Hirdetés
Aktív témák
-
derossi
aktív tag
Sziasztok!
Ennek a mappa megosztásnak mijen gyorsnak kéne lennie?Mert beraktam 1 db zenét ,és húsz perce csak szinkronizál és 1%-nál jár.
Lehet ezzel nagyonbb fájlokat(film,játék,ilyesmi) is megosztani -
LeC
addikt
válasz derossi #1252 üzenetére
lehet, de minek, 700mb-s avi film mikorra menne át? ilyen 20k-s feltöltési sebességgel, mint ami a legtöbb embernek van. Asszem egy hétig menne a gép, és elég ha egyszer megszakad a kapcsolat már oda az egész. Ilyen fájlmegosztásra nagyobb méretű fájlok esetében sztem jobb egy ftp progi.
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
derossi
aktív tag
Elkezdtem megosztani a kijelölt könyvtárt (~5GB) az elsõ partnerrel, ahogy az új Live Messenger 8.0 Beta felkínálta. Az eredmény: egy új könyvtár a Dokumentumaim között ~5GB méretben. Ha a következõ rokonnak is megnyitom a galériát, az egy újabb ~5GB alkönyvtárt nyit. Hol adnak ekkora HDD-t???????
tényleg van értelme
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Hogy tudom teljesen leszedni a gépemről? Minden beállítását vhonna előkaparja ami nekem nem jó...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
-
LeC
addikt
válasz Gorneck #1260 üzenetére
hát éppen ezért használom én még mindig a sima 7.5-öt, és nem ezt a 8as beta-t. Ezzel semmi probléma, igaz nem olyan puccos mint a 8as de legalább müxik rendesen.
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
The DJ
addikt
Mert új, és mint minden új szoftver tele van hibákkal...én is panaszkodom rá, mert vannak idegesítő dolgai, de ezekkel ellentétben sok olyan is akad, ami miatt már nem szívesen térnék vissza a 7.5-re...
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Tosee
őstag
Hello
Már régóta próbálkozom mozgóképek berakásával avatarként /live msn 8/ de nem jön össze a képet berakja de meg sem moccan.
Hogyan lehet ezt megcsinálni?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Pá
addikt
Ha valakinek küldök file-t, akkor az szerveren megy keresztül, vagy közvetlenül az illetőnek?
Konkrétan az érdekel, hogy ha én chellos vagyok akkor beleszámít-e az adatforgalomba, ha egy másik chellosnak küldök filokat?(ugye chellonál a hálózaton belüli adatforgalom, nem számít)''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
eastsider
nagyúr
hy
mi ez azn új vírus: gyolha o que eu fiz pra vc.... curti ai... www.ilhadafantasia.land.ru
már küldözgetik páran
mint az előző guglisat :S -
NightVis
csendes tag
Üdv. Az adatátviteli sebesség függ természetesen az internet kapcsolatod sebességétől.
Továbbá ugy emlékszem hogy az adat mindenféleképp átfut szerveren, a kérdés csak az, hogy hány szerveren érkeztetik A kérdésre meg egyszerü a válasz. Minél gyorsabb a két fél internet sebessége annál gyorsabb az adat átvitel is. -
QuarK
senior tag
válasz moonman #1270 üzenetére
kiveve, ha mindketten passzivak
''...Messenger will try several different methods to get a file transfer going between two peers (IPv4 and IPv6 direct connections both from the file sender and to the file sender). If all of these fail (due to NATs or firewalls preventing true end-to-end communication), then Messenger will fail over to relaying the file through a server. This is quite slow as you may have noticed.''
[Szerkesztve]
derossi: magyarul, ha nincsenek a megfelelo portok nyitva, akkor egy szerver kozbenjarasara van szukseg.
[Szerkesztve] -
LeC
addikt
válasz moonman #1273 üzenetére
moonman nem tudod hogy mit kell felrakni msn-hez, vagy registry-ben átírni hogy msn ne akarja blokkolni az mp3 fájlok megnyitását?
-
Remington
őstag
nektek bejelentkezik? nekem tegnap óta nem akar, azt írja h nem jó az e-mail és a jeszó pedig biztos jó....több ismerősömnek szintén nem megy
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
NightVis
csendes tag
Lec. én azt tanácsolom neked, hogy ha átért a fájl adott esetben mp3, akkor ne az msn-böl probáld meg megnyitni, hanem egy fájl kezelővel. Akár sajátgép vagy intéző. Ebben az esetben az msn-nek már semmi köze az adathoz.
-
Hujikolp
őstag
én rosszabúl is jártam már az mp3-akkal. átjött nagynehezen, örültem, gyorsan rákattintottam h nyissa meg, majd blokkolta. :s na akkor ok, majd ujra rákatt. semmi. tallózás, megkeres file. nézni nagyot, letörölte az msn a filét ami épp frissen jött át, azóta nemnyitok meg zenét msn-ből hanem mindig tallózóm,
-
Hujikolp
őstag
válasz Winner_hun #1283 üzenetére
blokkolás= nemengedi megnyitni, nálam legalábbis ezt jelenti
-
zabla
aktív tag
most vettem csak észre, hogy a beszélgetés ablakában meg van jelenítve, hogy éppen milyen állapotban van a másik fél, viszont okosan fehér hátérre fehér betűk vannak írva. ezt vajh a windows képbeállításánál lehet megváltoztatni, vagy az msnben?
Somewhere between Jesus dying on the Cross and a giant bunny hiding eggs, there seems to be a gap of information.
-
Winner_hun
titán
asztalon jobbklikk / tulajdonságok / megjelenítés / speciális / elemleírás és ott nézd meg, hogy a kettes szín az milyenre van beállítva
amúgy nekem is ez a fehér/fehér van, akkor lesz fekete a kiírás, hogyha a partner nem elérhető, minden más esetben fehér
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
zabla
aktív tag
válasz Winner_hun #1289 üzenetére
hmm ez nem nyert sajna, feketére van állítva
de ha neked is így van akkor előfordulhat, hogy a messenger hibája, nem? mintha már más is írta volna itt, hogy nem látja a másik fél állapotátSomewhere between Jesus dying on the Cross and a giant bunny hiding eggs, there seems to be a gap of information.
-
Tosee
őstag
Hello
Asszem haver bekapta az új msn-es vírust a nevét nem tom, linket nyitott meg valaki küldte neki. Na mindegy. Hogyan lehet azt írtani, mert ahogy hallottam a nod32-őt azonnal hatástalanítja, és neki sem akare menni a keresés opció.
Van esetleg valami okosság amit kifejezetten ezen a vírus ellen találtak ki?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
pfff... ha jól tudom akkor valami http://xxxx/msn név/photoalbum........vagy valami ilyesmi
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
-
Grandi
aktív tag
''Kielemeztem '' már ezt a vírust.
Link amire ráklikkelsz látszólag egy google hivatkozásra mutat, de ha az ember közelebbről megnézi, látja, hogy valóban csak mutat. Ugyan google-s az eleje, de utána egy ip-cím következik( + lehet email cím is) ami azé, akitől kaptad az üzenetet. Azt követően pedig jön ez a photoalbum.scr. Tehát screensaver-t nyit meg, ami vírusoknak meleg ágya.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
-
torogyuri
aktív tag
nekem rendszer visszaállítással sikerült szépen ''leírtanom'' a vírust...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest