Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz Killerlaca #56412 üzenetére

    Kimondottan épített vízhűtésre nagyon kevesen építenek házat, azok egy része hodály nagy és/vagy 80k fölötti árcetli. Akik onkrétan csak vízre építkeznek ott ilyen 150k-tól felfele és ezért nem kapsz mást, mint egy halom méretre vágott alulemezt meg hozzávaló ipari szerelőprofilt, amit kis kreativitással magad is összedobhatsz kvázi anyagáron.

    Phanteks van még az Enthoo szériával de az is már ilyen 80k-tól felfele kategória, a mindenre is jó Elite meg 300k és földre téve is magasabb az asztalnál...

    Kompromisszummal jár minden. Ha könnyen akars zszerelni nagy ház kell, amit nehéz mozgatni, ha kevés a vas, elvész benne, stb.

    Persze ez is relatív, mert nálam az R6-ot se egyszerű mozgatni így megtömve, mert 25 kiló... ;] Mindezt úgy, hogy a "géptér" maga még egész szellősnek is mondható. Légtelenítéssel, szellőztetéssel vannak gondjaim, de ez már a túl sokat túl kis helyre pboblémakör.

    Igazából nem értem, hogy a konkrétan vízre épített gépeknél miért luxus az alaplap fölött hagyni legalább egy 6cm-t, hogy legyen hely a radiátornak. Mert ezzel a 25mm-rel konkrétan csak egy sor ventinek van elég hely, radiátornak már nincs. Bánja retikül, legyen a ház 5 centivel magasabb, de férjen már be a tetejébe egy vastag Ultra radi vetnikkel!

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák