Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam1400
tag
látom alcatel 1 támogatja minden szolgáltatónál a volte-t. csak a *4636 stb-nél kell beírni a 3 betű 3 számot az ims voltehoz.
kérdésem hogy véletlen alcatel 5033d-nél nem müködhet? de ott nem találom ahová be kéne írni az hol van a titkos menün belül?
-
tomi613
aktív tag
Sziasztok! Telekomnál mi a menete hogy működjön a VoLTE? Korlátlan netem van. A VoWIFI működik. A szolgáltatót külön fel kel hívni? Kipróbáltam Vodás kártyával ott ki is rakja a volte ikont. Tehát a telefon tudja (Sam.Note9) Vagy a Telekomnál nincs ikon?
[ Szerkesztve ]
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
banda1981
aktív tag
-
MadMancs
veterán
válasz tomi613 #2902 üzenetére
Ha VoWifi működik akkor VoLTE is. Mivel VoWifi alapfeltétele az aktív VoLTE. Telekomnál nincs ikon csak Voda és Telenor hálón.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
Telekkmnál hálózati szinten nincs engedélyezve a VoLTE ikon. Egy két gyártó aki nagyon beleturt rendszer lelkébe tudja ettől függően engedélyezni de ég a ritkabbik eset.
@Yanna: Nálam február óta van VoLTE ikon (Telekom simmel ezen sincs) Galaxy A50.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
MadMancs
veterán
válasz anglergab #2913 üzenetére
De van. Hálózazi oldalról tudják szabályozni.
Egy és ugyanazon telefon: Telekom NINCS ikon de működik. Telenor VAN ikon, Voda VAN ikon. Utóbbinál ha visszaolvasol Voda topicban kérdés áradat zúdúlt hogy miért jelent meg hirtelen februárban bármi változtatás nélkül mikor előtte is működött, csak a helyet foglalja. Köztük voltam én is. Tök jól elvoltam ikon nélkül VoLTE használattal.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz anglergab #2916 üzenetére
Nagyon nagyon kevés készülékben kapcsolható az ikon. Amelyikben pedig nem lehet állítani ott a szolgáltató dönti el hogy van e vagy sincs. Lásd az előbb írt példát, Voda, nem volt senkinek, majd hirtelen megjelent mindenkinek úgy hogy VoLTE előtte is és utána is aktív.
-
MadMancs
veterán
válasz anglergab #2918 üzenetére
Én ezt elhiszem. De akkor is alap esetben ha az ember csak az alap beallitásokra hagyatkozik egy Huawei, vagy Samsung ( ezek a legelterjedtebbek) esetében és nem akar berhelnj akkor szolgáltatótól függ hogy megjelenik e vagy sem. Továbbra is saját példám ( vagy Voda topicban sok sok példa), délelőtt nem volt VoLTE ikon, délutánra pedig lett. Úgy hogy bármiféle frissítés történt volna a készüléken. Telekom simmel azóta sincs.
-
MadMancs
veterán
válasz anglergab #2922 üzenetére
Nekem végülis aztán mindegy. A lényeg akkor is az hogy délelőtt nem volt, délután igen. Frissítést február 3.- án kaptam akkor utoljára, ikon meg február 9 jelent meg. Ha nem a hálózat szabályozza hogy megjelent akkor valószínűleg egy voodoo varázsló járt erre akkortájt. Ráadásul aznap hirtelen nagyon sok embernek. Nem reális hogy minden készülékre egyszerre jelentek meg frissítések, mondom pláne úgy hogy nálam nem volt.
-
yanna
addikt
válasz Grande Ale #2924 üzenetére
Már pedig nincs. Mint írtam, kb. májustól októberig volt, azóta nincs. Vagy kétszer megjelent 1-2 órára, de vagy cella váltás, vagy repülő mód után eltűnt.
-
bociusz
aktív tag
Bár a járvány miatt most pont nem annyira aktuális, de van valakinek tapasztalata arról, hogy a VoLTE roaming esetén működik-e, van-e már ilyen roaming megállapodása bármelyik magyar szolgáltatónak?
-
thomas77
senior tag
válasz bociusz #2928 üzenetére
Angliában nem megy egyik magyar szolgáltató kártyáján se a VoLTE. Pedig van nálam mind a 4 féle sim. Mind a 4-en aktív a VoLTE. S10e-ben próbálva.
Viszont a magyar Voda kártya a Vodafone UK-n roamingolva HD minőségben (3G-n) beszél otthoni vodással.
Asszem' ez is valami.
A többi pedig a jól megszokott alig érthető minőségben... -
tibor23
senior tag
válasz thomas77 #2930 üzenetére
Hát igen, nem sikerül megoldani roaming helyzetben a HD hangot ebben a nagy 5G világban.
A VoLTE kompatibilitásra is kíváncsi leszek majd mikor elkezdik leállítani a 3G cellákat. Megoldódik-e addigra a rengeteg VoLTE probléma, vagy azt mondják vegyél új telefont ha nem akarsz problémát. -
jorden06
senior tag
sziasztok,
valoszinu nem egyedi eset es elnezest ha irtak mar rola: hanghivas utan a vonal megszakitasat kovetoen nincsen 4G kapcsolat, ami alapesetben akar perceken keresztul is fennall, igy csak repulo uzemmod on-off segit rajta, hogy a halozat ujracsatlakozzon es ujraepitse a telefon az adatkapcsolatot. iPhone 7, iOS 12.4.1.
roppant idegesito a jelenseg. halozati vagy telefon hibarol van szo?
koszonom
-
zsolt501
nagyúr
Xiaomi Mi 9T VoWiFi történetem folytatása, ma csináltam a telón egy gyári visszaállítást, és újra működik a VoWiFi, jó lenne tudni mitől csinálja össze a VoWiFi mikor kedve szottyan a telón, és a VoLTE meg végig hibátlan volt mostanában.
Kíváncsian várom most meddig fogja bírni.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
domper2015
senior tag
Sziasztok, a Redmi 8a melyik magyar hálózaton képes VoLTE - re?
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Azért kell törölni az Overseas profilt oneplus 6 esetében a volte aktiválásához, ha újra indítom a telefont ne tudja újra ezt a profilt aktiválni ?
Ha kitörlöm a későbbiekben hozzá tudom majd adni valahogy ha esetleg szükség lenne rá? -
Pál úr
csendes tag
Sziasztok!
Oneplus 5-ön próbálom beélesíteni a VoLTE-t, de nem sikerül. Az első SIM Telenor (4G-s kártya, fél éve cserélték), a második SIM Telekom (az kb két és fél éves).
A Telenor ügyfélszolgálaton beállíttattam a VoLTE-t, de nem történik semmi
Próbálkoztam mindenféle módon, a "WiFi és hálózat" > "SIM és hálózat" menüpontban a "Kettős 4G hálózatok" be van kapcsolva, de a legalsó menüpont, az "Adatkapcsolat-váltás hívások között" szürke, és semmi VoLTE-re vonatkozó pont nincsen.
Bocsánat, ha olyat kérdezek, ami le van írva, de eddig nem találtam meg itt a fórumban sem a megoldást.
Köszönöm, ha tud valaki segíteni.
-
tomp
Topikgazda
-
tibor23
senior tag
Tud valaki olyan honlapot, ahonnan lehet tudni melyik telefon tudja a dual LTE (dual VoLTE) módot? Pedig ez a kérdés a 3G refarminggal egyre fontosabb lesz, mégis nagyon titkolóznak a gyártók vagy az infók felületesek.
Egyedül egy indiai honlapot találtam erre vonatkozóan [link] , de az indiai piacon mások a konfigurációk, úgyhogy az sem biztos. GSMarena oldalon sem találok erről semmi info-t.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest