Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Hát nem tudom nálam mi a gond, én tegnap bekapcsoltattam a dominora a volte-t, jött sms, a Honor 8-ban kóddal előjött a kapcsoló is, bekapcsoltam, de híváskor ugyanúgy levált 3G-re...
The Truth is out there...
-
-
Lackooo84
nagyúr
Érdeklődésem után most hívtak vissza a Telekomtól, és azt az infot mondták, hogy hamarosan a Honor 8 készülékeken is működni fog a VoLTE. Kíváncsi leszek...
-
Lackooo84
nagyúr
A Xiaomi Redmi 4X készülék a Global V8.2.9.0 vezióig támogatja a Telekomos (valószínű a többi magyar szolgáltatót is) VoLTE-t, kapcsoló aktiválása a szokásos *#*#86583#*#* kóddal. Van megoldás a többi romon is működésre bírni, ennek leírását a készülék topikjában ismertettem.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz anglergab #877 üzenetére
A 8.2.10-es global stable rom-ig bezárólag tartalmazza azokat beállításokat a modem képfájl, amivel megy a Telekomos (és szerintem a többi is) VoLTE, viszont tartalmaz még rengeteg firmware fájlt, pl szenzorok stb, így a kettőt kombinálva jött a megoldás, először ráflashelem a még támogatott NON-HLOS.bin-t, (ez mehet bármilyen romra) majd utána a megadott könyvtárban lecserélem a firmware fájlokat az adott romhoz valókra. Azért kell ezt, mert ha kibontom, akkor ugye nem úgy visszacsomgaolni, hogy az működjön is, de így sem valami bonyolult. De a készülék topikjában részletesen leírtam a műveletet. Egyébként szerintem ez a módszer minden Xiaomi készüléknél működik, amelyikre van olyan NON-HLOS, ami még támogatta a VoLTE-t.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Ja, tegnap elfelejtettem beírni, hogy sikerült megoldanom a VoLTE működését Honor 8-on (sajna root kell hozzá), igazából az a probléma, hogy amint már írtam, gyárilag csak indiai profilok vannak az eu romban... A Telekomos az 100% megy, a többit nem tudom kipróbálni, mert nincs sim kártyám, de szerintem Telenor-Voda-DIGI is megy. Részletek a készülék topikjában.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz anglergab #998 üzenetére
Hát anno átnéztem elég sok szolgáltató konfigját, és szinte csak a telekomosoké van 00000000-án hagyva. Szerintem az ikon egy jó visszajelzés a funkció működéséről, és igen az lenne az igazi, ha user ki-be kapcsolhatná ahogy jóesik, lásd Oneplus széria. És ez szimpla lustaság, szerintem senkit nem zavarna, ha a hívás gombon is és a híváslistán is ott lenne az odavaló ikon.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
DIGI-t hozzáadtam a táblázathoz, töltögessétek serényen!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest