Új hozzászólás Aktív témák

  • KMT

    addikt

    válasz PROTRON #7979 üzenetére

    Köszi a válaszokat!

    Jól értem, hogy a meglévő vezetékezés biztosan nem jó? A jelenlegi készülék adattáblája szerint 2,1 kW sütő + 7 kW főzőlap... Az eretnekség, hogy a három fázis közül egyikre megy a főzőlap, másikra sütő, harmadik nem használ? Így persze egy közös nullán és megszakítón lennének. Fogalmam sincs, hogy ez valid lenne-e.

    Bocs, whirlpool mint márka nálunk jó pár éve kuka. Ipari hulladék. Sajnos lassan a gorenje is. Nem sütős tapasztalat, de nem érdekel, elestek.
    Nekünk bosch főzőlap van, azon egyszer kell beállítani a max áramfelvételt. Nálunk le van véve 13A-ra, valahogy beosztja aztán a 4 zóna között, eddig jól működik. Power management a funkció neve.
    Egyébként ha megnézitek a leírást, szerintem ezt csak egy fázisra lehet kötni. [link] :F

    #7978 Atomgeszi
    Nem nálunk lenne a dolog. Én is indukciósat ajánlok, persze.
    De lehet, hogy félreértesz. Nem akarom én egy fázisra kötni. Csak abból élni, ami ott van behúzva, erre meg a kismegszakítóból következtetek. B16 A, három fázisos. Vagy ha sehogy sem jó, akkor tudni, hogy kábelezni kell, vagy esetleg megszakítót is cserélni. Csak mert ha bekötésre jön a szaki, ne az legyen a vége, hogy ezt így átalakítás nélkül nem lehet megcsinálni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák