Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz rauschie #50613 üzenetére

    Ez az előadó kiírása vagy nem kiírása elég érdekes dolog, mert kinek a pap, kinek a papné. Ahogy megfigyeltem, az "Album előadó" mezőből szedi az előadók listáját. Nekem van pár úgynevezett "various artist" albumom amiken kb nincs kétszer egy előadó, úgyhogy annyira nem lennék boldog, egy 2-300 előadóból álló "előadók" listától, arról nem is beszélve, hogy az emlékeim szerint az "Album előadó" mezőben szereplő előadónként külön albumnak tünteti fel az album számait. Egy szó mint száz, nekem pont jó így ahogy van.

    "L820-ra nem megy fel a preview for developers update (sem másodszorra, sem ötödszörre, egy hosszú nyolcassal kezdődő hibakódot dob, wpcentral alapján nem egyedi eset), ami kb két hete jött ki."

    Ehhez csak annyit, hogy nekem (L820) minden gond nélkül felment a legutóbbi frissítés, ami nem két hete, hanem pár napja jött ki, mindössze az SD kártyát kellett kivennem. Szvsz nálad van valami galiba. Nem mondom azt, hogy mégis kell egy HR, de ha másoknál pont ugyanolyan telefonra, pont ugyanolyan szoftver környezetben (az enyémen CV Black-ra telepített Pfd+8.1+GDR1) települ a frissítés, nálad pedig nem, akkor szerinted hol a hiba?

    A többire már válaszoltak.

Új hozzászólás Aktív témák