapad G510
-
fanofmanu
tag
hello! az lenne a probléma hogy nem látja a win7 a dvd íróm(pioneer dvr215d) de ezt így egyik napról a másikra szal ez előtt semmi baja nem volt + a deamon-tools virtuális meghajtóját se látja de ezt is így egyik napról a másikra. A biosban látszik az író sőt át is dugtam alaplapon máshova és amikor bekapcsoltam látta a win7 csak aztán azt írta ki hogy nem sikerült az illesztőprogramot telepíteni vajon mi lehet gond? előre is köszi
-
British
csendes tag
Sziasztok!
Egy rövid kérdésem volna: A "futtatás" ablakba mit kell beírnom, hogy az asztalon az ikonok távolságát tudjam állítani egymástól. Egyszerűen nem találom azt a beállító ablakot, ahol sok más mellett ezt is lehet állítani. Valamikor régen a béták próbálgatásakor már egyszer tudtam, de sajna elfelejtettem.
Előre is köszönöm! -
pzstm
titán
válasz Biggieboy #48084 üzenetére
Feltelepíteni is lehet, kapott publikus kulcsokkal korlátlan számban aktiválni, csak már a letöltésre nincs lehetőség.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
őstag
Több helyen olvastam erről a dologról, már Vista-nál is előjött. Egy dolgot próbálj ki:
Admin parancssorban add ki a következő parancsokat:
regsvr32 msxml3.dll
regsvr32 scrrun.dll
regsvr32 jscript.dllMajd indítsd újra a sidebar-t.
Illetve még egy lehetőség: Ha esetleg átállítottad a desktop betűméretet, akkor vissza az eredetire (bár több helyen is olvastam, ebben azért kételkedem...)
[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Adam86
tag
Üdv,
Valamivel ki lehet cserélni az értesítési területnél az ikonokat? Olyan snassz ez az egyszerű fehérség.
Lenovo Thinkad T500
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Lenne egy gyors kérdésem: holnap szerzem be a jelenlegi 2GB ramom helyett a 4 gigát.
Viszont eléggé ódszkodok a 64 bites oprendszertől...
Azt vágom hogy ha hagyom a 32 bites OS-t akkor nem fogom tudni kihasználni mind a 4 giga ramot....
Igazából 2 dologtól félek: egyrészt hogy ha jól tudom akkor a 64 bites oprendszerekhez elég gyenge a driver-ellátottság, illetve a progikból amiket használok sem mennyire tudom van 64 bites verzió.A konkrét kérdések:
-teljesítményben mennyit bukok ha marad a 32 bites OS?
-32 bites progik mennyire futnak gyorsan a 64-es OS-en?
-Driver ellátottsága milyen a 64 bites Win7-nek?
-Azon túl hogy a 64 bites OS kezeli az összes ramot, gyorsabb mint a 32-es?
-Illetve van még vmi amit feltétlen tudnom kell ha váltok?
-Nincs vmi okosság amivel 32bit alatt is használhatom a 4gb ramot?Tudom hogy láma kérdések, elég sokat olvasgattam a témában, de gyakorlati tapasztalatom nulla.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
pzstm
titán
válasz LLKobe #48095 üzenetére
hogy ha jól tudom akkor a 64 bites oprendszerekhez elég gyenge a driver-ellátottság
Rosszul tudod. XP x64 esetén még megállta helyét ez az állítás...
-teljesítményben mennyit bukok ha marad a 32 bites OS?
nem igazán sokat....-32 bites progik mennyire futnak gyorsan a 64-es OS-en?most már nem.
Teljesen gyorsan, hibátlanul futnakDriver ellátottsága milyen a 64 bites Win7-nek?
99,9%-osnak mondanám (csak mert semmi nem 100%-os, amúgy azt írtam volnaAzon túl hogy a 64 bites OS kezeli az összes ramot, gyorsabb mint a 32-es?
Véleményem szerint igen (jöhetnek a kavicsok )Illetve van még vmi amit feltétlen tudnom kell ha váltok?
Nem hiszem...ha baj van, majd úgyis segítünkNincs vmi okosság amivel 32bit alatt is használhatom a 4gb ramot?
Nincs és nem is lesziPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
LLKobe
veterán
Köszönöm szépen!
Akkor egyértelműen azt mondod hogy váltsak?
Azt is olvastam hogy a 64 bites OS alapból több ramot eszik, de akkor ezexerint gyorsabb is ugye?Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest