Hirdetés
Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!!!
Új felhasználót akarok regisztrálni a Live messengerhez. Ezt hol lehet megtenni?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Antonio
senior tag
sziasztok
egyszerű kérdés ...
ha valakit letiltok akkor,:
ő nem is fog látni? vagy csak úgy lát mintha nem lennék bejelentkezve? vagy lát de nem tud írni?
egyéb variáció?
sürgős
nem szeretném ha valaki rám jönne most, de megsérteni se akaromSamsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Antonio
senior tag
válasz Winner_hun #1605 üzenetére
thx
tehát ugyanaz mint a rejtve kapcsolódás csak személyre szabottanSamsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
GD
őstag
hali,
remélem jó helyen kérdezek msn live (.8 . ) ügyben
problémám: letiltódnak az átküldött file-ok, jpg, stb.. holott, nincs bepipálva, hogy a nem biztonságos file-okat tiltsa..
gondolom a partnerek jórésze még 7-5 alól küld
vmi ötlet? kicsit kínos magyarázkodni hogy miért küldjenek mail-ben....
köszi -
Guriga
tag
HI!
Egy kis problemam tamadt a mns live-val.
Leszedtem a progit aztan ujra telepitetem de a problema un.
A problema az hogy nem indul el a progi, pontosaban a hateben fut a progi de nem jelenik meg a felhasznaloi felulet.
Lenne tippetek merre keresem a hibat. -
Drizzt
nagyúr
Mostanában eltűnik a tálcáról a livw messenger ikon, hogyan lehetne visszahozni? A beállításoknál nem nagyon találtam ilyesmit.
I am having fun staying poor.
-
[HUN]Zolee
őstag
Milyen portokat nyissak routeren az msn-nek hogy aktív legyen?
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
LeC
addikt
válasz [HUN]Zolee #1614 üzenetére
miért, blokkolja a router az msn-ed?
[Szerkesztve]◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
[HUN]Zolee
őstag
nem blokkolja, csak így most passzívan megy az adatátvitel, meg az ilyenek, és jobban szeretem az aktív kapcsolatot, elegem van a passzivitásból , 3 év kábelnet elég volt!
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
LeC
addikt
válasz [HUN]Zolee #1616 üzenetére
nyisd meg az összes portot routerben: 1-65535-ig és aktiv leszel.
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
LeC
addikt
válasz [HUN]Zolee #1618 üzenetére
akkor meg olvass vissza a topikban hogy milyen portokat használ az msn. De az MSN-es topikban biztos benne van.
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
LeC
addikt
válasz [HUN]Zolee #1620 üzenetére
hát gondolom ugyanazt használja a wlm-is.
-
fradi81
veterán
hali
Ez a system__set_low_risk_filetypes.reg az égvilágon semmit nem ér, úgyanúgy letiltja az mp3-at, mint mielőtt beregeltemmoto g72, Ninebot d28e
-
Fla$hly
aktív tag
Hy!
Lenne egy kérdésem:
Ha valakit törlök a partnerlistából és leteszi a ''Nem azonnali üzenetváltási partnerek'' közé, azt hogy lehet visszatenni a rendes partnerlistába?
Csak úgy ha újból felveszem?
Közben megvan, a partner szerkeztésénél lehet ügyködni, csak jobban körül kellett néznem
[Szerkesztve]Aláírás
-
TeeJay
félisten
skacok nálatok is azvan hogyha teljes méretre van rakva az ablak és leteszitek tálcára majd újra rámentek akkor ismét kisméretben nyitja meg?
annyira irritál ez engem hogy eszméletlen.
kb olyan mint az IE hogy az új ablakban megnyíló linkeket sosem tudja teljesképernyősen csinálni akármit csinálsz.
mikor óhajtják már ezt a kis apróságot javítani?
mennyivel zsírabb lenne már ha egyszerre csevegek 5emberrel lapfüles módban aztán lenyomatom tálcára majd mikor visszamegyek ugyanúgy teljesképernyős módban dobja be
(1280x1024 a felbontásom azért használom fullképernyőn hogy sokminden férjen ki)
van valami megoldás erre vagy sajnos tűrni kell?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Winner_hun
titán
Meg van hülyülve az MSN, online vannak a partnereim, aztán jön az ablak bal fölső sarokba, hogy xy felvett Ez mitől van?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
scica
csendes tag
Hali !
Lenne egy kérdésem.
Elraktároztam egy rakat hangulatjel animációt és szeretném megoldani, hogy megmaradjanak.
Nem akarom esetleges Win újratelepítés után megint összevadászni őket.
Megoldható ez ?
Hol vannak ezek a Messengerben tárolva, mit kell elmentenem ?http://www.rallyheart.hu/201001123652/best-of-atmoszfera-moris.html#comment-1345
-
TeeJay
félisten
válasz fradi81 #1629 üzenetére
hát nézd nekem win xp van (sp2) IE meg firefox
legújabb live messenger meg hozzá legújabb plus és lapfüles módban szoktam nyomatni.
ha beszélgetek egyszerre mondjuk 5 partnerral akkor ugye a beszélgetőablakot kivágom teljesképernyőre és felül 5kis fülön látni a partnereket
ha fogom és tálcán lenyomatom kisméretre mert mást akarok csinálni közbe majd újra visszamegyek erre akkor már ilyen kis összenyomott ablakban nyitja meg újra és mindig vissza kell nyomnom teljes képernyőre.
de nemcsak nálam hanem máshol is ahol használtam WLM 8.0-t
szóval nem vágom hogy most a plus miatt van-e ez vagy a lapfüles mód miatt de nekem tálcáról sosem teljes képernyőre vágja vissza hanem kis szar összenyomottra :S
sehogy se lehet trükközni hogy a beszélgetőablakot csakis teljes képernyőre tegye?
annyira utálatos hogy nemigaz.
kajak mint az explorer mert ott is ígyvan
bezzeg a firefox megtudja fullképernyőben nyitni az új ablakot
[Szerkesztve]Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
RexpecT
addikt
Szeretném törölni az egyik partneremet de úgy hogy az Ő listájábol is eltünjek.... Van erre lehetőség ?
-
Apollyon
Korrektor
Erről jut eszembe... Ha kitörlök vkit a listámról gondolom írni tud nekem, de azt meg is kapom? Végülis olyantól nem fogadhatok üzenetet aki nincs a listámon..
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
RexpecT
addikt
válasz Winner_hun #1636 üzenetére
Mekkora sz@r .. tehát 2× is gondoljam meg h kit veszek fel....
-
TeeJay
félisten
válasz Winner_hun #1638 üzenetére
szóval ha engem valaki letiltott és mindig offline partnernek látom akkor tudok neki dobálni ilyen offline üzeneteket?
mert az jó lenne hogy kicsit elvegyem a kedvét pár embernek aki azt élvezi hogy mindenkit letiltMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz RexpecT #1633 üzenetére
van lehetőség
csinálsz új live account-ot és azt használod onnan és oda már nem veszed fel azt a partnered akinek nem akarsz a listáján lenni.
amúgy jólenne ha lehetne törölni magamat mások listájáról mert csomó csaj azzal szórakozik hogy mindenkit felvesz aztán letörölni már nem akarnak soha.
nemtudom mire jó ez nekikMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
REDeath
őstag
mér van az hogy sokszor egyszerűen nem látja a másik fél a videó felkérésem? és én sem az övét? vagy ha igen akor sem látja hogy én elfogadtam
meg néha csak ugy befagy msn. ez a 8.0 verziónál általános jelenség?Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
SunBreeze
aktív tag
válasz Winner_hun #1628 üzenetére
ilyen nekem is van, és mostanság már aszsem vagy 4x felvettem ugyan azt a partnert aki már alapból fent van/volt.
...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...
-
-
Troy.
addikt
Szevasztok! Windows 2000 alá melyik verziót lehet feltoltni? thx
.
-
piqla
őstag
Hello!
Ujratettem XP-t es azota nem engedi felinstallalni az msn-t, semelyik verziot sem. Hibakod:1601. Egy masik forumon meg ket evvel ezelott ezt ajanlottak valakinek:
Hello! Próbáld ezt:
1. Start menű -> Futtatás
2. Írd be, hogy: %systemroot%\system32\dllcache\msiexec.exe /regserver
3. Telepítheted a Messengert.
Na en egy az egyben bemasoltam, nem tortent semmi, nem is lett jobb. Aztan gondoltam en vagyok a majom, es a systemrootot kicsereltem C:\windowsra. De ugyanaz. Valaki otletSzereted az állatokat?
-
neongorack
senior tag
Ha volt akkor sorry!
Hogyan lehet két címmel egyszerre bejelentkezni?Felraktam a plus-ot! Hol keressem az opciót, ahol be lehet állítani?
Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest