Hirdetés
Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz maflame #2199 üzenetére
Discoveryhez is rég volt szerencsém, de ott különböző opciókkal tudod szűrni, hogy kit mutasson és kit ne...
Msn mindig mutatni fogja a 2 partnered és vagy online vagy nem elérhetőek lesznek. Ha tilt, simán csak azt látod, hogy nem elérhető és a discoveryben kell beállítanod, hogy kik tiltanak.
Szóval discoveryben nézd meg, hogy mi alapján szűri a két partnered és ha arra vagy kiváncsi, hogy tilt-e, csak azt hagyd bepipálva."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
raver
aktív tag
Meg tudodm válltoztatni úgy az emailcímemet, hogy a felvett kapcsolataim megmaradjanak?
-
westlake
félisten
8.5 betahoz dobta a vista live update.. 8.5.1238.0601 [link].. aki akarja tegye fel..
Play nice!
-
zabla
aktív tag
használ itt valaki msn webcam recordert?
régebben nem volt semmi bajom vele, de egy ideje egyszerűen nem talál streamet
mi lehet a gondja?Somewhere between Jesus dying on the Cross and a giant bunny hiding eggs, there seems to be a gap of information.
-
Motion_Blur
félisten
Kb. 1-2 percenként lebasz az MSN. Nincs netszakadás, csak egyszerűen ledob.
De miééért??????????????Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Findzs
addikt
sziasztok
láttam már régebben ismerősnél hogy a messenger liveban több ablak helyett csak egy van és oldalt fülszerüen vannak a partnerek
sehol se találom ezt a bövitményt vagy beállítást
nem tud valaki segiteni ?
van mikor 4-5 messenger ablakom van megnyitva és zavaró
1 ablakot szeretnék
köszi"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
spammer
veterán
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hogy lehetne megváltoztatni a partnerlistában mutatott képek méretét? Bazi nagyok :S (WLM 8.5 beta van fent)
Esetleg plugin akármi ?„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz spammer #2210 üzenetére
Már megoldottam.
Viszont másik gépen probléma van, és a működő megoldást nem találtam.
Bejelentkezésnél 81000306 -os hibaüzenet. Már az ég világon mindent megpróbáltam, összes google által dobott megoldást végigpróbáltam, dll reg rendben, Vista autotuning disabled, óra pontos, troubleshoot-nál minden pipa, portok nyitva, status rendben, all stable & runing és stb. Minden stimmel, de az Istennek sem akar bejelentkezni. Login névvel sincs gond, mert másik accounttal is ez a hiba.
Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi lehet a hiba. Minden működik és él, és mégis 81000306-os hibát dob.
Rendszer: Vista Home Premium
Ha valakinek akár halvány ötlete is van, olvasott/halott vmi más megoldást vhol, szívesen fogadom, mert egyszerűen már rejtély hogy mi a probléma
[Szerkesztve]„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
-
Ramius
őstag
üdv
van egy pluginom, amivel a jetaudioban hallgatott zenét lehet kiírni ha jóltudom. na ez nem akar működni. tud valaki segíteni? nem fogok azért MP-t használni, hogy lássák mit hallgatok.gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Findzs
addikt
szeretném egy haveromat megviccelni msn segitségével
ilyeneket akarok csinlni vele mint dvd tálca kinyitása megprogramok elinditása vagy valami hasonlokat
tudtok ilyen scriptet vagy hálozatos valamit ?"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
zabla
aktív tag
mi a franctól lehet az, hogy ha megy a webcam és rákattintok egy linkre msnben akkor szó nélkül lefagy? mitől terhelheti le ennyire?
Somewhere between Jesus dying on the Cross and a giant bunny hiding eggs, there seems to be a gap of information.
-
Ramius
őstag
segítsetek megoldani:
kb 3 napja nem engedett be a messenger 80072ee7 hibakódra hivatkozva. hibajavítás nem segített. rágugliztam a kódra, és ezt találtam egy másik fórumon:
cd %appdata%\microsoft
del /s ListCache.dat
hát ez sem vált be.
újra lett telepítve. az első alkalommal beengedett, utána ismét nem.
valakinek van ötlete?gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
wlm monnyon le!!
pidgin (gaim utód) szó nélkül beenged.gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Tosee
őstag
Hali!
Ha valakinek feltörték az msn(live)-ét ki lehet azt valahogy deríteni, hogy ki lehetett a tettes?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
csabyka666
veterán
Hali! Van egy kis problémám! Windows Live Messengert használok (8.1es verzió). Felraktam hozzá az MSN Plus kiegészítést, és valahogy a személyes üzenet (amit a név után ír), nem működik. Akármit írok be (ha ékezetes, ha nem), kiírja a név után, majd kb. 2 másodperc múlva egy 'B' betű jelenik meg az üzenet helyett. Nem tudom mitől lehet a probléma...
Vagyis van egy elképzelésem. Maga a Live Messenger angol, ezért ha pl. személyes üzenetet írok, nem lehet benn ékezet, mivel az ékezetes karakterek helyet fura betűk jelennek meg. Ez nem is akkora baj, meg lehet szokni. De lehet, hogy emiatt nem jó a Plus egy-két funkciója? (elvileg az is angol) Vagy nem egészen kompatibilisek a verziók?
Nem akarom lecserélni magyarra!
[Szerkesztve]Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Chili7
őstag
Nem tudom használni a messengeremet. Ahogy megnyitnám, hogy beszélgessek, lemegy a tálcára, és ott már hiába kattintok rá, nem mozdul onnan.Mi lehet?
thx -
XPA
tag
Sziasztok!
Nem tud valaki egy messenger progit, amivel MSN-t használó kollégákkal lehet beszélgetni?
Az msn-t letiltották a melóban így ezt már nem tudom használni.
köszi -
XPA
tag
válasz --=Gefi=-- #2230 üzenetére
Azt ismerem és jogos amit mondasz, mert nem említettem, hogy ezen kívűl kéne valami
Nem túl jó az a webmessenger, valami kliensprogi kéne leginkább... -
XPA
tag
válasz --=Gefi=-- #2232 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom őket
-
frankie!
őstag
Gépelés közben állandóan átáll angolra a billentyűzet, aztán vissza 5 percenként.
Az mitől lehet???? PLS HELP!!!!! -
eastsider
nagyúr
hy
mi is annak a proginak a neve, ami kijelzi, h ha vki megnyitott veled egy beszélgetőablakot stb kijelzi??
előre is thx -
Oliverda
félisten
Sziasztok!
Leváltottam a jól bevált 7.5-ös MSN-t. A kérdésem az lenne hogy valahogyan át lehet-e állítani a progit hogy a régi jól megszokot 7.5 style-ban mutassa a kontaktokat? Tehát a kis avatar és nem ez az egyen bábú. Ez nem tetszik benne, illetve az sem hogy a tagline a név után és nem a név alatt van."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Uher
aktív tag
Üdv.!
Jelszót lehet vhol változtatni?
Esetleg a saját email cimemet? mert a primpostastol mar elegem van...
Vagy regisztrálni kell ujat? -
Hequila
őstag
Valakinek ma nem jött elő az, hogy 80048820-as hibakóddal nem enged be? Ez időbeállítást rossz jelent, de az be van állítva... Egyszerűen nem enged be a WLM és az MSN sem. Több gépen is próbáltam, eredmény ugyan az.
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
Uher
aktív tag
válasz Loretto #2240 üzenetére
Köszönöm, sikerült a jelszot modositani.
de: modositottam a email cimet is, és be is sikerült lépni és a messenger is csatlakozott, megvolt a partnerlistám is, csak éppen azt mutatta hogy nincs bejelentkezve senki.
Az email cimet visszaváltoztattam, és most mutatja hogy müködik normálisan.
Ez mitöl lehet?
Van ra mod, hogy másik email cimmel is lassam ki van bejelentkezve? -
Uher
aktív tag
válasz Loretto #2246 üzenetére
Épp ez az hogy volt megerösító email, meg is lett erösitve, rendesen sikerült minden, betöltötte az uj profilba a képet, aláirást, a partneradatokat felsorolta, csak éppen nem látszott hogy be van e jelentkezve. Viszont ahogy visszairtam a cimet, bejelentkeztem és jo lett minden. csak azért szeretném nagyon, mert a régi cimre késik a levél már folyamatosan kb. 3 napot, és ezért meg szeretném szüntetni
-
Pinya007
aktív tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy megtudjam ha egy msn partnerem rejtve kapcsolódik? Valami program, esetleg oldal?Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest