Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
Hogy a fenébe ne tudnék
De amit te linkeltél,az is használható 2 vagy 3 utas sli-hez is,ezért van rajta a leszerelhető záródugó.
Azon a két centi úton nem fog múlni az áramlás,főleg,hogy tök egyenesen megy ott a víz.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
MPowerPH
félisten
2 szeparalt aga van. Egyiken csak in, masikon out. De EK oldalan talalsz rola kepet.
Mod: Hopp, mar megtettek.
Vazz, konnyezik a cpu blokkom oldala. Nem folyik, meg csak nem is csopog, csak konnyezik. Azt hiszem rosszul szereltem ossze. De mostmar vga csereig igy marad. Eszre se lehet venni, csak tegnap megfogtam az oldalat, hogy milyen meleg, es piros lett a kezem.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz kovab0de #30109 üzenetére
Most nezegettem, azota meg nem szivargott ki semmi sem. Egyebkent 3 hete raktam ossze, azota az a fel csopp jott ki belole. Most full szaraz, nem tudom hol engedhet.
jhorogh: En nem bannam, ha rafolyna a VGA-ra. Legalabb kapnek egy ujat gariba, amit eladni is konnyebb. Vagy talan meg a beszamitast is megtudnam oldani a Ti-be.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
kovab0de
tag
Lenne egy aprócska kérdésem felétek remélem tudtok segiteni benne , fölöslegesen nem rendelgetnek.
Van egy msi gtx 980 gaming 4g kártyám amit fel szeretnék vizezni. Ez a blokk ravalo lenne szerintetek[link] ? -
$lash
csendes tag
válasz kovab0de #30114 üzenetére
E szerint igen: gpx kompatibilitási lista
"Alphacool NexXxoS GPX - Nvidia Geforce GTX 980 M03 - mit Backplate - Schwarz
MSI GTX 980 Gaming 4G, GeForce GTX 980, 4GB GDDR5, DVI, HDMI, 3x DisplayPort (V317-008R)"Nézd meg a vga pontos szériaszámát(V317-008R).
-
flashpointer
őstag
válasz Anfänger #30087 üzenetére
Köszi nem dobta ki a kereső de elolvasom.
(#30063) Tikakukac:
Háát néztem pár tesztet és kicsinek kicsi de elég kattogó hangja volt.
(#30064) TESCO-Zsömle
Ahogy látom nem valami könnyen beszerezhető ez az enzotek cucc, úgyhogy lehet valami más lesz mint az eredeti elképzelés, pl egy Phobya DC12-260 PWM , elég jókat olvastam róla csak erre meg valami kompakt tartályt nem találok amibe belemenne hogy ne külön legyen.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz flashpointer #30123 üzenetére
Ahogy látom nem valami könnyen beszerezhető ez az enzotek cucc
Megesik cuccokkal, amiket majd 10 éve nem gyártanak...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
kovab0de
tag
válasz jhorogh #30119 üzenetére
De hogy ragaszkodok ahoz Az ek-tól kéne rendelnem akkor veszet árba jönn ki. Várok árat rá hátha olcsóbban be tudom szerezni. 2 variáció közt majd 20k különbség van az pedig elgondolkodtató....
Házban van légmozgás ahoz hogy a passzív hőleadó részt le hűtse. 20cm-es venti pont a kártyát fúja síricsöndben . -
Erdei88
veterán
Tudom, hogy nem szabadna ilyet de:
Nincs valakinek elfekvőben egy 90° G1/4-es adaptere elfekvőben? Pü-ben írjon ha van
-
Cyberneko
tag
Mi ez a hirtelen 90°-os adapter kereslet?
-
Erdei88
veterán
válasz Snip3r_HUN #30129 üzenetére
Sajnos nem jó. 16/12es csövem és csatlakozóim vannak
-
Makesz79
tag
válasz Snip3r_HUN #30129 üzenetére
Sajnos nem jó. 19/13-es csövem....
" Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki játszon, amennyit bír "
-
MPowerPH
félisten
válasz MPowerPH #30112 üzenetére
Nah, hat nem a cpu blokk szivarog. Ugye eddig mindig a kezemmel tapogattam, nem lattam bele. A leereszto szelep enged(pedig Bitspower), oda szoktam nyulkalni allitani a hofokmeron, hogy celsiusban mutasson.
Az uj cpu egyebkent jol befuti a rendszert. Olyan 3 fokkal melegebb a viz lassan jaro ventikkel, mint a 4790K-val.
Don't Tread On Me
-
Tournament
aktív tag
Üdv
Lenne egy kérdésem menyire jó az Xflow mert nem ismerem [link]
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
válasz Tournament #30139 üzenetére
Atke árult egy 120-ast,talán ő tudja.Nem hinném,hogy nagy eltérés lenne,inkább csak a csövezése más.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Van itt valakinek tapasztalata az EK vardar ventikkel?
Kis fun fact az életemből:
Ma volt 2 failom is. Esti itt hagytam a nagygépet renderelni, de rátettem a tetejére egy könyvet, reggel arra ébredtem hogy szétfagyott. Most játszogattam egy picit és ha a videókártya elére a mágikus 56 fokot elkezd szemetelni. Tűrhető órajelen megy (1250mhz) Úgyhogy inkább bedobtam egy 5. ventit, gyönyörűen fut a gép, vga max 52 fok, de már lehet sajnos hallani.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Erdei88
veterán
válasz hszilard666 #30143 üzenetére
Épp ma nézegettem őket. Találtam 2 videót is ami nem unboxig
Best fans for watercooling?
Vardar, Gentle Typhoon and Noctua fans -
TESCO-Zsömle
félisten
-
ViZion
félisten
válasz TESCO-Zsömle #30146 üzenetére
Most bánom, h nem fúrattam ki a falat a p!csába... OK, télen nem lenne jó kirakni a radit a páralecsapódás miatt, de most pl. milyen szépen röföghetne rajta a venti az udvaron...
Azt vettem észre, h a VGA -levegőn va- befűt rendesen. Ez mennyiovel csökkenne vízhűtéssel? Értem ezt úgy, h nyilván nem a teljes hőt viszi ki a víz, de mégis miféle hőt sugároz vizezve?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz ViZion #30147 üzenetére
Amíg a víz ugyanúgy a szobába adja le a hőt, addig ugyanannyival lenne melegebb. Az udvaron meg ugye nem érheti napfény a radiátort és környékét, mert ha ott van valami, amit süt a nap az felmelegszik és melegíti a levegőt is.
A téli vízhűtés meg csak azon múlik, hogy mennyit vagy hajlandó rááldozni a dologra. Alapvetően két járható út létezik. Az egyik drágább, a másikkal több a munka:
-A drágábbikba kell egy keverőszelep, ami a szoba hőmérséklete és páratartalma arányában keveri a hűtőkörből visszatérő "melegebb" vizet a kintről jövő hideggel. Így csak a keverőszelepig kell lecsapódás ellen szigetelni. A keverőszelep viszont nem olcsó, és kell hozzá egy szintén nem olcsó vezérlés is, ami a keverést végzi.
-Az olcsóbbik melósabb, ugyanis a házat kell hozzá átalakítani úgy, hogy annak a hűtött HW-eket tartalmazó része hermetikusan zárható legyen. Ha ez megvan, már csak egy páramentesítőt kell betenni és kész is vagyunk. Ha nincs pára, nincs ami lecsapódjon a hűtésre.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
seniman
veterán
válasz hszilard666 #30143 üzenetére
Hááááát............elkezdheted a BGA-sokat felkutatni a szaknévsorban
Amúgy a Vardar valamelyik másik gyártó ventijének a licenszes változata.Talán a Schyte-től vették,már nem emlékszem,pedig már egyszer megvitattuk itt
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest