Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz Plasticbomb #38807 üzenetére

    Légy egy kicsit kreatív! Szerzel egy klíma-kültérit és ahhoz alá egy szigetelt tartályt. Falon kívül elvan mindkettő.

    Vízhez három út vezet és egyik se mentes a kompromisszumoktól.

    Az első, amit te is néztél: Külső víz. Ház szempontjából ez a legegyszerűbb, mert két átvezetés kell és készen vagy, viszont gondolnod kell az egységek közti csövekre (mechanikai védelem, nagyobb ellenállás) és a légtelenítésre.

    A második, a batár nagy ház, amibe/-re minden elfér. Szerelni ezeket a legkönnyebb, de irdatlan nagyok, emiatt gyakran nehéz esztétikusan a környezetbe illeszteni őket.

    A harmadik az, amit én is csinálok. Teljesítmény, de főleg szerelhetőség terén áldozni a kompaktság és az esztétikum oltárán. Egy átlag felhasználó számára ez nem jelent valós kompromisszumot HW-es teljesítmény terén, mivel a mainstream vasak/igények már ITX formátummal is kielégíthetőek, de ha nem, akkor legfeljebb mATX. Két VGA röhögve elfér benne, ha sikerül emeletes DVI nélküli kártyákat szerezni FC-blokkal, akkor pedig a másik két slot is használható marad. Viszont kreatívabban kell hozzáállni a ház megválasztásához, mert ebben a szegmensben kevés a kimondottan vízhűtésre gyúrt ház. Köszönet a kevés kivétel egyikéért a Fractal Design-nak.

    sz: Ezt most vettem észre és ez is hihetetlenül jó.

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák