Hirdetés
Aktív témák
-
Peeros
csendes tag
végignéztem a lehetőségeket, defákk, várjak gondolom, de meddig?????? jó kezdek kiborulni
-
Peeros
csendes tag
Webmessenger valameddig eljut tehát rájön h van ilyen fiók, de nem hozza már be a partnerlistát.
-
Peeros
csendes tag
azt mindjárt megnézem, de ha végülis nem nálam van a hiba akkor szépen várnom kéne a live-ra
-
LeC
addikt
-
eastsider
nagyúr
[link]dejó
hulladék
lépnék be erre ez
szar az egész -
Blackmate
senior tag
Melyik a legújabb build most? Honnan lehet kibogarászni? Jól tippelhem, hogy a 8.0.0812.00?
[Szerkesztve] -
Peeros
csendes tag
Nekem megoldotta magát, zsír, más esély nem volt
-
Blackmate
senior tag
Bocsi, ha kismilliomodikra kérdem, de nem lehet valahogy megoldani, hogy ne szemeteljen a C meghajtó gyökerébe csupa sqmdata**.sqm fájlokat?
-
neongorack
senior tag
hogy tudok freemailes MSN címet csinálni, bocs, hogy ilyen alap kérdéssel rukkolok elő csak neekm eddig hotmailes van és azzal nem jelentkezik be a WLM, legalább is nekem, de már nagyon unom a 7.5-öt!
jahh és még 1 kérdés, hogy tudnám azt megoldani hogy az a több mint 270 partner aki a mostani MSN címeme van, az átkerüljön az újra?nincs sok kedvem kimásolni azt a 270 címet, ugye megértitek?
A válaszokat előre is thx! -
Zsöpapa
tag
Sziasztok!
Elnézést, ha már volt róla szó, de nagyon szeretném megtudni, hogy VLM 8-ra vannak-e skinek, és ha vannak hogyan lehet feltenni őket.
Előre is kösziHa éhes vagy, nyalj sót, akkor majd szomjas leszel!
-
pubwart
aktív tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az MSNnél maximalizálva van a név karakterének mennyisége, ez ugyanaz igaz az aláírásra is. Nem lehetne ezt valahogy kiiktatni vagy megnövelni?
thxWhere you go how is up to you
-
eastsider
nagyúr
válasz Kalandor #1471 üzenetére
én gen_msn-t hazsnálom winamphoz és jobban müxik mint a wmp beépítettje
Komoly az új avatarod
neongorack: el lehet menteni a partnerlistát és ''berakni'' az újba
amikor reggeled az msn-t megkérdi h létező e-mail címre kéred e vagy nem
/nekem @msn.com-os címem volt és agyamra mentek a reklámok csináltam új freemailest
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
válasz neongorack #1475 üzenetére
esetleg idő jól van beállítva?
milyen hibakód? -
LeC
addikt
másnak megy az msn? mert nálam nagyon nem akar most csatlakozni, mi több, egy külföldi oldal se jön be
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
YouCanCANON
aktív tag
nem megy az msn és a google talk sem... véletlen?!
vagy ez lenne a cenzura?You Can CANON * eladó minőségi szervercuccok: http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=96871 *
-
Apollyon
Korrektor
Nekem simán megy az msn amellett még megy a Skype, a Yahoo msgr és még fut a DC is. Szerintem a probléma az ön készülékében van Már nagyon rég volt hogy nem lehetett felmenni msn-re!
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
LeC
addikt
akinek freestart adsl-je van és megy az msn meg a küldföldi oldalak is bejönnek az írjon!
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
svili
tag
Nekem se..
Még a netre is csak többszöri kísérlet után tudtam felkapaszkodni, az EuroWeb ügyfélszolgálata már a menürendszerben T-Com hibát emlegetett, aztán mégis sikerült felmenni..
De miért nem jön be egy külföldi oldal sem?''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
LeC
addikt
hát nagyon idegesítő, legalább vmi levelet küldhettek volna hogy karbantartás lesz, meg szolgáltatás kimaradás vagy vmi, de semmi...
-
paramparya
őstag
Mit kell csinálni a live messengerrel, ha netkapcsolat létrejötte után nem akar automatikusan csatlakozni, amikor be van állítva? Pontosabban egy-két mp-ig próbálja, mozog az ikon, aztán visszavált a piros x-es ikonra. Semmi hibaüzenet, és ha erőltetem, akkor rögtön csatlakozik...
-
b.bone
senior tag
Hogy lehet megcsinálni, hogy a listámban a partnerek nevei mögött ne legyenek ott a személyes üzenetek?
"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
tuskooo
addikt
válasz paramparya #1487 üzenetére
Nálam is csinál ilyet néha, de általában nem. Sztem a szolgáltatás állapota miatt szokta.
-
b.bone
senior tag
a sima messengeres topicbol szedtem
[link]
első hozzászólás.->***MSN reklámok eltüntetése***
de már onnan sem jó. úgy néz ki nem én rontottam el, hanem lelőtték az oldalt vagy valami
szerk: egyébként egy kis patcher. ki lehet szedni a messenger ablakbol ami nem kell (pl szemelyes uezentek is)
[Szerkesztve]"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
VladimirR
nagyúr
tudnatok mondani olyan web-es messenger-t, ami megy firefox-szal?
letezik egyaltalan ilyen? -
Winner_hun
titán
Valakinek van ötlete, hogy az miért lehet, hogy az egyik csoportból egy tagot nem tudok áttenni egy másik csoportba, egy áthúzott körré alakul az egér. Más csoportba bele tudom tenni, mást bele tudok rakni abba a csoportba, amibe az adott usert nem
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
LeC
addikt
válasz Winner_hun #1498 üzenetére
próbáld meg hogy törlöd a tagot, majd újból felveszed és ugy pakold át másik csoportba.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest