Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz King Unique #5899 üzenetére
Hát bakker, ha szarul írja be a parancssorba az elérési utat, akkor ne csodálkozzon, hogy D: -ről törölt mindent, mert konkrétan a D: -tal a komplett meghatót jelölte ki, a /S -el engedélyezte minden almappára a /Q -val pedig letiltotta a kérdezősködést, tehát auto engedélyt adott minden mappa törlésére.
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Csengődi
csendes tag
Lehet, hogy rossz helyre írok de akkor légyszi szóljatok. Segítséget kérnék W11 hibajelenségéhez ( bár ez már a 10-esen is jelentkezett csak nem ilyen nagy mértékben ).
NVMe meghajtóról SSD-re klonozot és ott updételt W11 használat közben elkezd akadozni (dadogni) minél hosszabban használom annál rosszabb aztán egy újraindítással megjavul egy időre. Kb. 1 óra után kezdi csinálni és kb. 3-4 óra után válnak elviselhetetlenné az akadások. Utána újraindítás és újra kezdődik a ciklus. Van valakinek ötlete mi lehet a gond. Az eredeti W10 sohasem csinál ilyeneket. -
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv!
WIN11 Pro-t használok, az alábbi probléma megoldásában kérek segítséget!
A gépen található fotók a Win 11 beépített Fényképek alkalmazásában megnyitva sárgásan jelennek meg, mintha a színegyensúly beállítások lennenek elcsúszva. Kis indexképben a képek még normálisan (értsd: színhelyesen) jelennek meg, de ahogy a Fényképekben nyitom meg, rákerül egy sárgás "réteg". Néztem a beállításokat, de semmi ilyen színsémára, színhőmérsékletre vonatkozó dolgot nem találtam.
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
King Unique
titán
válasz juve600 #5907 üzenetére
Abban a cikkben lévő screenshot - ami az aktuális 3.17-es verziónál már ilyen - talán nem elég egyértelmű?
+ Ha UEFI-s PC, akkor az előbbi beállítástól függetlenül értelemszerűen UEFI szerint kellene telepíteni, vagyis GPT-UEFI beállítással kiírni az ISO-t, legacy BIOS esetén meg értelemszerűen MBR-BIOS, ahol az előbbinél a 3.17-es verzió óta az UEFI-NTFS már Secure Boot kompatibilis. Mármint az utóbbi akkor téma, ha 4+ GB-os
install.wim
fájlt tartalmazó W11 standard ISO-t kell kiírni, mert az MCT-vel és UUP dump módszerrel letölthető kisebb méretű ESD ISO-nál eleve FAT32 fájlrendszer állít be GPT-UEFI sémánál a Rufus.[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz King Unique #5908 üzenetére
-
őstag
Senkinek sincs gondja a wireless kepernyo megosztassal??? Allandoan random idokozonkent befagy a kirakott kontent.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Jarod1
addikt
válasz Csengődi #5903 üzenetére
Hd Sentinellel illetve Crystal diskel nézd az ssd-t
Win7 van a Lenovo E531 laptopom és
Mivel kiváncsi voltam a win 11 re , próbára felraktam 1 No Tpm -es w11 et,,
Nem 1 mai vas, de minden driver felment, kivéve BT cuccát,de ez annyira nem lényeg.
marha szokatlan.csináltam 1 backupot, ami 11 Gigának írja.
de visszatértem a w7 hez mert több napig tartana mindent telepíteni
-
degec
senior tag
Tiszteletem, Windows tálcának a vastagsága nekem marha sok. hogy és hol lehetne ezt vékonyabbra venni? Segítsetek már pliz.. köszönöm szépen..
-
juve600
nagyúr
válasz King Unique #5908 üzenetére
szia
sikerült megcsinálni Rufussal a telepítőt
még egy kérdés amire nem találtam itt visszaolvasva egyértelmű választ :
- ha felteszem tiszta telepítéssel utána WU-val jönnek rá frissítések is rendesen ?
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Van itt valaki aki a Call of Duty: Vanguard-ot tolja a win11 alatt és előtte win10 alatt játszott vele ? van különbség a két oprendszer között a játékban ?
-
juve600
nagyúr
válasz King Unique #5919 üzenetére
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. A Win 11 telepítőbe ha a win 10 pro serialomat írom be akkor menni fog? Tehát ugyanúgy ingyenes az upgrade?
-
válasz King Unique #5924 üzenetére
Sőt ki is lehet próbálni
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Csengődi
csendes tag
válasz Pyttawrx #5904 üzenetére
Interfész,"S-ATA Gen3, 6 Gbps"
Lemez modellszám,WDC WDS100T2B0A-00SM50
Lemez revízió,415000WD
SSD Vezérlő,Marvell 88SS1074
Teljes méret,953867 MB
Erre lett átklónozva a W10 az NVMe -ről. Aztán ezen lett updételve W11-re. Persze hekkelni kellet mert az első sorozatú Ryzen 1600 persze nincs a támogatott procik között. A többi feltételnek megfelelt a gép. -
poli27
veterán
Van egy LG 34WK650 monitorom ami DP kábelellel van összekötve az RX580 VGA -val, amióta feltettem a win11 et, azóta random ha kikapcsol a monitor mert nincs használva a gép, amikor visszakapcsol, nincs hangja a monitornak ugye a beépítet hangszórót használom... és csak a monitor ki és bekapcsolásával tudom orvosolni, ezt a win10 el nem csinálta... mi a bánatos picsa ez?.. Olyankor az eszközkezelőben a hdmi hangkimenet se látja....
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz E.Kaufmann #5925 üzenetére
Igen, sőt a termékkulcsot sem kell újra megadni egy újratelepítésnél, ha van már Pro kiadáshoz rendelt digitális licenc.
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok. A hdr nálatok is kikapcsol update-k után?
Elég zavaró, nem értem mi az ok -
Tompie
őstag
Azt akarom kérdezni, hogy aki rufuszal csinált olyan telepítő pendriveot ami kikerüli a TMP 2.0 stb. és azzal feltelepítette egy hivatalosan nem Windows 11 kompatibilis gépre, hogy frissítések jönnek rá rendesen?
Köszönöm
-
juve600
nagyúr
válasz King Unique #5919 üzenetére
Szia
tegnap feltettem,eddig jónak tűnik, játék is szebb alatta
köszi a segítséget
-
Tompie
őstag
válasz King Unique #5941 üzenetére
Én kérek elnézést ha elkerülte a figyelmem, bocsánat. 😒
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
/join
Egyelőre minden kerek, egyetlen nyűgöm volt, hogy a kiterjesztett asztalon nem volt óra a tálcán. Még szerencse, hogy másnak is hiányzott és megszületett az Elevenclock.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest