Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pete_21
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #5300 üzenetére
Erdekes, hogy a nem kompatibilis procidra zold pipar ir a PC Health Check. Nekem a nem kompatibilis CPU-mra (i5-6500) nem zoldet ir.
-
zzola
titán
Sziasztok!
Edge böngészőbe hogyan tudok bejelentkezni és szinkronizálni a Google accountommal?
Köszi. -
ToBeY
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #5300 üzenetére
Csak azért válaszolok erre hsz-ra, hogy amint lesz időm telepíteni visszataláljak ehhez a poszthoz -amúgy köszi ismét
-
(ex)Cat
senior tag
-
félisten
Most sok a "szabadidőm", ezért rászántam ERRE a gépre is az időt (mondjuk elszoktam (meg szvsz más is) ilyen masináktól...
Végigcsináltam mindent (persze ez esetben nem volt semmi egyéb szoftver telepítés(csak a W10 alapban), mert a RAD Studio, meg a AutoCAD, meg a 2021-es Office stb stb oda nem ment fel), és (csak órák kérdése volt ) simán ment a W10->W111 frissítés, a korábban felvázolt módszerrel.[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
zzola
titán
Kösz srácok.
-
kezo0
addikt
Aki használja az Intel® Driver and Support Assistant-et, attól kérdem, hogy működik-e neki Win11 alatt? Nekem Win10 alatt szépen működött, de amióta a 11-re váltottam, ha elindítom, csak tekeri, csak tekeri a "Scanning your system..."-et, de nem megy tovább.
Az Intel oldalán leírtak szerint eltávolítottam, majd újratelepítettem az Assistant-et, de nem segített.
(UHD 630-as a videovezérlőm, ez az alkalmazás szokta jelezni, ha kijön hozzá egy újabb driver.)Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
félisten
-
kezo0
addikt
válasz szabonagyur #5315 üzenetére
Na igen, Win10 alatt nálam is így ment, igaz, én Chrome-ot használok. De ha most Edge-ben betallózom ugyanezt az oldalt, ott is csak teker, teker...
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
félisten
-
kezo0
addikt
válasz szabonagyur #5317 üzenetére
Aham, mondjuk nálam Win11 Pro van, és nem is insider verzió, bár nem hinném, hogy emiatt nem fut rendesen.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Csorbi
addikt
Nincs köze a Win11-hez, és böngészőhöz se. Van gép amelyiken jó, van amelyiken nem.
Az Intelnél tudnak róla és a 46. hétre ígérik a javítást. (utolsó hsz.) -
steele80
senior tag
Érdekes ez az insider program. A laptopom béta insider, míg az asztali gépem nem. Viszont mindkettő ugyanazokat a frissítéseket kapja meg, ugyanazzal a build számmal. Most akkor ebből azt a következtetést tudom csak levonni, hogy gyakorlatilag mindenki béta tesztelő.
-
Sir Pocok
őstag
Srácok kérdés:
Frissen telepített WIN 11. A fájlkezelőben megjelent egy Z meghajtó ami FAT32-es és nem tudom olvasni-írni. Ez mi a fene? EFI meghajtó? Ha igen miért látszik?
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Sir Pocok #5326 üzenetére
Ha képet raktál volna be a lemezkezelőről, akkor talán meg lehetne tippelni, amúgy pedig lemezkezelőben vedd le róla a betűjelet és nem fog látszódni
EFI, Helyreállítási partícióknál nálam mondjuk nem kínál betűjel hozzárendelést a lemezkezelő
májkimiki
És az se nem írható, se nem olvasható lenne? Eddig ilyet nem tapasztaltam
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
King Unique
titán
válasz Sir Pocok #5326 üzenetére
Ha nem írsz semmilyen információt a méretéről, nem mutatsz lemezkezelő screenshotot, stb., akkor honnan tudja bárki hogy mi az és miért jelent meg, ez talán a telejósda?
Ha az ESP és a Windows 11 újraindítása után is megjelenik a fájlkezelőben, akkor lásd meghajtóbetűjel elvétele, akár külső programmal (példa), vagy a partíciót rejtettként beállítani ezen útmutató végén leírtak alapján, stb.
[ Szerkesztve ]
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok. Windows 11 tálcán lehet valahogy csoportokat létre hozni?
Vagy csak külső programmal? -
bencze
senior tag
Hangproblémám van Sound Blaster Z hangkártyával. Nehéz elmagyarázni de megpróbáltam telefonnal rögzíteni mi jön a hangszórókból (sima sztereo Genius hangszórópár):
[link]A teljesség kedvéért ez egy youtube video.
Pl usb fejhallgatótól normálisan hallatszik, de az előlapi fejhallgatóból is sima analóg fejhallgatóval.
Néztem de nincs updated driver creative-tól szóval elméletileg a windows amit felrak az kellene a legújabb legyen.
Neten láttam pár panaszt de semmi következetes vagy megoldás. Használ itt valaki ilyet és volt ilyen gondja?-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Pityu.
nagyúr
Microsoft fiók nélkül telepítettem alkalmazásokat egy hangyányival macerásabb de aki nem akar fiókot annak lehet jó a megoldás.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
King Unique
titán
Ha nincsen leírva vagy linkelve, hogy pontosan hogyan lett kivitelezve, akkor sok értelme nem volt a hsz-nek, meg ugye milyen alkalmazásokat, mert max. a Microsoft Store-os alkalmazások telepítéséhez kell Microsoft-fiók, ellenben a Win32-es alkalmazások telepítéséhez nem .
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz King Unique #5337 üzenetére
Microsoft fiókos dolgokat telepítettem. De majd írok róla csak kis idő kell
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Geth
veterán
válasz King Unique #5337 üzenetére
Gondolom [link] kombinálva add-appxpackage-el.
Lehet imagebe is provisioned appként hozzáadni (szintén ps cmdlettel vagy dismmel).
Viszont wingettel azt hiszem ugyanúgy kér accountot, pedig azzal rémegyszerű lenne.Hozzáteszem az MS account még mindig a.legkevésbé fájdalmas út, nem tudom mi fáj rajta egyeseknek :)
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
-
De jó, hogy nem képesek az alapfunkciókat bugmentesre megcsinálni... Magelkülönítés funkció bekapcsolása Page_fault_in_non_paged_area hibát generál újraindítás után
Tegnap újratelepítettem a Matebook-om, elötte tökéletesen működött Win10ről frissített 11-en, most meg tiszta telepítésű 11 alatt cseszik működni...Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Szellem.
nagyúr
Szeretnék egy lámát kérdezni:
Windows 10-ről frissítettem a 11-re. Viszont, töröltem a Windows 10 fájljait amivel ugye vissza tudtam volna állni a rendszerre. Meg tudom oldani clean install nélkül a downgradet ebben az esetben? Tehát visszarakni a 10-et úgy, hogy ne kelljen az alkalmazásokat és a fájlokat újratelepítenem illetve elmentenem?[ Szerkesztve ]
-
Geth
veterán
válasz st3v3np3t3r #5342 üzenetére
Meg kéne nézni a dumpot, lehet driver is. Sokszor volt már ilyenkor csodálkozás :)
#5341 Pityu. scripteld le, egyrészt úgy nem macerás, másrészt az az igazi szórakozás
[ Szerkesztve ]
-
-
bencze
senior tag
Közben ellenőriztem egy live os-ből és jól működik a hangkártya, tehát windows 11 probléma ez. Valamint az alaplapival is rendesen működik. Szóval úgy néz ki sound blaster z nem működik még windows 11 alatt annak ellenére, hogy látszólag települ driver neki, csak hibás.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Jogász topic
- iPhone topik
- Motoros topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest