Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Outlook 2000 hova archivalja a fajlokat?melyik könyvtárba?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
moonman
titán
Bővebben: link
ja archíválás ugyanoda archive.pst néven.
[Szerkesztve] -
Midgard
csendes tag
Sziasztok
A problémám az hogy a gépem 3-4 mádsodpercre megakad, teljesen rendszetelen idő közökben, ilyenko megál minden minht paus lenne, egér nem mozog, a futó programok megálnak zene megál, mikor ismét elindul akkor átugorja a közben történt dolgokat, tehát mintha közben is ment volna csak én nem láttam volna.
Elég idegesitő.
Ilyenkor winchester nem tölt és azt is teszteltem már hogy esetleg a proci teljesitmány meg emelkedik e , de nem, semilyen progit nem látok futni se ami leterhelné.
Virus, féreg nincs, teljesen védett a gép. Már az oprendszert is újra huztam, de nem segítet.
Konig: Win Xp ( SP 2 )
1024 Mb Ram
2x 80 Gb Maxtor Wincsi
Geforce 6800
AMD Athlon XP 3200+
A hasznos öteleteket elörre is köszönöm -
Márkiii
csendes tag
Csá! Mondjátok meg miért van az hogy mig belép a windosba egy óra!!! valami lasitja!
Asus P4P800-X,P4 2.8Ghz,512(400) Ram,ATI 9600 256mb,stb......
-
csoben
csendes tag
Segitség!!!!
Van egy Maxtor 160gb -os SATA vinyóm ,és van melette egy Maxtor 160gb -os sima vATA vinyó . A probléma a következő: Az XP-t szeretném a Sata vinyóra telepíteniEzzel nem is lenne probléma, csakhogy az Xp aSATA meghajtót csakis kizárólag D mehajtónak ismeri fel és a C-meghajtó lessz a másodlagos meghajtó . Tudtok e valami megoldást ?
Aki tud kérem segítsen fontos lenne! -
Po-Fa
tag
Sima átállás volt az egyik vin-ről a másikra. Azt eddig nem mondtam, hogy nem lehet készenlétbe se rakni egyszerűen nem aktív az ikon. Ha engedélyezem a hibernálást akkor meg az jelenik meg alapból a készenlét helyén, de hibernálás után is az üzenet az, hogy most már kikapcsolhatja.
-
bosi84
tag
Itt is felteszem, hátha segítetek.
Sziasztok!
IE 6ot használok, és egy dolgot szeretnék előhívni, ami tetszett. Ha megnézitek az AQUA honlapját, az áttűnéssel jön be és a következő lapot is ezzel tölti be.
A kérdés, hogy lehet elérni, hogy minden lap ilyen áttűnéssel jöjjön be? Mit kell beállítani, letölteni, stb?MyRig: Gigabyte Z68XP-UD3, i5 2500k@4,3Ghz, Kingston HyperX 2x4GB 1600Mhz, Gigabyte GTX 1070 Gaming G1.
-
Trance_Enegy
tag
CSő! figy most raktam rá a sima xp-re a SP2-öt havernál és kékablakozik néha....!memória fizika meghajtóra írása....stb..stb.... PLZ HLP!
Config: Sempron2800+,Nf7-s2(g),2x 256 hynx pc 3200 -
addikt
Hi!Hétvégén újrahúztam a rendszert s elvégeztem pár finomhangolást aminek az lett az eredménye, hogy bootolás után az indítóképernyő kb 10-15 s múlva jön csak be addig tök sötét minden s akkor is úgy,hogy bevillan egy pillanatra a teljesen kék háttér majd ezután ugrik be az üdvözlet.Telepítés után még minden rendben volt.
Melyik beállitás okozhatja ezt?
A változtatások listáját megtaláljátok itt: Bővebben: link -
<>jana<>
senior tag
sziasztok! lenne egy problémám amit fél napja nemtudok megoldani a gép egy amd semptron, msi kt4ultra alaplap,256 mega ram,club 3d mx440 videokártya és egy pionier dvdrom,maxtor 30gigás noti wincseszter. nemakar a gép leállni mintha at-s lenne. driverekből már minden a legujjabb már próbáltam többet is minden hardverhez.az eszközkezelőben nincs probléma akkorsem ha a rejtett eszközöket megjelenítem.csak a flopy van letiltva az biosban is. teljeseb friss windows tegnap telepítettem. windows update is megvolt már.az eggyetlen felesleges hardwert a dvd-romot már lehúztam annélkül is van gond.az alaplap nemtámogatja a semptron procit,de belehet állítani a megfelelő szorzót és fsb-t. úgyemléxem az előző win ami rajtavolt kikapcsolt rendesen.ha van 5letetek légyszi írjatok mert már letettem a parókámat az asztal alá
sp2es a windows....
[Szerkesztve] -
-
Certee
senior tag
Hogyan lehet kikapcsolni azt a funkciót, hogy ha beteszek egy cd-t akkor ne okoskodjon nekem, hogy mit akarok tenni a cd-vel? Majd én eldöntöm, ha akarom.
Egy szabad országban, egy szabad ember, azt tesz amit szabad... http://www.biwak.hu
-
Certee
senior tag
válasz Winner_hun #431 üzenetére
Köszke! Már nagyon idegesített.
Egy szabad országban, egy szabad ember, azt tesz amit szabad... http://www.biwak.hu
-
-
BosX
aktív tag
csináltam a tálcára egy új eszköztárat, amibe beraktam egy-két gyakran látogatott oldal linkjét, de nem tudom a listán az elemek sorrendjét úgy változtatni, hogy reboot után is úgy maradjon. vlami ötlet?
mentality, tradition, history. these things never change.
-
őstag
Nem akar se hibernalodni, se keszenletbe menni a winfosom. Eloszor ps/2 trackpoint driverere hivatkozott, hogy amiatt nem megy neki. OK. ujratelepitettem a drivert, igyse megy. Drivert le, trackpoint disabled-re biosban. Elinditom, probalom hibernalni erre kiirja hogy a billentyuzet drivere miatt nem megy neki...
Ez az a pont ahol ideges lettem es nemtom miert szaraxik itt velem
valaki jart mar hasonloan? -
moonman
titán
próbaki Bővebben: link
-
addikt
Állítólag előfordul, hogy 512kb L2 cache-t bizonyos esetekben nem kezeli rendesen s ezt be lehet állitani manuálisan,nem tudom, hogy használ-e valamit.
Nem használt dll-ek törlése is okozhatja?Azt nem a leállásnál törli?
Prefetcher megnézem.
UDMA66 meg csak úgy, de akkor azt is kikapcs.
Köszi. -
addikt
Nekem még sp1 van s nem áll szándékomban frissíteni egyrészt,mert ismereteim szerint nincs benne semmi olyan amire szükségem lenne másrészt meg többfelöl is azt hallottam, hogy lassabb és több is a gond vele.
DLL:
''A memóriát fölöslegesen foglaló, már nem használt DLL-ek időről-időre való automatikus eltávolítása:
A Windows az egyszer memóriába betöltött DLL-eket a tényleges használat után is jó ideig tovább tárolja - hátha szükség lesz még rájuk, és akkor nem kell újból betölteni. Ezek a komponensek azonban legtöbbször fölöslegesen foglalják a memóriát, ezért érdemes beállítani automatikus eltávolításukat.''
Én ezt olvastam róla.
Aktív témák
- Netflix
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest