Új hozzászólás Aktív témák

  • fonok87

    aktív tag

    válasz MaxxDamage #77675 üzenetére

    Úúúú, kíváncsi vagyok a végeredményre :Y A szerelésre és a rendszerre főleg, de a hőfokokra is. Gyári hűtő hogy sikerült, mennyire tartja kordában a hardvert?

    A külső radi + pumpa-tartály újonnan minőségi alkatrészekből kb annyi lesz mint amit linkeltél. Majd kijavít / kiegészít , aki jobban képben van az árakkal és a választékkal, de röviden: Alphacool radi 100-150€, EK ha jól rémlik kicsit drágább; pumpa+ tartály EK 150-200€, Alphacool kicsit olcsóbb. Pumpából D5 a favorit, de lehet hogy kis keresztmetszetű csövekhez/fittingekhez jobb lesz egy DDC. Plusz ugye pár fitting, kevés cső. Összességében kb annyi lesz, mint az aliexpreses kiszállítva, jobb alkatrészekből, megbízhatóbb garanciával - én ezt választanám.

    Tápból szvsz bármi jó, ami megbízható. Ventik legfeljebb 2A körül kérhetnek sztem, a pumpa gyors guglizás alapján max. 24W - tehát összesen 12V, 4A. Legyen 5, az 60W, ilyenből szerintem sokfélét találni. Én a csatlakozókkal sem sokat törődnék, gyári helyére bármit lehet forrasztani.

    Truss me, I'm an engineer.

Új hozzászólás Aktív témák