Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Lackooo84 #555 üzenetére
Más országokban működhet, mert eltérhet a készüléken a szoftver - ad ki hozzá esetleg külön saját támogatást a szolgáltató -, vagy akár a VoLTE technikai megoldása is más.
Mind a kettővel kapcsolatban találkoztam gyakorlati példával, a feleségem View 10-én például hiába trükköztem Android 8-on, abban nem volt megfelelő szoftveres támogatás, így nem működött a VoLTE, megkapta a 9-et, amibe viszont már gyárilag bele volt integrálva és azóta tudja.
Az eltérő VoLTE mód kapcsán sem is kell messzire menni, hazánkban a Telekom és a Telenor sem azonos technológiával oldotta meg, előbbi úgymond fizikailag, utóbbi pedig virtuálisan.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Lackooo84 #624 üzenetére
Nem követem azt a topikot, de arra azért kíváncsi lennék, vajon van ott olyan, aki minden feltételnek megfelel? Tehát Telekomos készülék, nem történt alternatív frissítés a felhasználó által, az előfizetésen bekapcsolva a VoLTE...stb.
Aki minden feltételnek megfelel, kérheti a Telekom segítségét, a kapcsolódó lista alapján meg kell oldaniuk.tomp: A Huawei P20 Pro-val megy a Telekomos VoLTE, a listájukban is szerepel, de gyakorlati tapasztalatból is mondom.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Lackooo84 #635 üzenetére
A Telekom addig nem ír be egy adott típust a listájába, amíg a gyakorlatban le nem tesztelte, szóval működnie kell, ha minden feltétel adott.
Arról nem tehet a szolgáltató, ha a felhasználó eltérő, moddolt (adott topikban ez népszerű, ahogy olvasom) firmware verziót tesz fel...stb.
Ismételni tudom csak, akinél minden feltétel adott és nem működik vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval és kérjen segítséget, hivatkozva a támogatási listára.[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
-
thomas77
senior tag
válasz Lackooo84 #672 üzenetére
A VoLTE — VoLTE kapcsolat esetén a legjobb a minőség. Ezt nem HD-nek hívjuk, hanem VoLTÉ-nek (jobb mint a HD).
VoLTE — 3G és 3G — 3G kapcsolat esetén felépülhet a hívás HD-ben.
VoLTE — gsm vagy 3G — gsm illetve gsm — gsm kapcsolat esetén nincs HD hang (ilyenkor a legrosszabb a hangminőség).Persze van speciális eset is, amikor a 3G-t tudó készülék nem HD hang képes, de ez nagyon szélsőséges helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Lackooo84 #768 üzenetére
Szerintem első körben csak havi díjat utólag fizető előfizetőknek lesz VoLTE.
"Valószínűsíthető, hogy a Vodafone számára - a szolgáltató hálózatának kapacitás-kihasználtságát figyelembe véve - a három hazai operátor közül a legkevésbé volt sürgető a technológia bevezetése, ezért várhatott mostanáig a szolgáltató az éles üzemmel."
[ Szerkesztve ]
-
ToniSlow
senior tag
-
Starchm
őstag
válasz Lackooo84 #909 üzenetére
Nálam a telekom oldalán a chaten keresztül is bekapcsolták a voltet bármi kötözködés nélkül dominora.
Egyéb kérdés: A telekom hívásátírányitás/egyéb cuccokat csak a telekom appból lehet változtatni? Mert nálam a telefon appon keresztül nem állitható semmi se vagy az én kártyámmal lenne valami baj? Azért érdekelne, mert elvileg a hívásátírányitás és egyéb cuccok elcsúsznak a volte bekapcsolásával néha...
-
anglergab
addikt
válasz Lackooo84 #997 üzenetére
Nem lusta, tudatos preferencia.
Deutsche Telekomnál is így van.
A default az, hogy megjelenik az ikon sok készüléken, az elrejtéshez kell konfig.
Gondolj bele, alapból a tesztelőknek/mérnököknek segítség az ikon, a végleges változatban az átlagos felhasználóknak viszont nem feltétlenül szükséges.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Lackooo84 #999 üzenetére
Pont a Telekomé lenne a jobb megoldás, ha minden telefon megfelelően kezelné, mert akkor csak abban az esetben jelenne meg a releváns kijelzés, ha valós a működés.
Szerencsére vannak azért ilyen tekintetben is jó telefonok és szoftver verziók, de egyelőre ezek vannak kisebbségben.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
anglergab
addikt
válasz Lackooo84 #999 üzenetére
A gyártótól is függ, nem egységesek a megoldások.
Az ikon és annak ki-be kapcsolása a haladó felhasználóknak jó/kell, akik itt felül vannak reprezentálva.
Ideális esetben a VoLTE transzparens, akár egy böngésző, azaz nem észrevehető, nincs útban az átlagos felhasználóknak. Őket nem érdekli a szabvány, hogy hogyan működik, csak használnák azt (nem kell külön app, ugyanaz a minőség, megbízhatóság legalább vagy jobb mint CS-en, nem kell hozzá konfig és mobilnet).[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz Lackooo84 #1004 üzenetére
Ezt én sem értettem.
A VoLTE-ikon akkor jelenik meg, ha a VoLTE regisztráció sikeresen megtörtént - illetve ha a szolgáltató és a gyártó azt engedélyezte/nem tiltotta le.
Azaz ha kint az ikon, akkor elméletileg VoLTE-n megy a hívás, ha nincs kint, akkor hívás közben bekapcsolt mobilnettel vagy a Beállításokban meg kell nézni, LTE-n marad-e a készülék. Az utóbbi a biztos, a tesztelés[ Szerkesztve ]
-
-
4Grider
nagyúr
válasz Lackooo84 #1036 üzenetére
Én úgy értelmezem a kérdését, hogy a mobil rádiót akkor tudja kikapcsolni, ha a sim-et kikapcsolja. A mobilnet kikapcsolásának ugye nincs köze a kérdésének lényegéhez (sugárzás csökkentése, jelentsen az bármit is). Ha a sim-et kikapcsolja, akkor nem fog működni a VoWIFI sem, hiszen kell hozzá a sim kártya.
-
bopeti98
őstag
-
nagyonbéna48
újonc
válasz Lackooo84 #1017 üzenetére
hua y6 2018 most próbáltam. A Telekom kártyára bedobja a Voltet, de a Digire nem. A táblázatban viszont pont fordítva láttam. Tapasztalatok??? Mi a trükje, hogy menjen Digi hálózaton is? A 4G adat rá van nyomva, azt ne írjátok, annyira még én sem vagyok béna
[ Szerkesztve ]
-
Starchm
őstag
válasz Lackooo84 #1070 üzenetére
Gondolom csak a szokásos excel használati képesség nem megy sok embernek.
Lehet a sorokban lévő cellákat összekéne lockolni és akkor hiába szúrnak be egy új cellát akkoris ott marad aminek ott kell maradni a megfelelő sorba.Szerintem maradhatna nyílt, csak akkor mindenki a telóját alulra írja ha még nem szerepel a listában és akkor nem bomlik meg a sorrend...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest