Hirdetés
Aktív témák
-
capafog23
őstag
1000. hsz.
Erről lecsúsztam
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
Van ez a ''Programok telepitése és törlése''-ben egy lista. Van pár bejegyzés, ami már nem létezik, de nem tudom leszedni, reg-ben hol találok erre?
( Tudom, hogy már volt valamikor, de nem találom )''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
KPepe
senior tag
üdv!
Hát én is erre gondoltam, de csak a szokásos dolgokat raktam fel: SP2, NAV, OfficeXP, msn, icq, driverek, TotalCommander. Az egyetlen különbség, hogy most a Swat4-et is feltettem, de kb utána 1-2 nappal halt le. Eddig ilyet soha nem tapasztaltam.
Megnéztem Ad-Aware-rel, Microsoft Anti Spyware-ral, NAV-val full system scan, de semmi eredmény.
Hát nem tudom mi volt. Most viszont jó, és boldog vagyok...A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.
-
Spyx
tag
Hi allz!
Olyan problémám volna hogy van itthon két gépem. Az eggyiken van ADSL és meg szeretném osztani a másik gépre is.
A fő gépben van két hálókártya. egyikre a net van kötve a másikra a kis gép egy crosslink kábellel.
Megcsináltam a windows otthoni hálozat beállítása varázslót mindkét gépen. mindkét gépről lehet nyomtatni , látják egymás meghajtóit, de a net nem megy a kisgépen. A fő gépen service pack2 és zonealarm with antivirus van. a kisgépen símán service pack1.
ugyanúgy állítottam be mint mikor mind2 gépen SP1 volt most mégse jó valami.
HELP!Gyötrődő halálos játék: élet! Tőled én még mit kívánnék?!...
-
Spyx
tag
Úgy néz ki a Zonealarm fogja meg a netet. Hogy lehet ezen beállítani hogy átengedje??? Nem értek az ilyesmihez
Gyötrődő halálos játék: élet! Tőled én még mit kívánnék?!...
-
-Jackson-
őstag
boot logo-t cseréltem, működött is, de win indulásnál felkínált két lehetőséget (módosított, original), azonban a bill ott nemműködött. (még csere előtt próbáltam csökkentettmódot, de ottsem reagált a billre, biosba simánbelép). ezekután manipuláltam még egy kicsit, és kicseréltem a ntoskrnl.exe-t (figyelmeztetett, hogy az eredeti valami kétprocis verzió, amit cserélni akarok az nem, de gondoltam működni fog). aztán a köv boot-nál valami nemstimmelt az ntfs.sys-nél, de windows cd-vel meg nemtudok bootolni, mert a nyomjakmegegy billentyűt a cd-ről való bootoláshoz résznél szintén nemveszi a bill nyomkodását. haverhoz átvittem a winyót, az eredetis ntoskrnl.exe-t visszamásoltam. aztán elrohantam melóba, ha hazaérek van arra esély hogy visszaállt a rendszer az eredeti állapotba?
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
iwu
addikt
megosztom veletek, hátha járt így valaki még...
sérült volt az emil.pst-m és van beépített progi javítani scanpst.exe, tök yóóó
ÜDW!ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
csontika
tag
Dlink router mögött van két xp pros gép, de valamelyik biztonsági frissítés miatt a windows update kiakad, mikor keresi a telepített elemeket, ha direkt bedugom a netet router nélkül nics probléma, ez csak azért zavar, mert régen jó volt.
Egy másik a router be van állítva, hogy 6 óránként osszon új ip-t, de a windows nem hajlandó megújítani, csak akkor ha automatikusról kézire állítom, adok egy új ipt majd visszaállítom automatikusra, de magától még az ipconfig /release /renew -nél is a meglévőt osztja ki mi lehet a baj?
Ki tud valamit a microsoftos GIANT-ról miben lett más?A rendszeres tanulás a tudás egyik rokona!
-
X-COM
nagyúr
válasz -Jackson- #1017 üzenetére
nemtoksokmindent mondani, a jó ntoskrnl visszamásolása elviekben a kernel problémát megoldaná, de az ntfs.sys hiba túl sok jót nem sejtett.
kérdés, hogy ez a rossz ntoskrnl velejárója volt, vagy a rossz ntoskrnl miatt valami sérült is é...Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
-Jackson-
őstag
mert haverhoz elvittem ugye a cuccot, beraktuk a gépébe másodlagosnak, és minden megvolt, szóval nemhinném hogy sérültvolna a file-rendszer. meg igazából a legnagyobb gond, hogy nemtudom hogy miért nem reagál a bill-leütésre, így nemtudok se cd-ről bootolni, sem csökkentettmódot. és a csökkentettmód már a boot-logo módosítás előtt sem akart működni. párnapja raktam fel a legfrissebb bios-t, elképzelhető hogy esetleg attól nemműxik?
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
moonman
titán
jobbat találtam Bővebben: link
sőt asszem za-ban nem is lehet portra konfigolni. -
vgergo
aktív tag
Sziasztok
Van 1 serial portos infrám ami Win98 alatt jól működik,de Xp alatt nem tudom használni.
A gyártó honlapjáról már letöltöttem az Xps driver-t, de azzal sem működött.
Mi lehet a probléma? -
Spyx
tag
-
gr. dracula
csendes tag
Sziasztok!
Most vagyok itt először, és a következő probléma miatt regisztráltam magam:
...A laptopomon meghalt az XP, ezért újratelepítettem (lehet hogy elég lett volna a javítás is, de most már mind1). Szóval most mükszik, csak a régi felhasználói profilomban egy csomó hasznos és fontos adat maradt... amiket nem tudok elérni a Documents & Settings -ben , mert nem engedi hogy belépjek... pontosabban a profilba be tudok lépni, de azon belül az Asztal vagy Dokumentumok mappába nem
Próbáltam már bejelentkezni a régi felhasználónévvel és jelszóval, de ezt sem engedi...
Tudnátok segíteni nekem, hogy hogyan tudnám visszaállítani a régi profilom, vagy legalább az adatokat visszanyerni?
Köszi szépen.
üdv: Gr. DraculaÉlj úgy mint nemakárki, és halj meg úgy mint bárki!
-
moonman
titán
válasz gr. dracula #1024 üzenetére
-
csontika
tag
Mi lett viszabutítva?
Betölti az update oldalt, tudok választani gyors és egyéni közt kiválasztom az egyénit, elemzi a gépem, majd ezt irja ki egy idő után:
[Hiba száma: 0x80072EE2]
A Windows Update hibát észlelt, és nem tudja megjeleníteni a kért oldalt. A probléma megoldásához segítséget nyújthatnak a következő források:
Önsegítő lehetőségek:
Windows Update válaszközpont
Windows Update hibaelhárító
Windows Update hírcsoportok
Személyes tanácsadási lehetőségek:
Microsoft online személyes tanácsadás (Windows Update-problémák esetében díjmentes)
Kösz az IPs tippet moonman!
[Szerkesztve]A rendszeres tanulás a tudás egyik rokona!
-
moonman
titán
-
gr. dracula
csendes tag
válasz moonman #1025 üzenetére
Köszi szépen!
Úgy látom ez egy megoldás az adatok visszanyerésére...
Ezek szerint arra nincsen mód hogy a régi profilomat újra használni tudjam?
Úgy értem: bejelentkezésnél felhasználónév + jelszó... és újra minden a régi...Élj úgy mint nemakárki, és halj meg úgy mint bárki!
-
moonman
titán
válasz gr. dracula #1028 üzenetére
hát nem jellemző, biztos meg lehetne varázsolni, de szerintem több pöcsölés lenne vele, minthogy megérje.
-
csontika
tag
válasz moonman #1027 üzenetére
Végigcsináltam mind a 4 lépést, nem ott van a baj.
Ha a kábelmodem utp kábelét nem a routrrbe hanem a gépembe dugom nincs probléma, semmit nem állítok szoftversen!
Régebben simán működött a windows update a routeren keresztül is, de a másik gépen se megy ugyanigy, valamelyik hotfix ota csak nem tudom melyikA rendszeres tanulás a tudás egyik rokona!
-
gr. dracula
csendes tag
válasz moonman #1029 üzenetére
Ezek szerint ebben nem tudsz segíteni?
Nagyon jó lenne, mert így mindent újra kéne instalállni (gondolom én), abban a profilban pedig megvannak a parancsikonok meg minden...
Szóval nekem megérné a pöpöcsölést
Mindenesetre köszönöm az eddigi segítséget... nagy vagy
Más kérdés: Amit most felraktam WinXp-t, eredeti cdről ment, és most valami 30 napos aktiválásról beszél... ez mit jelent pontosan?Élj úgy mint nemakárki, és halj meg úgy mint bárki!
-
moonman
titán
válasz gr. dracula #1031 üzenetére
hát a parancsikonokat éppen megtalálod a start menu és asztal mappákban, de a profilod tárolja a userszintű registry-beállításokat is, azt meg szinte 100%, hogy nem lehet így visszanyerni.
30 napon belül aktiválnod kell, különben nem tudsz bejelentkezni.
Bővebben: link -
gr. dracula
csendes tag
válasz moonman #1033 üzenetére
Aham köszke...
És mi van akkor ha ez win már több gépre is fel lett téve illetve aktiválva?
Nem lesz ebből gáz...illetve engedi az újabb aktiválást? (A microsoftosok látják hogy ez a termék hányszor lett aktiválva és rámküldik a szoftverkommandót? )
Esetleg van hozzá valami crack?Élj úgy mint nemakárki, és halj meg úgy mint bárki!
-
gr. dracula
csendes tag
Csak úgy pattannak ki a fejemből a kérdések....
Szóval itt a következő:
Tehát WinXp van a gépemen... egy merevlemez, egy partíció... 40GB
Hogyan lehetne azt megoldani, hogy ebből a negyvenből (miután csináltam szabad helyet ) leválasztok egy 10GB-os új partíciót, amire Linux-ot szeretnék feltenni...
Előre is köszönöm a segítséget...Élj úgy mint nemakárki, és halj meg úgy mint bárki!
-
moonman
titán
válasz gr. dracula #1035 üzenetére
engedni engedi, de akkor a többieké(?) fog elszállni. látják igen, de valószínűleg nem fogják rádküldeni a kommandót.
leválasztani csak külső programmal tudsz, pl partition magic. -
steveetm
őstag
Na újabb probléma(dosos progz rulz ):
Szal van egy hálózati nyomtató. net use lpt1: \\gépnév\nyomtató formában felcsatolom, mikor dosból nyomtatok rá(progi és echo almafa > lpt1 egyaránt), láccik hogy bekerül a nyomtatási sorba egy új feladat(a nyomtató progijában is láccik), de a nyomtatóból semmi nem jön ki. A gond valszeg az, hogy ps-ben várja a nyomtató a dolgot, ez meg csak ráküldi simán. Nem lehet vhogy megcsinálni hogy felvenni egy nyomtatót lpt1 re(mikor már fel van net use al csatolva) és annak megadni egy ps-es drivert? Vagy vmi
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve] -
valaki100
tag
Helló!
Hol tudom azt beállítani, hogy a behelyezett CD ne induljon automatikusan?
Előre is kösz! -
valaki100
tag
up
-
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek! XP alatt hogy kell megcsinálni azt a 6 floppyt amivel a gép bebootol és a hardverkiépítés vizsgálata után a partíciónálós képernyőre jutok? A választ előre is Köszi
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
battag
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy win XP alól, hogyan tudom eltávolítani a sok frissítések után keletkezett temp fájlt, uninstall fájlt?
Hogy egy kicsit érthetőbben fejezzem ki magam, a C:\Windows\$NTUninstallkBXXXXXXXX$
könyvtárak hada nálam több 100 mb-ot foglal, és az lenne a kérdésem, hogy ezt letörölhetem-e anélkül, hogy tönkremenne a rendszer. Továbbá ugyanezt szeretném még kérdezni a következő könyvtárakkal kapcsolatban is:
c:\Windows\servicepackfiles (gondolom ezt nem szabadna törölni...)
és
c:\Windows\driver cache
mindkettő több száz mb-ot foglal!
Csak azért merült fel bennem, mert betelt a merevlemezem és valahogy nem ártana felszabadítani egy kis helyet! Nem tudom hogyan tudott a Windows könyvtár 2,5 GB-ra felfúvódni... Vagy ez máshol is így van! A másik gépemen kb 1 GB-al kevesebb! Válaszokat előre is köszönöm!
JAJ, még egy kérdés!
Hogyan lehet megtudni, hogy egy adott fájl melyik program hozta létre?
Mostanában a Temp könyvtárban rengeteg ilyen formátumú fájl van, ami eddig nem volt és nem tudom törölni őket, csak ha rendzsergazdaként vagyok bejelentkezve:
~DFxxx.tmp
Ha tudnám melyik program hozza létre, az jó lenne!
BattaG -
brownus
veterán
Sziasztok!
Az alap blue XP style-nál, hogy lehet megváltoztatni a ''start'' gomb szinét zöldről kékre? -
moonman
titán
-
-
moonman
titán
válasz valaki100 #1039 üzenetére
TweakUI Bővebben: link Microsoftos buhera-alkalmazás, van benne sokmindenmáson kívül autorun konfig is.
minimum XPSP1 -
Fecdzo
senior tag
Mitől lehet az h a havernál 80%ban nem válaszol, lefagy az explorer??
Eseménynaplóban egy rakat hiba bejegyzés van róla h valami modul hiba van...
Spybot lefuttatva, adawere is meg panda is.Amit talált leszedte de a problem még van és nem lehet netezni.CSak msn megy de ott sem lehet pl fájlt átküldeni.Távsegítség meg megy....
Valakinek valami ötlet???fulekitrading.wordpress.com
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest