Új hozzászólás Aktív témák

  • Leon77

    őstag

    válasz Laraxior #75079 üzenetére

    Én személy szerint túlméreteztem a hűtést és így vezérléssel nem is kell foglalkoznom, pumpa és ventik állandó fordulaton mennek. Védelem meg nálam is egyszerű. Megy a hw info, ha megáll a pumpa (rpm limitet állítottam be), vagy valamiért a cpu túlmelegszik, akkor egyszerűen leáll a gép. A hw info eseménynaplóból utólag is látni, hogy mi történt. Vízhőmérőm van nekem is, de nem nézegetem nagyon, egy van a cpu után közvetlen, egy meg előtte, azt látom is, mert ilyen egyszerű lcd kijelzős, a másikat meg a hw infón, de sok jelentősége nincsen, nálam annyi, hogy látom, hogy a cpu közvetlenül, ha meg van hajtva 3 fokot dob a víz hőmérsékletén. De napi működéshez egyáltalán nem kell.

    Nekem így jó, én így szeretem, de mindenkinek más az ízlése és mások a preferenciái. Pénztárca, ízlés és hely függő is, hogy ki mit, hogyan épít.

    Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó

Új hozzászólás Aktív témák