Új hozzászólás Aktív témák

  • KorbiAniko

    csendes tag

    Sziasztok!

    Teljesen laikusként (ráadásul lányként) kérném a segítségeteket. A helyzet az, hogy a páromnak hamarosan születésnapja lesz. Ő már meglepte magát egy vadonatúj konfiggal, most rajtam lenne a sor. 30 lesz, így arra gondoltam, olyasmivel ajándékozom meg, aminek tényleg nagyon örülne. Így hát a gépét szeretném vízhűtéssel felturbózni, nagy vágya, de a Gtx 1080 mellé már nem vállalta be. Na majd én, gondoltam naivan.

    Hiába olvasgatok napok óta,  hiába nézem a YouTube videókat, mission impossible.

    Először az lenne a kérdésem, van-e olyan személy, vagy bolt/szerviz, aki ilyesmivel érdemben foglalkozik? Mert hogy én nem fogom tudni összerakni, de még szétszedni sem a gépet, nem hogy a vízhűtést megtervezni, beüzemelni, az 100 % !

    A másik,  előre összeállított Kit-et lenne érdemes venni, - mert láttam, létezik ilyen is, - vagy külön kellene megvenni az egyes alkatrészeket? Kompakt hűtéseket nem szeretne, igy marad az egyedi összeállítás. Színekben pedig a fehér, piros és fekete dominálnak az alkatrészeknél, ehhez kellene passzolnia a dizájnnak. Már ha találok hozzá megfelelő személyt,  vagy céget.

    Időben (maximum 2 hetem lesz a projektre, ugyanis július közepén érkezik el a jeles nap, előtte nem lesz itthon, akkor tudom "ellopni" a gépét ) és anyagiakban mire készüljek?

    Leírom a konfigot, hátha Ti tudtok tanácsolni valamit. És természetesen nagyon szépen köszönöm, ha időt szenteltek nekem!

    Anikó

    Asus MAXIMUS VIII IMPACT alaplap
    Intel Core i7-6700K processzor
    G.Skill Trident Z 2x8GB DDR4 3000MHz F4-3000C14D-16GTZ memória
    Kingston 120GB HyperX Fury SHFS37A/120G SSD meghajtó
    Kingston 240GB HyperX Savage SHSS3B7A/ 240G SSD meghajtó
    Super Flower Leadex 550W SF-550F14MP tápegység
    NZXT Manta CA-MANTW-W1 fehér számítógép ház
    ASUS GeForce STRIX-GTX1080-O8G-GAMING Strix Edition 8GB GDDR5X VR Ready

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák