Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Omli85 #37110 üzenetére

    Ez az egyik radi, amit a gépbe néztem, ez megy a fenti 200mmes ventivel a gépház tetejébe, már csak egy megfelelő ventit kell találnom. Nem tudom megindokolni miért, de pwmest szeretnék (és ugye, 200ast). Most 3 venti van a gépbe, ebből 2 feszültséggel szabályozott, 1 meg a cpu pwmes ventije. Van még egy csatlakozó szabadon, szóval még egy pwm szabályozású pumpa kerül be, molexről táplálva. Emellé a radi mellé, még egy 120*240es kerül be a hát elejébe (oldalára fektetve), azon lesz 3 ventiből 2, a radi vastagsága még ismeretlen, nem mértem még le, mennyi hely is van pontosan ott elöl. Ezen kívül még egy single 120esnak van hely hátul, de jelenleg azzal nem tervezek, most úgy gondolom ez a két radi bőven elég kell legyen ehhez a rendszerhez is, meg a következőekhez is. Ami most kérdés, az még szintén a méretek. Pumpa: mondtátok nekem nem kell egy über d5, hisz egy apu lesz hűtve, nincs vga benn, viszont abból sem feltétlen mindegy améret, amihez jön a tartály kérdése. Láttam itt egy méretes tartályt, ami megmozgatta a fantáziám. Valószínűleg, nekem túl nagy, de ki tudja, amíg nem állok neki, kikapcsolni a gépet, lemérni, megszemlélni a mihogymerrehánymétert.
    Én szeretném a vrmet is hűteni, de elvileg nincs rá közvetlen megoldás, és még nem tudom, melyik alkatrészek lennének ideálisak ehhez.

    A G1/4es csatlakozók mekkora csőmérethez passzolnak? 10/13?

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák