Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz TESCO-Zsömle #38806 üzenetére

    Amellett azért nem lehet aludni.:D Ráadásul az is egy "bacott" nagy doboz.:D Még azt lehagytam, hogy amikor nem használom a gépet, akkor szinte mindig be van kapcsolva, és BOINC fut rajta.

    Konkrét elképzelésekhez kellett idő. Rájönni, hogy amit vettem, illetve ahogy elkezdtem, mégsem az igazi. Pl a Haf XB házat sokan nagyon szupernek tartják, de nekem pl pont nem felel meg. Elsőre nagyon tetszett, és tényleg nagy úgy, de ha odakerül a sor, hogy elkezded átnézni, hogy pl milyen vizet tudsz beleépíteni, akkor idővel leesik a tantusz, hoyg eléggé kompomisszumos, illetve nekem ugye, miután rájöttem, nem jó a forma sem. Amúgy tényleg egy jó házikó, ha max egy cpu vizezésben gondolkodik az ember, mert nayg radi felületet már nem lehet benne úgy kialakítani. Túl sok darabra vannak szedve a szellőzőrácsok. Itt egy 2*80, ott egy 2*120, amott egy 1*120, és a tetején és egy 200as, szóval kifejezetten nem vízbarát, vagy pl a tartályt nincs ötletem, hogy hova lehetne tenni, azon kívül, hogy valahova oda gyorskötözőzöm... Léghűtéshez frankó, a legnagyobb tornyokat is simán benyeli, de ugye nem az kell.... És akkor még ott van, hogy amúgy a mesh miatt szinte nincs oldal, ahol le lenne zárva, kialakítani egy határozott airflow-t benne elég sok szórakozás. Majd öcsém, vagy sógor szeretni fogja, én keresem az utódját.

    Jóideje nézegetem a Silent Base 800-at, ott most csak két kérdéses pont van: két pumpát hova tudok szépen kultúráltan lerakni benne, illetve a 2*2 csövet hol tudom szépen kivezetni a házból? Hátul csak 3 csőnek van megcsinálva a kivezetés. 3nak...

    Laptopon nagyon megszenvedtem a hőfokokkal. 2009es laposomban a kis pöckök, amik a szalagkábeleket a helyükre fogják, kb elporladtak az évek alatt, havonta pasztázhattam volna, hogy a proci és a vga nem forrjon 90 fokon, ha nem tettem, akkor meg majd leolvadt és a kezem is állandóan leizzadt... Sokkal szívhez szólóbb, amikor éppencsak langyos/meleg, mint amikor túl forró.:)

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák