Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Visszakapcsoltam a start menübe a Kitűzve és az Ajánlott részeket, és kitűztem az összes programot, hogy hátha így jobb, mint a minden programra kattintva. Az ajánlottnál a megnyitott fájlokat teszi be. Pár napja használom így, és azt vettem észre, hogy már 3. alkalommal dob el valamiért egy-egy ikont, és lesz belőle a sima fehér lap ikon a jobb sárkán visszahajtva.
Van egy kisebb gyanúm, hogy a nevében levő pont miatt csinálja valamiért. Az első 2 alkalom után azt átneveztem, és azóta az jó, de most nyomtam pár flac-et, és volt benne pár olyan nevű fájl, amibe volt "." még a .flac előtt, és ebből dobott el egy MPC-HC-ás FLAC-es ikont fehér lapra, de ugyanettől az előadótól 3 másik számnál meg jó az ikon. Az első két esetnél a kitűzve résznél volt, az utolsó meg értelemszerűen az ajánlotthoz bekerült lejátszott fájl.
-
Gargouille
őstag
Ez most kinyilatkoztatás akart lenni, vagy csak nem jó írásjelet raktál a mondat végére?
Amúgy buherálás nélkül nem fog felmenni, mivel - ahogy az általad linkelt képen olvasható - a gép nem felel meg a hardver követelményeknek.
Amennyiben a jövőben változtat az MS a követelményeken és lazít rajtuk, akkor ez megváltozhat, bár én erre viszonylag kis esélyt látok.
Itt a fórumon viszont sok megoldást leírtak, hogy ha mindennek ellenére mégis fel szeretnéd rakni, akkor hogyan kerülheted meg ezeket a korlátokat.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Orlin
addikt
válasz Gargouille #4453 üzenetére
Rossz írásjel volt.
Értem köszönöm.
Csak már sok éve azért is vettem eredeti Windowst mert nem akartam mindenféle buherált itt-ott módosított rendszert feltenni.
Akkor várok és figyelem a fórumot a jövőben.
Köszönöm.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
mefistofeles
addikt
válasz Gargouille #4453 üzenetére
Annyit azért megjegyeznék, hogy önmagában a tény, hogy azt írja nem felel meg, még nem feltétlen kizáró ok. Csak ugye nem mindegy, hogy mi és mennyire nem felel meg....
Az én rysen procimra ugyanezt írja, mégis tiszta telepítéssel tökéletesen felmegy, fut és frissül. Orlin kollégánál egy elég régi (2014-15) proci van és a TPM hiányt sem fogja valszeg tolerálni a telepítő.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
szabeska
addikt
-
Gargouille
őstag
válasz mefistofeles #4455 üzenetére
"Annyit azért megjegyeznék, hogy önmagában a tény, hogy azt írja nem felel meg, még nem feltétlen kizáró ok"
Való igaz, egyetértek. De én is az 5-ik generációs proci és a TPM hiánya miatt gondoltam, hogy erre a gépre valószínűleg nem fog felkúszni csak úgy.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Kupszi
aktív tag
Nem arról volt szó hogy ma érkezik az Update ami az AMD procik maghasználatán javít? Nálam az L3 még mindig 30ns felett van még mindig. Igaz most értem haza, update nem hoz semmi új updatet.
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
NemMo
őstag
Elmesélem a tegnapi kálváriámat. Adott egy pc, ami 7. generációs i5 proci miatt hivatalosan nem támogatott a win11. Felraktam pár napja minden gond nélkül egy virágboltból származó verziót. Sikerült szereznem legális kulcsot és gondoltam akkor már legyen rendes image-ből telepítve és letöltöttem a microsoft oldaláról megcsináltam a pendrive-ot és telepítés közben a fájlok előkészítése közben 40% elszállt, hogy sérült fájl. Jó akkor visszateszem a win 10-et a kiírt cd-ről. Na itt kezdődött az igazi gond, mert az a hülye cd-ről a telepítő csak legacy módban hajlandó elindulni, de telepíteni nem tudtam a particióra, mert gtp particio volt, de neki mbr kellett volna. Sebaj nyitok egy parancssort és dispart használatával konvertálom, de haha nem jelent meg a konvertálni való partíció. Szerencsére apukám régi win 7 gépe ott volt, szóval lekaptam a virágboltból azt az image-t ami működött, de a win 7 a rufus-ban nem aktív az a funkció, hogy a telepítő ne vegye figyelembe a kompatibilitást. Jaj, hát a céges laptopom ott van win 10-el ott meg tudom csinálni a boot pendrive-ot. Apu gépe nagyon lassú, szóval minden rohadt lassan történt. Nem volt kellemes estém.
Bocsánat hosszúra sikeredett -
veterán
A mai frissítéssel meghalt az explorer patcher. Visszaállt minden a régi helyzetbe. Van erre megoldás?
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
BiP
nagyúr
válasz SeniorTilla #4472 üzenetére
Tegyél fel belőle frissebb verziót. Nekem pár napja fent van már az új build, mégis jó maradt a tálca. És mivel most publikus lett, gondolom Explorerpatcherből is jön ehhez igazított verzió, de a 258.30.3-assal is működött.
szerk: Itt a chipset driver release notes:
[link][ Szerkesztve ]
-
veterán
Úgy próbálom ahogy előszor sikerült, a leírás alapján:
https://github.com/valinet/ExplorerPatcher/blob/master/README.md
A legújabb verziójú dll van letöltve és a windows mappába másolva.
Akármit csinálok, nincs olyan menüpont a GUI-ban, hogy tulajdonságok, így nem lehet megnyitni a Configuration interface-t
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
BiP
nagyúr
válasz SeniorTilla #4475 üzenetére
Bakker, most látom, hogy nálam se jó. (na, ennyire tűnt fel).
Tegnap vagy tegnapelőtt mintha még jó lett volna. francba. -
addikt
Üdv!
Kérdezném, hogy van arra valami mókolás, hogy a Kezdőképernyőn, az Ajánlott részre is programok ikonjait lehessen kirakni? Úgy számoltam, hogy azon a helyen legalább még vagy 12 db ikon elférne, és így nem kellene az Asztalt, meg a Tálcát telerakni ikonokkal, hogy rögtön indítani tudjak olyan programokat, amiket napi szinten használok."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
BiP
nagyúr
Másoknak sem megy, egyszerűen még nem kompatibilis a .282-vel.
[link]
Elvileg, ha a MS publikálja a symbol file-okat az új buildhez, úgy talán jó lesz.Egyébkent anno a Glass8 nevű cuccal is ez volt a baj. (Aerosító cucc volt, a legjobb amúgy). Valamit megcsinált a srác, a következő buildben kigyomlálták a Winből vagy direkt átalakították. Mintha direkt szivatnák a srácot.
Itt is ezt kezdem érezni, hogy az MS direkt gyomlálja ki ezeket a registry tükköket.
-
FoLey-v
addikt
Nekem az update javult az L3 cache most akkor nem kell felraknom az AMD chipset drivert?
#4469 Heroes fan
Már ne haragudj,de ilyet írni hogy laptopokban nem lehet processzort cserélni ezt te sem gondoltad komolyan. [link][ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Csorbi
addikt
válasz FoLey-v #4481 üzenetére
Két patch kell:
1. A nagyobbik gond egyértelműen a processzorok L3 gyorsítótáránál az elérési idő háromszorosára növekedése, és erre várhatóan a Microsoft Windows Update-ben reagál majd jövő kedden, azaz október 19-én. (Ebből 21-e lett végül)
2. A folyamatok nem jó magra való kiosztásának problémájára az AMD ad ki frissítést, méghozzá egy meghajtó formájában , ami tartalmazni fogja a Windows 11-hez ideális energiaprofilt. Ennek megjelenése október 21-én várható. (ez a chipset driver)
-
BiP
nagyúr
Na, bejött a tipp. Amint publikálta MS a .282-es buildhez a symbol file-okat (tegnap este 9-kor még nem volt fent), azonnal leszedte a progi, és elkezdett működni magától. (a korábbi verzió is).
Most reggel bekapcsoltam a gépet, mindenféle matatás nélkül működik. Szerintem nálad is megy már.
De azóta van fent új ExplorerPatcher verzió is, az új builden tesztelve. Mindjárt felrakom én is.
(bár úgy látom, csak letesztelték az új build alatt, és átírták a verziószámot)[ Szerkesztve ]
-
arabus
addikt
válasz FoLey-v #4486 üzenetére
2. gen intel?
miért nem dx486-ot tettél példának.
Manapság csak nagyon gémer gépekbe raknak asztali procit foglalattal.
A többiben esélyed sincs cserélni mind forrasztott.Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
De nem így fogalmazott... Azt írta, hogy "a laptopokba nem lehet" - tehát ebből logikusan az következik, hogy egyikben sem lehet... Ha úgy fogalmazta volna meg, ahogy te, akkor más lenne a felállás
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
R3laX
addikt
Na úgy tűnik rendeződnek a dolgok. Azt nem tudjátok esetleg, hogy az UEFI-s betöltőkép után miért homokórázik még1x pár kört fekete képernyővel is? Másnál nem csinálja? Win10-nél csak akkor volt ilyen, ha rosszul állt le a rendszer (fagyás, stb), bár akkor több ideig.
-
fehér_ember
addikt
válasz -szabi- #4420 üzenetére
Ne aggódj nekem azt írja ki egy i7 3770T-re is. Én belenyugodtam hogy nem lesz win 11-em; mivel engem ez a konfig is kiszolgál még egy darabig.
Meg különben is, chiphiány van (akkor ugye nem mostanság kellene pc-t újítgatni? ).#4493 Zoz
Kösz, majd meglátom. Ha önmagától engedte volna, akkkor valószínű lefrissítettem volna.[ Szerkesztve ]
-
Zoz
őstag
válasz fehér_ember #4492 üzenetére
Ha nagyon akarod, akkor lesz
-
mefistofeles
addikt
Skacok!
Az mitől lehet, hogy a telekomos emailcímemre minden bejelentkezéskor azt írja, a rendszer, hogy a beállítások elavultak. Ha rámegyek akkor újra kéri a postafiókhoz tartozó jelszavamat és akkor jó, de csak a következő bejelentkezésig......bocsánat, pontosítok, a jelszó beírás a után sem tölt be egy levelet se....
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
FoLey-v
addikt
Lényegtelen ő úgy fogalmazta meg,hogy mindegyik évi kiadású laptopokba nem lehet processzort cserélni. Egy videót beleraktam,hogy az nem úgy van. Ha úgy fogalmazta volna meg hogy nem mindegyik laptopba lehet processzort cserélni az reális lett volna.
Csorbi Akkor újra felrakom.
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
FoLey-v
addikt
válasz FoLey-v #4495 üzenetére
Felraktam most hivatalos amd oldalról szedtem le a chipset drivert. Most már kellemes eredményt kapok. Annyit változtattam,hogy cpu minimális energiasémát 90%-ról 5%-ra vettem le.
-
Evil Snowman
őstag
Sziasztok, látom már volt pár tagnál téma az akku idő. Tegnap felajánlotta a Razer Book a Win11 upgradet, csak kicsit lábrázásom van tőle a Win 11 negatív akku kezelési review-k miatt. Most egy töltéssel olyan 12-14 órát elketyeg a gép és örülnék, ha így is maradna.
Közületek tapasztalt bárki akku idő romlást a Win 11-en a Win 10-hez képest?
Előre is köszi a válaszokat. -
mexel
veterán
válasz Evil Snowman #4497 üzenetére
én nem vettem észre hogy roszabb lenne. De még csak 1-2 gépen néztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest