Új hozzászólás Aktív témák

  • Demo07

    aktív tag

    válasz Puma K #59817 üzenetére

    Igen tudom, de ami érdekesség, hogy a blokkhoz kapott nyomtatott manual szerint meg mehet vissza a gyári, sőt több helyen láttam(youtube) ahol vissza is volt ugyan úgy téve a giga hátlap, mint ahogy nekem is, bár lehet hasonló megoldással volt eszközölve mint nálam, amúgy én akkorát cumiztam ezzel a blokkal mint még soha, mivel a kompatibilitáshoz is annyit írtak hogy Visual.... és valóban el is volt méretezve eléggé... mert se a VRM se a memóriáknál a hozzá adott 0,5 és 1mm thermal padok amikor fel voltak téve, nem értek a nyákhoz, át lehetett látni a blokk és az adott alkatrészek között, kb 2-3 órám ment el az egészre mire mindenhol jól érintkezett, és így már nem akart elfőni a vrm se terhelést kapva... szóval én ezek után már nagyon óvatosan állok neki, hogy az EK-tól a d5 pumpájukon kívül mást vegyek.

    Amúgy nekem is fent van a gyári aorus hátlap, mint ahogy te linkelted a caseking oldaláról az msi kártyát.
    :DD
    [kép] [kép]
    Szóval nem lehetetten a gyárival használni de, foglalkozós :W Ezek mellett a EK árazása meg már igen pofátlan, hogy ennyi DIY-kell még utána...

    Az EK amúgy azért nem ajánlja a gyári hátlapot mert, akkor így "Talán" megveszed az ő megoldásukat ami, hát valljuk be arany áron van... és csak többnyire a rusnya fekete változatot kapni már csak az "öreg" 1080TI kártyákra.
    OFF: (Nekem azért rusnya a fekete, mert minden por és szösz meglátszik rajta, a nikkel sokkal elegánsabb lenne, ha kapható lenne még)

    [ Szerkesztve ]

    ELADÓ vízhűtés cuccok: EK HDC 16mm fittingek

Új hozzászólás Aktív témák