Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
válasz #40993792 #3050 üzenetére
Az Iphone-ig el sem jutottunk, mivel a 2 szülő telefonja közül egyik sem működött, pedig rajt van mindkettő az előzőleg linkelt hivatalos támogatottak listáján. Tulajdonképpen a firmware frissítést nem próbáltuk akkor, de fura lenne, ha nem lenne friss, mivel a telefon maga is kéri ha van új verzió.
A wifi hang engedélyezés és priorizálás opció egyébként merre található a menüben, mert ezt egyáltalán nem találtuk egyik telón sem.
Nagy piros pont egyébként a T ügyfélszolgálatnak, pár napon belül 2x is beszéltem velük Volte-VoWifi opció bekapcsolása miatt, és mindkétszer azonnal zökkenőmentesen bekapcsolták, jelszót, semmit nem kértek. Mielőtt írnák, hogy kóddal is be lehet kapcsolni: egyik ügyfél sem tudja a jelszavát, amivel aktiválni lehetne. -
laca1052
tag
Valaki megtudná mondani hogy a Vodafone mikor lesz VoWifi szolgáltatás?
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. 2 hete vásároltam a Német saturnba egy Note10+t. Luxemburgban élek és az előfizetésem is luxis. Nem működik a VoLTE hívás hiába kapcsolom ki-be. Ma voltam bent a szolgáltatómnál és a biztonság kedvéért kaptam egy új simet, de tudtam hogy nem ez a baj mert haveréba működött a régi simemmel is. Miután nem müködött, a csávónak mutattam, hosszasan telefonált majd annyit mondott, hívjak fel bárkit 10 percig, majd csináljak egy hálozat visszalítást és működni fog, de még mindig semmi. Haverom a luxemburgi saturnba vette, és ugyan úgy luxemburgi szolgáltatónál van előfizetése. Nekem ugyan ez csak én a telót a németországi saturnba vettem.
Neki látszik hogy picivel másabb a szoftver is mert a Kapcsolatok->hálózati módnál neki LTE/3G/2G szerepel, nekem meg 4G/3G/2G. Mind egy lényeg hogy hiába kalcsolgatom Ki-be, semmi nem jelenik meg, pedig a szolgáltatónál minden oké. Előtte egy S10+ om volt ami luxemburgban vettem és ott minden probléma nélkül működött. Szerintem a telón lesz valami ami nem akarja az igazságot, vagy a szoftveren. De hátha egyszerű a megoldás, mit mondotok ?[ Szerkesztve ]
-
-
mrThomi
addikt
válasz anglergab #3064 üzenetére
Nem volt benne semmilyen sim. Megvettem a német Saturnba újjonan, mert ott volt egy akció, áthuztam luxiba,(sok luxemburgban élő vásárol elektronikai cuccokat a trier-i sarurnba, mert itt a határ és németbe általában olcsóbban a cikkek) betettem a luxis simemet és ennyi történt. Root vagy egyéb szoftver mókolás nélkül ez mennyire megoldható ? Illetve egy fontos kérdés, hogy ez csak a VoLTE funkciót érinti, vagy másra is kiterjed ?
U.i: 3 hét múlva viszem haza a telefont mert édesapám meg szeretné venni. Gondolom ugyan úgy magyarországon, magyar simmel sem müködne a Volte. (Bár ő szerintem nem is használna ilyeneket)
Hú, köszi szépen a kérdéseimre a válaszaidat, én ezekről nem tudtam, azthitttem ha megveszem bárhol gyári függeltenül minden működni fog rajta...
-
mrThomi
addikt
válasz anglergab #3067 üzenetére
Igen sim nélkül volt előszor bekapcsolva, a kocsiba átnéztem rajta mindent, pixelhiba stb, de minden hibátlan volt. Még az S10+-ba volt aznap a simem, csak este cseréltem ki, addig föltettem jópár appot a note-ra. Amit nem értettem hogy amit küldtem képet legelöszőr ma, ott a Post(szolgáltatóm) kívül van az a Join ami nem tudom mi. Haverén olyan nem volt, de nem is foglalkoztam ezzel.
Amit írtál holnap kipróbálom, mert már késő van, meg a dolgokat is le kell mentenem. De ha müködni fog, akkor apumnál is megkell ugyan csinálno, csak HUN-t kiválasztva ?
-
anglergab
addikt
válasz mrThomi #3068 üzenetére
Valószínűleg a SIM nélküli boot miatt lett német régiós, és ezért nem megy vele a luxemburgi VoLTE, holott benne van (nem aktív).
Lehet egy factory reset segít, ha a fenti módszer nem működik.
Ha az sem működik, újra kell flashelni a firmware-t.
Magyarországra (VoLTE-hoz) XEH-es régiójú firmware kell rá (az a magyar "független", amiben minden magyar szolgáltató profilja benne van).
Nem magyar régió kóddal Magyarországon a VoLTE nem fog működni vele.[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Két kérdésem lenne. Az egyik, hogy a vodafone-nál is van vowifi, vagy csak a Telekomnál érhető el?
Valamint a vowifi beállításainál van egy olyan lehetőség, hogy wi-fi, ha lehetséges, vagy mobilhálózat, ha lehetséges. Ezek most mit jelentenek? Mivel vofifiről van szó, miért állíthatom mobilhálózatra? Melyik állítsam be?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
polonic
félisten
válasz MikeWazowski #3078 üzenetére
Vodánál nincs VoWiFi, csak Telekom és Digi.
A második kérdést úgy emlékszem, hogy privát üzenetben már kitárgyaltuk. -
mrThomi
addikt
válasz anglergab #3077 üzenetére
Akkor csak simán nyomjak egy FR-t ? ez alapján jó lesz ? [link]
Még annyit kérdeznék hogy 3 hét múlva megyek magyarba és odaadom a telót apámnak. Ugye a romba benne van a XEH csc kód is, tehát akkor neki is működne ha FR után az ő magyar kártyája menne bele ?
Köszi megeygszer nekem nem lesz több kérdésem[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz polonic #3079 üzenetére
Okés, köszönöm szépen!
Igen, de a Telekomba kicsit másképp adták elő, azért kérdeztem, hogy más mit mondana róla, nem azért mert Neked ne hinnék, csak már kezd furcsa lenni a dolog.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
anglergab
addikt
Sziasztok!
Telekomos VoWiFi-n fel tudjátok most hívni a 1414-et?
-
zsolt501
nagyúr
-
anglergab
addikt
válasz MikeWazowski #3078 üzenetére
Azt jelenti, ha van megfelelő mobil és wifi jel is, akkor melyiket használja (VoLTE vagy VoWiFi). Ugye ezek kizárják egymást, azaz neked kell eldöntened hogy ilyen esetben melyik a preferált. Mindkettő opciónak van előnye és hátránya is, nincs jobb vagy rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
Ed McLeves
tag
Sziasztok!
Most kapnék új céges telefont, a Telenortól (ott a céges szerződés). Samu A40-est szerettem volna a táblázat alapján (és a mérete miatt).
Viszont már nem elérhető, csak A41-es tudnának nekem hozni. A második SIM Digis lesz, emiatt fontos lenne a VoWifi működése a második SIM-nél.
Mivel az A40-esnél a táblázatban mindenhol pipa van, szerintetek az A41-esnél is számolhatok azzal, hogy működni fog...? Esetleg van valakinek tapasztalata VoLTE/VoWiFi terén az A41-es készülékkel?
Előre is köszönöm. -
addikt
Sziasztok!
Lett egy s10-em, de sehogyan se tudom a VoLTE-t működésre bírni, már elküldtem a 1414-re a +4GHANG-ot, jött is az sms, hogy bekapcsolták. A telefonon is be van kapcsolva.
Az okozhat gondot, hogy feltöltős vagyok?Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
anglergab
addikt
válasz szpeti40 #3095 üzenetére
De, root-olással.
A legegyszerűbb és legbiztosabb megoldás mindig a legfrissebb XEH ROM felrakása. Első bootnál legyen benne a használni kívánt SIM és akkor betölti a megfelelő profilt és lesz rajta Magyar Telekom VoLTE és Magyar Telekom VoWiFi támogatás.Az egyértelműség kedvéért: minden ROM-ban van VoLTE támogatás, de csak meghatározott szolgáltatókra az adott régióban. Ha nem magyar a régió, akkor magyar szolgáltató értelemszerűen nem lesz benne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest