Új hozzászólás Aktív témák

  • agentJ

    tag

    válasz Petyb00 #59390 üzenetére

    Azért írtam hogy szerintem,mert a saját véleményem.

    Egyébként pedig elég megnézni a fotókat a termékekről,láthatóan minőségi holmik,nem sorjásak,mérethibásak,sem hasonló olyan problémák,amik a kínai kópiáknál előfordulnak.
    Azért ha megnézzük ezek primitív faék egyszerűségű eszközök,ha képen úgy néz ki mint a jól bevállt ismert márkák,akkor nem igazán lehet vele ráfázni,főleg hogy ilyen volumenű cégek mint a Bsyki hülye lenne kockára tenni a hírnevét pár apró bakival.
    Egyszerű műanyagok,akrilok meg fémek,egyedül az illesztési pontosságok számítanak,azokkal pedig nem igen lehet problémákat olvasni,elég csak megnézni az Ali-s véleményeket.

    Nekem jelenleg a rendszerben csak a CPU blokk és a tartály Barrow/Byski,a fittingek és a pumpa és az univezális GPU blokk Vakind,az egyik 240-es radi pedig a legolcsóbb 10 dolláros noname alu.Egyikkel sincs semmi problémám,innentől már csak a 20 dolláros pumpa élettartama a kérdéses,de mivel már fél léve teljesen némán és hibátlanul teljesít 0/24-ben,ezért ki merem jelenteni,hogy nem nyúltam vele mellé.
    Egyetlen EK cuccom egy használt 280-as radi horror áron,csak mert türelmetlen voltam.

    Persze lehet 50 ezerért pumpát venni,meg 5 ezerért folyadékot literenként,de amíg a 6 ezer forintos kínai kavaró meg az 500 forintos Tescos hűtőfolyadék is hozza ugyanazt a szintet,addig nem vagyok a pénzem ellensége :)

Új hozzászólás Aktív témák