Új hozzászólás Aktív témák

  • Alu

    senior tag

    válasz Madn!ght #2406 üzenetére

    Ja, hogy rohadna meg.. :((( De most már csak azért is megcsinálom. ;]

    Eddig ez volt a tervem:

    - Asetek LCLC (Corsair H50 matrica nélkül)
    Ebbe benne van a szivattyú, a tartály és a blokk.
    - Sysrad2 Dual 45mm vastag radi PH -ról + az Asetek cucc saját single radiátora. A Sysrad2 radiból végül kettőt rendeltem, hátha a 480 SLI is vizezve lesz. ;)
    - Egy rakat meg egy fél 8/6 -os csati,
    - ~2,5m 8/6 -os neon kék cső,
    - Átlátszó folyadék.

    Az Asetek hűtő már meg van, a múlt héten már darabokra szedtem, beharisnyáztam a tápkábelét és szépen kitakarítottam. Mivel még 1x nem volt használva, így az utóbbi meló nem volt olyan vészes... :DDD
    Ma eljutottam a mez.gazd boltba, de nem volt, csak 10/8 -as cső, 160 Ft -ért. Vettem 3m -t, de most már kezdem megbánni.. + jó erős gyorskötözőket.
    Fürdőszobában leszedtem a zuhany rózsát és rászigszallagoztam a cső végét a 3m -es cső egyik végére, a másik végére meg rákötegelőztem a radiátort. Csap nyit, radiból kivezető cső spriccel, a házilagos kötegelős megoldás jónak bizonyult. Irány vissza az asztalhoz, szépen méretrevágtam a csöveket, rákötegelőztem, stb.., erre eszembe jut, hogy nem tettem fel a hátoldalát.. :W Vissza minden, hátoldal fel, újra csövez, kötegelőz, stb.. Készvan.
    Szedem le a blokkot, töltöm fel a radit, utána a blokk alatti tartályt. Blokk vissza és a hátsó lyukon elkezdtem feltölteni fullra a rendszert. Ez is kész.. Csavar becsavar, gépre ráköt, indítás.. Olyan hangja volt, mint a szomszéd ladájának, ami már 20 éve ugyan azzal a benzinnel megy.. kerepelt mint az állat. Megpöckölgettem, elhallgatott. Egyszer csak valami csöpög. Nézem az illesztéseket, semmi. Nézem a kötegelős megoldásomat, semmi. Nézem a tartály oldalát, ahol gyárilag be van ragasztva a motor, csöpög.. :W Hirtelen ki tudtam volna vágni az ablakon, de szépen leraktam az asztal mellé és kimentem levegőzni.. úgy hogy lehet, hogy inkább veszek egy ilyet, és ez az Asetek megmarad simán blokknak..

    Kicsi regény lett, bocsi srácok. :B

    λŁƯ™

Új hozzászólás Aktív témák