Hirdetés
- Hogwarts Legacy teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
Köszönöm! Nem szeretnék zombit csinálni a kártyából, marad a léghűtés. Fullcovert nem akarod, mert az instant 35 ezer bukó lenne
-
hszilard666
veterán
válasz Erdei88 #30698 üzenetére
Hát szerintem a ramokra nem árt süni, és fújasd a az áramköri lapot ventivel. Akkor nem lehet problem. Amúgy hallottam már olyat is hogy elengedett a ragasztó amivel feldobták a sünit, és csak akkor vették észre hogy baj van amikor már meghalt a kártya.
Erdei88:
Szerintem nem buknál rajta akkorát, nekem sikerült az egyik blokkomból csak egy 10 est buknom, ami nekem még OK volt.[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok Urak!
Van valakinek pöstön 2db fölös 90 fokos 13/10es csatija? nagyon ASAP, házhoz megyek érte, és viszek 2 sört is, annyit kérsz érte amennyit akarsz! Ha van akkor PM! köszi![ Szerkesztve ]
-
Bakus
tag
Végre kész lett a gép...
Képek és további információk a Logout-on:"A víz örök, de a gép változik"
-
ViZion
félisten
Nagyon szép lett
Erre van vmi ócó vizesblokk?
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
nagyúr
Szerintetek mi az az összeg amit érdemes rákölteni egy GTX 770 vizes blokkra ?
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Zwitter
tag
Heló, lenne egy kérdésem.
Szoktam látni, hogy kompakt CPU vízhűtőknél úgy rakják rá a ventiket a radiátorokra, hogy az belülről hűti a bordát, és kifelé megy a levegő, de sokat látom mostanában azt, hogy egyesek úgy szerelik be, hogy kívülről szed levegőt és hűti a bordát, és befelé megy a légáramlás.
Most ugye ha bentről kifelé megy, akkor az jó, mert kijut a forróság, viszont a bordáknak ez nem tesz jót, mert hívősre vágynak, viszont ha megkapják kintről, akkor befelé a forróság megy.
Melyiket érdemesebb választani? Esetleg az utóbbit, és máshol érdemes kivezetni a forróságot?
-
hszilard666
veterán
Holnap bővül a víz, este jövök képekkel!
más:
Ha szó szerint lejegelem a radiátort, akkor kell hőszigetelés a blokkokra? Gondolkodom sufni extrém tuningban, jéggel meg hűtőládávalKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
haxiboy
veterán
Alphacool Eisberg 240-ről mi a véleményetek?
Tudom olcsó, de azért mégsem egy kompakt. Bár a Corsair H100i nagyon bejön, sokan azt mondják hangosabb mint a legolcsóbb "normál" szivattyú.Edit: Corsair SP120 ventiket szeretnék rá. (quiet)
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #30716 üzenetére
Nem jövök képekkel, sikerült megölnöm a videókártyámat!
-
Grózi
Topikgazda
válasz hszilard666 #30726 üzenetére
A blokkal?Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz hszilard666 #30728 üzenetére
Ha vigasztal,egyet már én is kinyírtam!
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
ViZion
félisten
válasz ViZion #30709 üzenetére
Nah, EZT a blokkot ajánlották. Vajon jó lenne a fentebb linkelt 280X karira?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz akoska07 #30732 üzenetére
Nem, egy jóbarát adná, szal. ócó lenne az biztos. (Ugye? Remélem olvassa... )
Csak az a kérdés, h érdemes-e postáztatni keresztül az országon.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
nagyúr
válasz ViZion #30733 üzenetére
Ha jó áron van akkor természetesen megéri postáztatni,150k biztosítva garantált 1 napos nyomon követhető szállítással,csomagautomatánál 690ft-ért,legrosszabb esetben 950ft.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
mrbig25
őstag
válasz ViZion #30733 üzenetére
Referencia - a Te kártyád
Itt-ott lehet elkél egy kis reszelés, de szerintem összehozható...csak saját vélemény....
-
haxiboy
veterán
Ennyire hangosak lennének a Corsair SP Quiet ventik? Nyilván nem max fordulaton szeretném járatni őket, élőben mikor hallgattam sokkal halkabbak voltak mint a mostani (Cooler Master, gépházhoz gyárilag járó) ventillátoraim.
Jeez most hallgattam videót, ez a pumpa baromi hangos -.-'
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Grózi
Topikgazda
válasz haxiboy #30736 üzenetére
A jótól olyan messze van mint én a paptól...Már közepes fordulaton is zavaró motorhangja van.
Szívesen segítek jobbat találni a Ház ventilátorok topicban![link][ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
válasz ViZion #30738 üzenetére
ha a GPU kap egy univerzális blokkot, a ramok, fet-ek meg süniket, az elég lehet?
-
Supr@
senior tag
válasz KAMELOT #30743 üzenetére
Illetve azert phanteks enthoo primo, szinten eleg korrekt, es olcsobb mint cosmos/900d
En epp szedem szett az egeszet, pucolom ki, es adom el az egeszet a fenebe. Meguntam, hogy valamit allandoan butykolok, cserelgetek benne, draga hobbi. Igy marad a lapos+xbox.
iszilard: fogadd reszvetemet, tudom milyen erzes, nekem januarban a lapom sult meg, 2hete meg a tapom
[ Szerkesztve ]
-
-
spanglee001
addikt
3-4 hónap bubitlan használat után, egyszercsak látom, hogy a szűrőnél bubik keringenek, hogy
tartályban vízszint nem változott, hűtőteljesítmény szintén nem, szivárgás jelét nem látom wtf
feltöltés után szokott bubizni a szűrő 2-3 napig, de hogy újra elő jötttehát vagy a vízbű veszi ki a zoxigént, vagy kizárt dolog mert nem tudom
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
carr
őstag
Helló urak!
Vállalható árú, színtelen hűtőfolyadékot keresek.
Lehetőleg ingyenes szállítással. Vagy olcsón... Desztvizet nem találtam színtelent, még. De csak este lesz időm megnézni, gondoltam ha tud valaki valamit, jelezze.
Köszönöm!szerk.: MSI GTX 660 még garos. Hogyan tudom garvesztés nélkül rátenni a blokkot?
Van megoldás szerintetek?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest