Új hozzászólás Aktív témák

  • StLui

    veterán

    válasz pzstm #24654 üzenetére

    Pl képfeltöltés ott sem működik, ahogy a üzenetek-ben sem, ez csak az első blikkre. Régebben ennek is nekifutottam úgy rémlik volt több is ami miatt nem volt ezsem jó. De szerintem elvárható lenne egy normális FB app.
    Azt megértem, hogy neked és lehet sokaknak ez nem fontos, így mindegy milyen színvonalú, de azért akkor ne az legyen a válasz, hogy jó az úgy szarul ahogy van, mert minek több. Andriodot nem használtam, iOS-en 2011 elején jobb volt már, mint most itt. Tehát akinek ez fontos, annak ez a rendszer nem alternatíva. Én sokat ülök gép előtt (reggeltől estig szinte) ezért tartottam meg. De még így is heti 2-3 alkalommal nem kapok meg olyan üzenetet (amit régebben megkaptam) hogy útközben intézzek el ezt vagy azt. Visszaérek, és csodálkoznak, hogy nem történt meg. Persze nem szuper fontos dolgokról van szó, mert akkor szóltam volna, hogy most telefonszámla növelés inkább, és hívjatok ha kell valami sürgős, mert telefont váltottam.

    A másik, hogy én nem szoktam rángatni az ismerőseimet, hogy épp most melyik csevegőt használják, mert nekem és a telefonomnak az fekszik épp.

    [ Szerkesztve ]

    Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

Új hozzászólás Aktív témák