Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Melorin #71366 üzenetére

    Hogy könnyű? én eleve linkeltem(szintén merlintől) az alkatrészeket ott a lista! 190K és Valódi EK D5 PWM nem egy gagyi VPP755 V.3 aminek csak a kinézete és formája D5, nekem is van VPP755 V.3-am merlintől és sajnos már eleve gyári hibásan kaptam tőle(az alján lévő fordulatszám állító poti hibás volt és állandóan a legalacsonyabb fordulaton járt!) de sajnos úgy hozta a sors, hogy mire megérkezett tőle a vízhűtés pakkom kórházba feküdtem 1hónapig COVID-al, párom vette át a csomagot nem mondhattam neki hogy építse össze és próbálja ki minden rendben van e?!
    Mire kikerültem a kórházból bőven kifutottam az időből hogy vissza küldjem neki, csak garanciába tudták átvenni ami újabb 1hónap volt!

    Mind1 lényegtelen, csak írom hogy nem éppen a minőségéről\tartósságáról híres a VPP755 V.3 sem, persze kifoghat az ember drága D5 NEXT ből is gyári hibásat az tény, de kisebb az esélye!

    Inkább +5e-ért külön valódi D5 + tartály amit linkeltem, ráadásul az nem is gagyi plexi cső ami 2 felszerelés után össze vissza karcolódik meg 4-5.szétszedés után elreped, hanem Boroszilikát üveg amit 100 átépítés után se karcolsz törsz össze, és a tisztítása is sokkal könnyebb!

    És nem kell bazi merev, és vastag 16os cső bőven jó amit linkeltem ~1300Ft-os nem esik le, nem olvad el, és már 6X építettem át vele a rendszert, és semmi baja!(tudod itt is az van hogy nem mindég a leg drágább a leg jobb)

    Radiból 1db az baromira nem elég(még ha fejre állsz akkor se) a 6900XT nek meg a 5900x nek, közel 600W-ot esznek, oda hogy a francba lenne elég 1db!? :W

    Könyökök meg T idomok nem létszükséglet, én se tettem a rendszerbe első összerakáskor, aztán lehet 5.öd áron venni aliról nem kell 3-4000.ft ot kifizetni, mikor van 500-600é is pont ugyan olyan jó!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák