Hirdetés
Aktív témák
-
bebean
aktív tag
üdv!
barmely mappa megnyitasakor (win intezővel) azt irja ki a gep, hogy az explorer szabalytalan müv. hajtott vegre, a prog. leall stb. mi a teendő ilyenkor? mondtam az illetőnek hogy hasznaljon ''egyeb'' file managert, de ez nem lehet megoldas....
virus vagy vmi mas?
vmi ötlet esetleg?
b...
-
orbano
félisten
Sziasztok!
Volna nekem egy nagy problémám, gondolom nem ismeretlen:
Kezdetben vala egy 12gb-os vinyó, rajta egy XPvel. Megvettem az új 200gb-os vinyót, beraktam, felraktam rá egy XPt, boldogan elszöszöltem vele egy napot. Most kivettem a 12gb-os vinyót, erre nem bootol a 200-asról. Ez miért van? És hogyan lehet megoldani hogy mégiscsak ugyanmár bootoljon be? Persze windoz ujratelepítés nélkül...
Előre is köszi a válaszokatA vér nem válik VAZZE!™
-
Jarod1
addikt
Szasztok.
Nekem olyan problemam lenne hogy amikor a Mustek Scannert probaltam telepiteni, Az eszkozkeleloben 1 csomo ismeretlen eszkoz cimu cucc jelent meg az Image cimszo alatt es nem tudom eltavolitani, mert azt irja ki az eszkozt nem lehet eltavolitani mert az inditashoz szukseges.
Van valkinek otlete hogy tudnam eltavolitani?
remrt@freemail.hu
elore is koszi. -
Dexter68
addikt
Tisztelt Tudós urak/hölgyek! Feltettem ugyan már a kérdést egy hete kb, de átment rajta egy másik probléma-lavina és elsikkadt, tehát megismétlem, hátha tudna valaki segíteni:
Olyan nyűgöm lett, ha bekapcsolom a gépet, szépen feláll a rendszer (xp pro sp2), de az usb cuccok halottak. Az eszközkezelő látja az usb-t, mint lehetőséget, de ennyi.
Aztán nyomok egy újraindítást, és minden feléled. Akkor is, ha a bejelentkező képernyőről nyomok restartot.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
0519
senior tag
Az UPnP eszközöknek hol kell felbukkanniuk? Konkrétan egy adsl modemről van szó. Hálózati helyek?
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
gyga
senior tag
adva van otthonigépen 1 xp-n 2 rendszergazdi fiók, az egyik jelszavas a másik nem.
1. hogy lehet a jeszavas védelmet lelőni?
2. az 1.ik fiókot törölni?A kisebbség is számíít, teszkó.
-
RAM
őstag
Bővebben: link
Bekapcsolás után: El se lett még indítva semmi csak a Windows Intézőben tevékenykedtem.
Mit tegyek?Csak tisztán
-
gyga
senior tag
ááá egyre szarabb. most már az a rendszergazdi fiók eltünt amit kellene használnom. a vezérlőpult rendszer felh profilokban meg ott van amit kellene használni. help
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
gyga
senior tag
naa ménem engedi törölni a jelszavam?
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
HolloW
senior tag
Hogy lehet eltuntetni a kis ^#@$#&$*%*%$^ felugro buborekokat a talcarol ?
STEAM - KOBRA KAI!
-
parandroid
félisten
Miért van az, hogy IE-ből csak bmp-be tudok menteni? Egyszerűen nem ajánl fel más formátumot. Azért nem hiszem, hogy XP-gond, mert kedvesem gépén is ugyanez van, de hátha valaki tud segíteni. WinXP SP2 mindkét gépen, képnézőként régi (3.2-es) ACDSee, ami még bekavarhat, az az én gépemen egy PSCS trial... De az övén pl az nincs.
Köszönöm előre is,
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
@lbert
tag
szervusztok és jó estét mindenkinek!
2 kérdésben szeretnék segítséget kérni.
az 1. az kérdésem: az alap felhasználói fiókot rendszergzdai fiókként álítottam be. ezt követően aktiváltam a vendég fiókot is.
a probléma az hogy nem tölti be a vendég fiókot!
ha rá klikkelek elindul a betöltés addig hogy eltűnik a rg-i fiók ikonja és kiírja a v-fiók bálításainak betöltése.
és itt a baj!
nem tölti be hanem visszahozza a rg-i fiók ikonját és csak azt töltibe.
ha vendégre kattintok mindíg ez zajlik.
a 2. kérdésem: van-e mód java játékokat pc-n futtatni, és ha igen milyen alkalmazással?
előre is köszönök minden segítséget!
[Szerkesztve] -
Fey
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám. Feltelepítettem a win XP Prof-ot. Beállítottam neki 3 felhasználói fiókot. Az egyik rendszergazdi, a másik kettő korlátozott fiók. A problémám az, hogy van hogy egyszer csak nem enged belépni a korlátozott fiókokba, csak a rendszergazdaiba. Ha beakarok lépni a korlátozott fiók bármeikébe, akkor kiirja az ''elfelejtette a jelszavát?'' üzenetet. De ha a dátumot módosítom a rendszergazda fiókban, akkor utána enged belépni a másik kettőbe. Ha valaki tud segíteni, azt köszönöm előre is. -
0519
senior tag
válasz parandroid #3824 üzenetére
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;810978
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;260650''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
parandroid
félisten
Köszönöm. Látod, a microsoft tudásbázisról mindig elfeldkezem.
Amúgy a legradikálisabb megoldás működött csak - át kellett helyeznem a Temporary Internet File-okat egy új mappába...
Azért köszönöm még egyszer,
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
mura81
senior tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne a Windows-zal:
pár hete újratelepítettem az oprendszeremet Win XP + SP2, egészen jól működött, viszont most hogy pár dolgot szerettem volna installálni (DVD író program, Daemon Tool, Diagnosztikai programok) azt az üzenetet kapom folíton hogy lépjek be rendszergazdaként, mert így nem fér hozzá valamihez... A probléma csak az hogy ez az egytlen felhasználói fiók, és ez rendszergazda jogosultságú. Már próbáltam új fiókot létre hozni, de ott is ugyanez a hiba. Mintha valami letiltotta volna előlem a gépem belsőbb funkcióit. Firewall program van installva, szintúgy vírusírtó és a Spybot se talát semmit a gépemen.
Menni megy rendesen, de azért eléggé bosszantú hogy egy cd/dvd író programot nem tudok telepíteni, meg ilyesmi.Controlling: ''In God we trust! - All others will be monitored''
-
[w]
őstag
nos, windows '98 telepítésénél engedélyeztem valamit és azóta a win indulásakor kér felhasználónevet és a jelszót. (persze nincs, de egy entert kell nyomni neki...)
nekem ez nem kell. mit, hol és hogyan tegyek, hogy eltüntessem?cmdr PETER W. VOLKOV
-
Incognito
senior tag
Nem teljesen XP-s kérdés, de a winportal.net -ről ide irányítottak. Kérdés: Hogyan tudok megosztani mappát a Virtual PC -ben?
-
moonman
titán
bekötés rendben van? ha igen, akkor aktív bootpartícióvá kell tenni, valószínűleg a régire írta a boot információkat.
szükséged lesz az új rendszervinyó gyökérkönyvtárában az NTLDR, az NTDETECT.COM és a BOOT.INI fájlokra. a boot.ini szerkesztéséről Bővebben: link
ezután aktívvá kell tenned a partíciót. bootolj CD-ről, majd kérj javítókonzolt [J] és a következő parancsokkal állítsd aktívvá:
diskpart
sele disk 0
sele part 1
active
exit
exit
[Szerkesztve] -
moonman
titán
-
moonman
titán
válasz parandroid #3824 üzenetére
-
moonman
titán
rendszergazda alól töröld a \documents and settings\vendég mappát és próbálj újra belépni.
java alkalmazásokhoz java vm kell, www.sun.com vagy msjvm Bővebben: link -
parandroid
félisten
válasz moonman #3840 üzenetére
Igen, köszönöm, már meglett közben: Bővebben: link.
Köszönöm azért,
-
moonman
titán
most XP vagy 98?
ha XP Bővebben: link -
moonman
titán
válasz parandroid #3843 üzenetére
bocs, nem olvastam, csak végigrohantam a dolgokon gyorsan
-
moonman
titán
válasz Incognito #3832 üzenetére
kivoltaz?
mappát megosztani hálózaton ugyanúgy, mintha egy ''rendes'' gép lenne, jobbklatty megosztás.
ha a host és a guest közti átvitelre gondolsz, akkor több módszer is van:
csinálsz az átvivendő anyagból egy iso-t, majd CD menü, capture iso image,
vagy tedd fel a virtual machine additions-t, (host key+I) és drag&drop intézőből. -
-
mura81
senior tag
válasz moonman #3842 üzenetére
Csökkentett módot még nem próbáltam, de majd akkor este kipróbálom.
Trend MIcro Antivirus és az SP2 biztonsági izéje van feltelepítve. A Trend Micro normál esetben nem csinál ilyet - Bátyám gépén meg az irodaiakon is fut, de ilyesmit még nem produkált.Controlling: ''In God we trust! - All others will be monitored''
-
[w]
őstag
válasz moonman #3844 üzenetére
bocs, ha megkavartam a dolgot azzal, hogy az XP totyikba raktam, de mint írtam is w98-ról volt szó. (ugyan beraktam a w98-as topicba is, de ott semmi mozgás nincs...)
az utánam érkezők okulására: a ''microsoft network ügyfél''-lel volt gondom, törlés után megszűnt a password kérő ablak.cmdr PETER W. VOLKOV
Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs