Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz gery14 #72050 üzenetére
Pár H.SZ arrébb linkeltem a BARROW LTCB 03-04N blokkot az pont ugyan azt tudja, csak 20.e el olcsóbban és jobb minőségben(nem vacak plexiből van a teteje hanem FULL Réz) és van belőle AMD-re való felfogatású is!
Ja és amit még nem is mondtam, kb 60LPH-val jobb az áramlási sebesség is vele mint az EK-val
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
válasz DroiDMester #72052 üzenetére
Az a baj, hogy itt dojcslandban olyat nem találtam.
Amik meg vannak full copper vagy nickel, azog nem ebben az árban mozognak. -
nagyúr
válasz laychi #72053 üzenetére
amit linkeltél az is ugyan olyan jó, annyi hogy annak POM a teteje, de attól még ugyan olyan jól hűt!
De megveheted aliról is, én is onnan vettem(nekem csak 13.e be volt, akkor még nem volt áfa-béfa-tréfa) 3hét alatt ide ért! De még ígyis bőven megéri hogy rászámolják az ÁFÁ-t
aliról a POM verzió csak 30ejuró ami hihetetlen jó ár érte! és alin még adnak hozzá RGB vezérlőt is ajándékba
Ja és németbe 10napos a szállítási idő szóval hajrá......
[ Szerkesztve ]
-
gery14
senior tag
válasz DroiDMester #72052 üzenetére
Ek t raktunk a rendszerben azért maradt ez.. mostmár mindegy.. bár még visszatudnám mondani mert még egy merlines rendelésem jön abban van a cpu blokk Most pont a maradék alis cuccokra várok 90 45 fokok toldók stb.. byski fittingek levoltak húzva vettem 12db ott 6E volt osszesen.
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
RockHaRD
addikt
Ha vga hűtő levételkor úgy jön le a blokk, hogy rajta maradnak a thermal padok sértetlenül, akkor azokat nem kell cserélni, ugye? Elég drága beruházás egy ek blokkot mindkét oldalról padozni thermalright, vagy gelid padokkal, ezért csak annyit vennék, amennyit muszáj majd
-
Aljasvip
senior tag
válasz RockHaRD #72058 üzenetére
Az nem opció, hogy nem szeded le a blokkot a kártyáról? Ha jók a hőfokok, akkor felesleges.
Ha meg mered kockáztatni, hogy a következő szerelés után nem lesznek jók a hőfokok, akkor hajrá, egyéb esetben új pad kell.
Annyit tudsz talán trükközni, hogy a VRM padot óvatosan leszeded és fél VRM távolsággal eltolod. Ilyenkor a benyomódott részek a VRM-ek közé esnek majd, és a sértetlen részek a VRM-re.Egyébként egy majd' milliós gép építése után fáj ez a kis összeg... Egy autót is karban kell tartani, nem csak benzin megy bele.
-
nagyúr
válasz RockHaRD #72058 üzenetére
Vagy veszel olcsóbb 12.8W/MK padokat rá
vagy még ez sem annyira drága
-
senior tag
Érdekesség:
https://www.youtube.com/watch?v=Glfak2B9J5Uüdv.: Boldog Ferenc
-
Laraxior
titán
válasz MPowerPH #72062 üzenetére
Nekem az egyik 40+EURba volt, a nyomorult angolok meg az EU kilépésük miatt. Ráadásul egy hónap alatt sikerült megkapni... még a vámon a fritzek is ültek rajta két hetet, biztos, ami biztos.
Mindegy, most van egy halom 1mm-es"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz MPowerPH #72066 üzenetére
Igen, én is onnan, aztán visszadobták, hogy elfogyott.
Megrendeltem ebayről, de mivel két hete se híre, se hamva nem volt, ezért megnéztem, és újra volt amazonon, onnan megjött 2 nap alatt.
Aztán megérkezett végül az ebayes is."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
senior tag
válasz DroiDMester #72063 üzenetére
Azért ezzel a kettővel óvatosan. Egyik sem egy agyonvásárolt és visszajelzett shop.
üdv.: Boldog Ferenc
-
-
gery14
senior tag
Nekem a Gelidek 3x1mm Vám-all 12800Ft ba ált meg.. 2800 volt a vám 2hét volt angolbol..
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
MPowerPH
félisten
Ezen mi a draga?
Van olcsobban is, ha osszefogtok, lehet venni dupla pakkot.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
pigatt
őstag
Hali!
Alphacool NexXxoS ST30 Full Copper 280mm V.2 Radiátornak szerintetek ezt a nyílását lehet bemenetnek használni?
Gépház frontra tervezek egy 280-as radit és úgy lenne a legoptimálisabb szerintem, ha ez lenne a bement és felül a radi ellenkező sarka pedig kimenet. Tudom van direkt X-Flow radi is, mert lényegében ez olyan lenne amit kitaláltam, csak ezzel lenne lehetőségem a változtatásra/átrendezésre a jövőben. X-Flow-val meg nem nagyon.
Köszi előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
i9 / 4080 / 32"
-
Nemo1
tag
Szeretnék újra pasztázni egy ASUS GeForce GTX 1080 Ti ROG Poseidon Platinum-ot.
Tudna valaki egy linket küldeni, hogy milyen méretű, mennyiségű padot vegyek hozzá?
Egy Asus 3090 TUF-ot pedig vizezni szeretnék, jelenleg nem látok mást csak a Bykski vagy EK-t.
Nem tudom elég e, jó e az a pad amit az EK-hoz adnak...
Én ha már csinálom, akkor maximalistán állnék hozzá, inkább veszek másikat ha van jobb.
Ehhez sem tudom, hogy milyen, és mennyi pad kellene... -
veterán
Lehet hülye kérdés ,de nem értek hozzá :
Ha a pumpa külső tápegységre van kötve ( 24pin jumper ), akkor ugye hirtelen elveszem /adom neki az áramot ha kapcsolom az elosztót . Hosszú távon nem hal be emiatt ? -
törölt tag
válasz Tom456 #72078 üzenetére
Egy köthető, nincs olyan változat, de minek akarsz rákötni 2db-ot? Az aquasuit-on vezérled, és az az usb-t is vezérli.
Vagyis van, az aquaero!
4x Calitemp
2x aquaero 5/6 LT
2x QUADRO
1x OCTO
8x poweradjust 2/3
2x aquastream ULTIMATE or aquastream XT pump
2x D5 NEXT pump
4x VISION based products
4x mps based devices (flow sensor, pressure/fill level sensor or D5 pump with aquabus)
2x farbwerk
1x Real Time Clock expansion module[ Szerkesztve ]
-
Tom456
tag
Mivel 2 külön kör van (vga és cpu) 2 különálló pumpával... ezért akartam 2 flow szenzort is
-
nagyúr
válasz Tom456 #72089 üzenetére
Veszel 2db QUADRO-t az OCTO helyett és megvan a 2db flow szenzor csatlakozás, vagy marad a OCTO és betolsz mellé egy high flow NEXT-et. vagy mps flow 400-at.
-
törölt tag
válasz DroiDMester #72090 üzenetére
-
Tom456
tag
Köszönöm mindkettőtöknek a tanácsokat
-
Laraxior
titán
válasz DroiDMester #72090 üzenetére
Vagy nem vesz semmit, mert anelkul is megy a víz.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
-
llacee
őstag
Ha már flow sensor..
Korábban volt róla szó, hogy hangban a AquaComp. mps flow a legjobb/leghalkabb.
Egy Ek d5 körben, 2 raidátor gpu+cpu melyik a megfelelő? mps flow 100/200/400 ? -
törölt tag
válasz llacee #72095 üzenetére
Ez neked kell eldöntened, hogy mekkora áramlásod lesz.
mps flow 100: Messbereich ca. 20 - 100 Liter pro Stunde
mps flow 200: Messbereich ca. 40 - 200 Liter pro Stunde
mps flow 400: Messbereich ca. 80 - 400 Liter pro StundeNekem 400-asom volt, mivel idle is 100 körül van az áramlásom, játékok alatt meg 300, így a többi kiesett.
-
nagyúr
-
llacee
őstag
Köszi a válaszokat.
Az zavar, hogy az EK oldalán az van írva, hogy max 1500L/h.
Nyilván nem használom 100%-on, és hozzá jönnek a veszteségek, de nincs tapasztalatom, hogy pl mennyire veti vissza arányaiban a rendszer az áramlást.
Mondjuk 30-40% járatva a pumpát melyik minimum és maximumból lógok túl.DroiDMester: igen, visszakerestem, de azóta sincs sehol rendelhető ezért gondoltam, hogy hátha jó a 200-as is...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs