Új hozzászólás Aktív témák

  • #78032384

    törölt tag

    válasz leslie23 #85002 üzenetére

    Mintha magamat olvasnám csak nálam mytube. Telón szuper, komolyan le a kalappal a fejlesztő előtt, 8.1-re is frissíti még mindig! Viszont desktopon körülményes a használata, nem tudtam megszokni, Edge-dzsel nézek videókat. Redditet aki olvas, a Readit app mobilon tök jó, desktopon nekem ez is elég macerás, a RES kiegészítő közelébe se ér.

    Technikailag látszik királyság a biztonság és nem szemeteli a rendszert és pl. a beépített Films&TV app erőforrás igénye tényleg nagyon minimális, de ugye nincs benne minden kodek és nagyon gyér a testreszabás, így marad filmekre a megszokott MPC-HC vagy VLC kinek mi és nem érdekel ha kicsit jobban használja a procit. Portable változatban pedig nincs registry szemetelés se. A fapados Mail app helyett is szívesebben használom böngészőben az outlook.com-ot. Illetve most Office 365 miatt rendes Outlook is van. Facebook appot le is töröltem annyira gyenge, még értesítések miatt sem érdemes mert összevissza jelzett vagy nem jelzett, csempéje is bugos. A Photos appot tavaly nagyon szidtam, AU óta rendben van amire nekem kell.

    Tableten lehet jobb ezeket használni, nem tudom a Win tabletek piaci részesedését. Tényleg még gyerekcipős a dolog, persze reklám szempontból jól hangzik az egy kód gépen, telefonon, xboxon, tableten, de a gyakorlat még mást mutat. Mobilon is a Continuum csináljon számítógépet a telefonból reklámok azért nem teljesen igazak, mert a mobil Win10 mégsem teljesen ugyanaz mint az asztali Win10, a mobilos Edge sem teljesen olyan mint az asztali stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák