Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Csorbi #18053 üzenetére

    Valóban tök felesleges, mert azt láthatóan direkt nem akarod megérteni, hogy itt a külső AV-k esetében nem mindig szimpla beállítás kérdése, meg korántsem 1 db program tiltása / engedélyezése példájánál kell leragadni, amit az előzőleg linkelt egyéb példák is jól szemléltetnek.

    Már ne haragudj, de aki itt kéretlenül offol és okoskodik, valamint felesleges firtat olyan egy állítást amit nem tud cáfolni, ez jelen esetben pont te vagy, amire nem véletlenül lett írva, hogy akkor azt másik topikban kellene, meg ha annyival jobban megy, akkor lehet jelentkezni pl. topikgadának, amiben nem volt semmi egyéb. Ebbe beleképzelni mást, meg hogy az ül magas lovon aki jogosan megemlíti, nonszensz és kényszerképzetes, ennyi erővel nyugodtan írhatnám, hogy inkább neked kellene visszavenned a stílusból és leszállni arról a bizonyos paciról. :U

    A túlzott mértékű offolás viszont már nem megengedett és ha van az adott témának külön topikja, amit linkelnek is neked és felhívják rá a figyelmed hogy az ügyben értelemszerűn inkább oda kellene írogatni és nem ide, akkor újfent nincs miről diskurálni. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák