Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anno én a NG-t használtam, aztán az idő meg szakmai ismeretek úgy hozták, hogy megismertették velem a MacriumReflect-et...
Mivel az informatikában az ördög sosem alszik, backup mindig jó ha van...Sose tudni mikor fog kelleni! De ha kell és nincs, akkor az gáz.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
BiP
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #3251 üzenetére
Ez igaz, ezzel nem lehet vitatkozni.
-
ScomComputer
veterán
Driver Uninstaller (DDU) V18.0.4.4 (with support for Windows 11)
[link] -
guftabi96
addikt
válasz szabonagyur #3224 üzenetére
Köszönhetően annak, hogy a Microsoft újra és újra fel akarja találni a kereket és mindemellett folyamatosan egyet lép előre, kettőt hátra.
Lásd most pl a tálca/start menü. A 8 óta megy vele a szerencsétlenkedés.
Vagy a halom szemét, amit pl a 10 is felrámol minden telepítéskor. És akkor megy a csodálkozás és hülyének nézés, hogy miért akarunk LTSC-t használni.
Munkahelyen a munkalapot olyan gépen írom, amin W7 Pro van. Mindig eszembe jut, hogy mennyire kár, hogy a "motorháztető alatt" már igencsak eljárt felette az idő.#KeepFightingMichael
-
Geth
veterán
válasz guftabi96 #3256 üzenetére
Vagy a halom szemét, amit pl a 10 is felrámol minden telepítéskor. És akkor megy a csodálkozás és hülyének nézés, hogy miért akarunk LTSC-t használni.
Én LTSC helyett (az nem otthonra lett kitalálva) ezért scripteltem le a "takarítást" az imageből, persze csak hivatalos eszközökkel (dism, reg, stb). Win11-nél csak át kellett írnom néhány verziószámot. Így a telepített rendszer rögtön kész is. VM-en megnéztem, egyelőre marad a 10
[ Szerkesztve ]
-
Ha esetleg nem került még szóba... Klasszikus jobb klikk menü:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FeatureManagement\Overrides\4\586118283]
“EnabledState”=dword:00000001
“EnabledStateOptions”=dword:00000001
“Variant”=dword:00000000
“VariantPayload”=dword:00000000
“VariantPayloadKind”=dword:0000000Ezután feladatkezelőben az explorer.exe bezár, majd fájl-új folyamat indítása. ide elég annyit beírni, hogy explorer és már működik is.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
törölt tag
Ezért lenne jó ha a telepítőben (Gyári) lenne egy opció hogy csak a legszükségesebbeket tenné fel ami kell a müködéshez,a többit meg a felhasználó megoldaná. Tudom linuxon ott az Arch Linux. Esetleg ott vannak a buhera Windowsok amiket nem ajánlok használni.
[ Szerkesztve ]
-
-
gduck
addikt
Na, úgy látszik a Win11 és megtartotta a Win10 jó szokását, azaz akár egy Win7 termékkulcs is jó az aktiválásához
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz mefistofeles #3260 üzenetére
Nem írtam, hogy jobb lenne a 10-es. Olyan határeset. De nem véletlenül nem tértem vissza.
Leírtam, miért tettem fel a 11-est. Nyilván időt adtam, hogy kipróbáljam, meg tudom-e szokni, lesz-e változás a funkciókban, stb.stb.
És mindig, amikor felmerült bennem, hogy hm, visszategyem a 10-est, mindig arra jutottam, nem ér annyit.
És bár pár hasznos funkciót elvettek, látod, nem egy showstopper, hogy 4 hónap alatt mégse tettem vissza a 10-est.[ Szerkesztve ]
-
KunEmber
senior tag
Nézd csak, erre gondolok. Itt már nem időt ír ki, hanem százalékot. Engem meg az érdekelt, hogy 7 órát, vagy csak ötöt ment-e el. Eddig a Lenovo saját Vantage eszköztárát használtam erre, ami csúnya is volt, meg pl. belógtak mögé az ikonok, de legalább jól láthatóan mutatta. Most, ahogy a képen látod, az is csak egy kék L betű lett.
Milyen 3rd megoldás van erre?
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
Azért a verziószámokat kiírhatná, hogy ne DUMo-val kelljen keresgélni
Egyébként ugyanazok az őskövület driverek, amiket a Windows 10 is ajánlott, csak ugye ilyenkor, amikor új OS főverzió kerül kiadásra frissen, az emberben felmerülhet, hogy a driver is új, bár telepítéskor kerültek fel újak.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
enginev3.0
félisten
Hogy kell kirakni a tv-re vezetéknélkül a gép képét?
Samsung okos tv
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
PuMbA
titán
Windows® 11 Performance Variation in Certain Applications on Compatible AMD Processors
Miért nem kell rohanni
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Microsoft shares Windows 11 TPM check bypass for unsupported PCs
Egyébként 7. generációs Intel procik támogatottak lesznek?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
válasz AxBattler #3271 üzenetére
Hehe, nem ártana.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
milu44
aktív tag
Ezt kimásolod
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\MoSetup]
"AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU"=dword:00000001
Beileszted egy üres txt be majd elmented, nevezd át valami.reg re és utána duplakattal futtasd ő beteszi magának a regisztrációs adatbázisba.De kell tpm 1.2 még így is.
Pete_21
Isoból vagy elkészített win 11 es pindrive, futó winen indítva az installt mert ilyenkor frissítést csinál nem síma telepítést.[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 11NFC spesn
-
-
KunEmber
senior tag
válasz st3v3np3t3r #3276 üzenetére
BatteryBar floating menü legalább működik. Köszi a tippet!
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
Csupingo
veterán
-
Geth
veterán
válasz st3v3np3t3r #3276 üzenetére
Nekem telepítés után rögtön a 10 alatt sem jelezte, csak egy idő után (gondolom kalibrált).
[ Szerkesztve ]
-
Oli67
csendes tag
válasz szabonagyur #3238 üzenetére
Nem dicsekedni akartam vele, és azt sem mondtam, hogy nagy szám.
-
gduck
addikt
válasz enginev3.0 #3269 üzenetére
Szokásos Windows+P. Csak sajnos kivették a menüből
Szóval Windows+P, EZUTÁN további megjelenítési beállítások, EZUTÁN Skálázás&elrendezés részen Több képernyő menüpont lenyit, EZUTÁN Csatlakozás vezeték nélküli megjelenítőhöz
VICC!
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Én is kipróbálom, most telepítem egy HP Probook 430 G6-ra. A windows telepítési segédet használom, egy kicsit lassan dolgozik.
Megvárom.kengyel
-
kengyel
nagyúr
Fel is telepítettem, nekem nagyon tetszik. Mintha gyorsabbnak érezném, mint a 10-s.
kengyel
-
r0by
addikt
Tudom hülye kérdés, de nem vágom a témát ennyire.
Mi történik akkor ha egy másik ssd-re teszem fel a win11-t? Aztán ha nem tetszik, akkor vissza rakom a mostani ssd-t, amin win10 van. Megmarad a win10 aktiválva? Vagy kavar lesz belőle?
-
zolokas
aktív tag
Nekem pl az a bug most a win 11-be hogy a hálózat mindig le dob, újra indul kis ikon mindig írja a hálózat nincs be dugva!
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
-
BogyóBP
addikt
Valakinek van valami ötlete hogy lehet a filetársitásokat egy kattintással átállitani úgy mint a windows 10 ben? Nevetséges hogy egyesével kell minden média fájl vagy egyéb tipust beállitani mig feltettem a potplayert a 10en és mindent alapból belőtt ha beállitottam alapértelmezett zene és média lejátszásra. Ezen felül itt már csak online telepítés van, microsoft fiok nélkül nincs store és nem is tudsz belőle leszedni semmit. Nekem kicsit ez kudarc, hiába szép ha nem felhasználóbarát. Szerintem lassabb is mint a 10 első érzésre.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
A WU azt írja ki, hogy "A számítógép jelenleg nem felel meg a Windows 11 rendszerkövetelményeknek". Az állapot-ellenőrzőt lefuttatva a procit és a PTM hiányát jelzi a konfig gyenge pontjának.
Szerintetek az MSI H97 Gaming 3 alaplapos i5-4590 procis konfigomat alkalmassá lehet tenni valahogy win11-hez?
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Két gépen telepítve van a latest Win11. Az a gondom, hogy az egyik gépen a start-menü keresőjével rátalálok a Sajátgépre, másikkal viszont nem, mert nincs találat. Mi lehet ennek az oka?
PSN ID: marquuard
-
Vadászmenyét
aktív tag
Sziasztok.
1 kérdés a windows 11-el kapcsolatban. Lehet a tálca és az ikonok méretét állítani valahogy? Ormótlanul nagy a win 10-hez képest és laptop révén szeretném, hogy minnél nagyobb legyen a hasznos felület.
Még egy: Lehet ugyanolyanra beállítani, mint a 10-ben, hogy ne csak a program ikon látszódjon a tálcán megnyitás hatására, hanem egy szélesebb sáv.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolty20
senior tag
Üdvözlehelletem. Ha lejár az insidere-es Dev csatornár Win11 build(próbaváltozatot ír ami okt 15-én lejár), utána mi a teendő? Megy tovább a dolog, vagy teljes reinstall?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC játékok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest