Hirdetés
Aktív témák
-
RAM
őstag
Biztos ''Shut down-t'' percre pontosan, hogy kell csinálni? A Feladatütemezőben mit kell beállítani?
Csak tisztán
-
RAM
őstag
Én hülye még meg is csináltam.
Nekem az kell, hogy 23:59 perckor álljon le!
Ne fél percen belül!
Be volt ütemezve tegnap, de nem hajtódott végre.
Lehet, hogy rákérdezett, hogy be vannak jelentkezve és, hogy lépjen ki különben elvész az adat, hát akkor xart se ér, vagy pedig a shutdown utáni paraéterek miatt nem működött az ütemezett feladatos, mert oda alpból nem enged meg paramétereket írni csak utólag, amikor ki van választva a shutdown.exe a +felelő helyről.
Vagy?Csak tisztán
-
0519
senior tag
moonman, a winportalon Firefox alatt nem lehet elérni az archívumot.
A főoldalról a ''további cikkeket'' választottam alul, majd archív és nem töltődik be.''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
Calibos
addikt
Szóval következőben kéne nekem sürgősen tanács.
Céges gépem kisé elavult, ami egy P3 és saját zsebből szeretnék egy erősebb konfigot össze rakni.
Windows Xp használok, hála Prohardvernek rengeteg oldalt sikerült az kedvenceim közé tenni. Nagyon Sok hasznos linket mentettem el…
Tud e valaki olyan megoldást hogyan lehetne a kedvenc oldalaimat elmenteni/ pl.Pen-drive/ és a frissen telepítet XP-re felrakni??! Van egyszerű és gyors megoldás erre? -
moonman
titán
ff alatt (még) egy csomó minden nem jó, fogalmam sincs miért, sima javascript.
addig használd így: Bővebben: link -
SlipDevil
csendes tag
Üdv!
Nekem az lenne, a gondom, hogy az xp kegyetlen lassú, és nagyon sokszor panaszkodik a drwtsn32.exére, és ha rámegyek a hiba jelentésen mégsére, akkor mindig csak újabbak, jönnek. Ha használni is akkarom, akkor feladatkezelőbe, folyamat bezárással meg kell ölnöm, az összes drwtsn.32.exét és és dwwin.exét. Gondolotam valami vírus, de amiket sikerült felrakni, azok nem találtak, semmit. Bocsi, ha rossz helyre írtam, jah és jó lenne, ha a megoldásban, nem szerepelne a format szó.Üdv SlipDevil
-
SlipDevil
csendes tag
-
SlipDevil
csendes tag
Nah megnéztem mindent, és sajna nem jártam sikerrel.
Nod32, nem talál semmit. Ad-aware behal 5000 fájl környékén, ms spy, meg ha rámegyek, hopgy scan, akkor kiírja, szokásos, hiba üzit, azaz ''az adatok amellyel dolgozot elvesztek.''
Szerk.:
Szóval leformatálom...
Nem tudjátok, hogy az outlook, hol tárolja az üziket?
[Szerkesztve]Üdv SlipDevil
-
Elrood
őstag
Helyzet: Nem megy a net.
Leírás: Tesóm gépén rendesen bevolt állítva net, konkrétan úgy, hogy volt egy router, és tesóm gépén be volt állítva, ip, dns, átjaró stb.
De sajna tesóm haverja fogta magát, és elállította az egészet, és rátelepített egy tárcsázó progit, amiről nem tudok semmit, azt se hogy win-s, vagy valami külsős. Természetesen a LAN beállításokat is átbarmolta. Tesóm visszaállította a LAN beállításokat, ahogy az elbarmolás előtt volt, de sajna ez nem oldotta meg a problémát. Ugyanis a win folyamatosan a tárcsázó progit követeli, tehát ''nincs a gép felcsatlakozva! csatlakozzon fel!'', vagy valami hasonló. Gondolom ez a progi, vagy valami, beállította, hogy ő az internet ''forrása''.
Kérdés: Hogy vehetem rá a ''helyi kapcsolatot'', tehát ami a routerbe megy, hogy ő az internet ''forrása'' és nem az a tárcsázó.
Etc.: A gép Pesten van, én jelenleg Kecskeméten, csak holnap tudok ránézni, addig várom a megoldásokat, hátha még ma meg lehet oldani telefonon keresztül.
Próbáltuk a tárcsázó eltávolítását is, probléma maradt, sajna a helyi kapcsolatot nem tudta tesóm törölni, majd újralétrehozni.
Mivel a srác nem ért nethez (nem fogom fel, hogy miért nem hívott fel, piszkosul feldühít, hogy önhatalmúlag elbarmolja tesóm gépét, amin minden ment), összevissza csinált minden, maga se emlékszik mit csinált.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Elrood
őstag
Új kapcsolat varázslóval sikerült megoldani a problémát, miután első alkalommal tesó elrontott valamit, de másodikra sikerült, és megy a cucc, majd holnap megtisztítom a gépét.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
valaki100
tag
Üdv!
Van egy filmem, amihez felirat is tartozik.
Bsplayerrel szeretném lejátszani, hogy a feliratot is lássam hozzá.
De, ha teljes képernyőre teszem a filmet akkor egy másodperc után bezárja a progit és kilép. Ha pedig nem teljes képernyő, akkor nem látszik a felirat.
Mi okozhatja ezt? Milyen progival tudnám még lejátszani a filmet és a feliratot együtt?
Előre is kösz! -
RAM
őstag
válasz moonman #4417 üzenetére
Pontosan ezt csináltam. Mégse működött!!!
Régen is próbáltam, hogy az orrom előtt így lkapcsolom le de semmi.
Nézem:
'' Az ütemezett nem hajtódott végre, mert nem volt megadva jelszó a hálózati fiókhoz.''
''assza+'' Nincs jelszó hozzá!
Mit tehetek?
Egyébként külső támadás szempontjából számít, hogy van -e jelszó v. nem???Csak tisztán
-
pitom
tag
Be lehet azt állítani valahogy, hogy az xp órája automatikusan szinkronizáljon valamilyen timeserver-el? Ha megnyomom, hogy dátum és idő beállítása> internet-idő, itt van ilyen lehetőség, de ez nem működik. Mindíg azt mondja, hogy hiba történt miközben blabla, lehet hogy ezek a serverek már nem is élnek? Ötlet?
[Szerkesztve]"Az APT rendszer roppant hatékony, percek alatt romba lehet dönteni vele egy működő számítógépet..." : Pere László
-
moonman
titán
a szerverek biztosan működnek.
windows time szolgáltatás fut? próbáld ezzel beütemezni és figyeld az eseménynaplót Bővebben: link -
X-COM
nagyúr
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest