Hirdetés
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
most erre mit monnyak? ott van benn minden info, én nemtom eldönteni, hogy kell e neked ez a csomag ami a tcp1951es porton keresztül próbál meg bemászni.
de most leírom utóljára, ha uptodate a géped kapcsold ki a tűzfalad, hogy egyáltalán meg lehessen állapítani, hogy mi okozza...
de ebből pl azt látom, hogy routered, van amire valamér nem válaszoltál tegnap, szal szerintem inkább ott kéne szétnézned...Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
Winner_hun
titán
KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR kákhalállal beszunnyadt a winfos. Ez miért volt?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
0519
senior tag
válasz Winner_hun #4152 üzenetére
A page of kernel data requested from the pagefile could not be found or read into memory. This message also can indicate disk hardware failure, disk data corruption, or possible virus infection.
http://support.microsoft.com/?kbid=228753&sd=RMVP
http://support.microsoft.com/?kbid=315266&sd=RMVP''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
szenyo
csendes tag
hello.
voltam olyan okos, hogy újratettem az nforce drivert, és mikor driver cleanerben kitöröltem az nvidiás dolgokat, újraindítás után keresi az nvcchflt.sys fájlt /nem található v. sérült/.
se win nem jön be, se semmi.
valaki megtudná mondani, honnan tölthetem le, ill. van valami más megoldás?? -
ToRR3nt3
senior tag
Helló!
Tegnap az öcsém művelt egy kis balesetet. A wndows xp-ben rendszer-visszaállítást csinált közben jött egy áramkimaradás. A windows bebootol de semmilyen alkalmazás nem indul el. Járt már vki így? Mi a gyors +oldás? Sajnos nincs ghostolva a rendszere, valahogy + akarom úszni a több órás újratelepítgetést. Ha az én ghostolt rendszeremet teszem fel neki az nem fog működni, jól sejtem?...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
válasz ToRR3nt3 #4156 üzenetére
Ha más a 2 gép hw konfigurációja, akkor bajosan fog működni. Szerintem próbálj a telepítő cd-ről egy rendszerhelyreállítást csinálni.
(A rendszerhelyreállításon a repair-t értettem, amit nem tudom hogy hívnak a magyar windowsban.)
[Szerkesztve]Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jeszi
tag
Sürgős lenne!
Egy notebookban haldoklik a merevlemez. Talán segít egy mélyformázás. De nem működik a cd-rom. Floppyról akarok bootolni, de nincs rendszerlemezem. Hogyan készíthetek Xp alatt egyet?
[Szerkesztve]Nem félek a haláltól, majdcsak túlélem valahogy!
-
addikt
HI!
Ha elkezdek egy letöltést egy adott könyvtárba amit a letöltés közben rejtetté teszek akkor letöltés után be fog tudni másolodni a fájl az adott helyre vagy nem? -
moonman
titán
-
barnamed
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy miért tart kb 2 percig, mire feláll a gépem? Xp van rajta, egyébként egy laptopról van szó. Lehetne valahogy gyorsítani rajta? -
nagyúr
hali!
nem xp, de windóz:
2k, sp1, magyar nyelvű
hibajelenség: nincs net. ez azért érdekes, mert ping meg van.
leírás: netről bemászott vmi féreg, ad-aware-rel leírtottam. restart és megszűnt a www. ftp-t nem tudtam nézni (cégnél vagyok). moonman, vagy x-com, lécci írjatok vmit.
thx
újabb gáz: az autocad (2000) interaktív netes része sem hajlandó működni. feldob egy hibaüzenet ablakot, ilyen scripthiba-szerűt, hogy vmi nem biztonságos, aszt igen vagy nemigen...
[Szerkesztve]Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
X-COM
nagyúr
válasz velizare #4169 üzenetére
keress egy winsock fixáló eszközt, pl. Bővebben: link
és sp4 ajánlottBlog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
nagyúr
noh, net már van, vmiért kikapcsolta a proxibeállításokat. erre sikerült egyedül is rájönni.
a cad hibaüzenete pedig:
parancsfilehiba
1. sor 1. karakter
az ojjektum nem támogatja ezt a tulajdonságot/metódust.
rakok fel sp4et.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
moonman
titán
válasz velizare #4176 üzenetére
script engine frissítése?
na ha már lekéstem, linkelek Bővebben: link
[Szerkesztve] -
polip
addikt
Üdv mindenkinek!
Kis segítséget szeretnék kérni...ill több gondom is van, de nézzük sorban:
adott egy kis hálózat, amit nem én raktam össze...
egy debian osztja a netet 6 xp-s gép között...minden xp-n fut egy vnc server, nem tudom miért (ez lenne az első kérdés, hogy ennek futnia kell-e)
a többi xp-n az a gond, hogy ha belépek rendszergazdaként és bármit csinálok (pl törlök egy ikont, átváltom a háttérképet de akár telepítek valamit) látszólag megtörténik, de a következő restart után visszaáll minden úgy, mintha semmi nem történt volna....ezt szeretném megtudni, h mitől van ez a dolog...
még valami:
a 6 xp közül 2-nél is van olyan dolog, hogy ha rendszergazdaként lépek be, akkor ''a rendszer súlyos hiba után....'' hibaüzenettel indul, de ha júzerként lép be a ember, akkor semmi ilyen nincs....ez mitől lehet?
a köv kérdés:
ha rendszergazdaként lépek be akkor az alapértelmezett (és működő) nyomtatót nem ''látja'' (ill látja de azt írja ki, hogy gáz van vele) a xp, míg ha logoutolok és belépek júzerként, akkor a nyomtató tökéletesen megy....
hát ennyi lenne, válaszotok köszönettel várom!ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
khalox
őstag
Ha mindegyiken van VNC szerver, akkor gondolom azért lett feltelepítve, hogy mindegyik gépet macerálni lehessen távolról (illetve akkor már bármelyikről bármelyik másikat, vagy a Linux-osról bármelyik XP-st használni). Ha nincs szükség erre, akkor uninstall...
Ja.. a rendszergazdás összes probléma valószínűleg abban gyökerezik,hogy valami nem stimmel magával azzal a rendszergazda (jogú) felhasználóval, ott kellene kapargatni. Pl. kezdetnek létrehozni egy teljesen új rendszergazda jogú felhasználót és azzal vizsgálódni.
[Szerkesztve] -
polip
addikt
válasz moonman #4183 üzenetére
amig nem történik restart addig minden okés...tehát rootként belépek xp-be, installok valamit, logoutolok, maj újra belépek, és amit installtam ott van....ha megy egy napot a gép és 200x váltok usert, akkor is...
de ahogy egy restart megy, onnantól visszaáll minden az ''eredeti'' helyzetbeThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
moonman
titán
akkor valami ráhúzott védelemre gondolok még, esetleg shared computer toolkit tud ilyet disk protection fedőnév alatt. Bővebben: link
-
-
jakobkacsa
senior tag
sziasztok!
tudom, hogy leragott csont a net- es fajlmegosztas, de megis...
hosszas szenvedes utan a winportal-on levo supportcikknek koszonhetoen sikerult megcsinalni, hogy a halozatban levo mind3 WinXP Pro SP2-es gep latja egymast es a megosztast is.
mindennek ellenere nem ertem.
a gond az volt, hogy az en gepemrol mind2 masik gep teljes megosztott allomanyahoz hozzafertem, ok is kivaloan lattak egymast, toluk viszont jelszot kert a rendszer, ha be akartak hozzam lepni.
a megoldas (a fent emlitett cikk alapjan) a vendegfiok engedelyezese volt.
nade: naluk nincs engedelyezve a vendegfiok, es megis lattam/latom oket.
nalam miert kezdett szorakozni a rendszer, vagy maskepp: naluk miert nem?
persze alapbol, a sikertelen probalkozasok koraban joszerivel minden felhasznaloi/biztonsagi beallitas megegyezett, es egy ASUS routeren keresztul kapcsolodnak a gepek egymashoz.
hogyhogy nalam es csak nalam kell engedelyezni a vengedfiokot, hogy mukodjon rendesen a halozat?
minthogy a problema megoldodott, nem hobolgok, de valahogy nem fer a fejembe, hogy routeres - es ebbol kovetkezoen szimmetrikus - halozat eseten miert jon elo egy ilyen asszimetrikus problema, es miert ilyen asszimetrikus a megoldas?
elore is koszonom az okitast.Dyslexia for cure found!
-
moonman
titán
válasz jakobkacsa #4187 üzenetére
felhasználóknak volt/van jelszavuk, illetve hálózati hozzáférési modell klasszikusra van állítva?
-
jakobkacsa
senior tag
válasz moonman #4189 üzenetére
a klasszikus hozzaferesi modellt csak utoljara, amikor a cikket olvasva jartam el, ellenoriztem, es klasszikuson volt
felhasznaloknak most van jelszavuk (vendegnek ures), megoldas elott se jelszoval se anelkul nem akart mukodni - mindezt a ''control userpasswords2''-on keresztul machinaltamDyslexia for cure found!
-
Fauszt
senior tag
válasz jakobkacsa #4187 üzenetére
meg még attól függ, hogy milyen userek vannak az egyes gépeken és hogy kinek az account-jába voltatok bejelentkezve...
-
Fauszt
senior tag
válasz jakobkacsa #4192 üzenetére
jojo, de pontosan milyen felhasználónevek voltak. Arra gondoltam, hogy esetleg a te gépeden lévő user amit használtál a többi gépen is létezett az adott jelszóval, míg a többi gépen használt user a te gépeden nem volt, vagy nem megfelelő jelszóval volt regisztrálva.
[Szerkesztve] -
jakobkacsa
senior tag
mindharmunknak elegge egyeni loginnevunk van, es nem szereplunk egymas gepen semmilyen formaban, jelszoval meg plane nem.
a felhasznalokat vegigneztuk mind3 gepen, es identikusak voltak, kiveve persze a sajat logint, mind3on tiltva a vendegfiok, stb. (vegul nalam megis engedelyezni kellett)Dyslexia for cure found!
-
Fauszt
senior tag
válasz jakobkacsa #4194 üzenetére
ez esetben viszont azt kell mondjam, hogy a tied működött megfelelően, s a másik kettő viselkedése fura inkább...
-
nagyúr
válasz moonman #4178 üzenetére
nem jött be ez se.
itt a html parancsfile, amiben hibát jelez:
<HTML><HEAD><TITLE></TITLE><object classid=clsid:1F831FA8-42FC-11D4-95A6-0080AD30DCE1 id=Instant width=0 height=0 VIEWASTEXT></object><script>document.write(Instant.JustAddWater(''Actoday.htm'',0))</script></HEAD><BODY></BODY></HTML>
itt az 1. sor 1. karakterével van bajaTudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz velizare #4196 üzenetére
oppácska! a script engine installja nyomott nekem ide egy hibalogot:
------------------------
Thu Jul 21 07:37:42 2005
XMFLIB : 4 Not a regular compiled message file 'C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared\acdbenu.xmx'
------------------------
Can't load message file C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared\acdbenu.xmx
------------------------
XMFLIB : 4 Not a regular compiled message file 'C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared\acdbenu.xmx'
--------------
Cannot find XMX file acdb???.xmxTudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz velizare #4197 üzenetére
az autocad ezt írja nekem erre:
When starting the software, the Today window opens and the following error occurs:
Today error:
Object does not support this property or method
err source is cadmgr
actoday.htm
source line - <line #>
Solution
This error occurs because there is bad HTML markup in the actoday.htm file that CAD Manager is attempting to display in the Today window. The line number displayed in the error indicates the line on which the bad or corrupted markup was encountered.
To resolve the problem, debug the HTML markup (refer to the line in the file specified in the error).
ez mit takar emberi nyelven?Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
oks, valszeg az lesz. addig megvárom a számteches kollegát, hátha ma már ideér azzal a vírusírtóval. kb. két ajtóval lakik mellettünk...
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest