Új hozzászólás Aktív témák

  • Chrystall

    senior tag

    válasz pibácsi #1574 üzenetére

    Köszi a segítséget és a próbálkozást.

    A videómat ami 600 mega körül van, gyorsan le lehet szedni, mert gyors a szerver, nekem 2 perc az egész.

    Le fogom tesztelni amit mondtál, csak már nagyon késő van, és órák óta ezzel molyolok, meg még most is megy egy konvertálás.

    Egyébként az Avidemux 2.5.6-ban ha kiválasztom a DVD helyett az mpeg2video menüpontot a Video fülnél, és beállítom a BFF-et, elég jó az eredmény. Sokkal jobb, mint amit a többi konverter csinált, mert viszonlag folyamatos a kép. Szóval arra jó, ha nem is lehet így PAL DVD-t írni, de legalább az átkonvertált dolgokat meg tudom nézni szaggatásmentesen a gépemen.

    De kipróbálom ezt amit írtál a másik verzióval is, meg fel is teszek majd mindenről mintát.

    Aztán írod még ezt a PAL dvd dolgot. Egy másik fórumban is megkérdeztem ezt a problémát, és érdekes módon ott valaki csinált egy elég jó konvertálást. Csak azzal az a baj, hogy valami iszonyat bonyolult módon csinálta Avisynth-tel, ilyen scriptes megoldással, felhasználva vagy 6 féle segédprogramot meg plugint. De jó az eredmény:

    http://forum.videohelp.com/attachments/12254-1335834056/interp.M2V

    Ha összehasonlítod azzal, amit én belinkeltem a Wetransferen, hát ég és föld a különbség.

    Azt írta a fickó, hogy ő valami motion interpolation-t használt, és így csinált a 60i-s mp4-ből egy 25i-s file-t.

    Te vágod ezt a script-es témát? Nekem it magyarázták, hogy mit csináljak, de hibát hibára jelez a sok program, amivel az adott szkriptet kéne futtatni.

    Megnéztem egyébként a belinkelt dolgot, amit csináltál, és jobb lett, mint az eredeti mp4, abból a szempontból, hogy nem szaggat már anynira a videó, nézhető a gépemen. De ez a homályosság megmaradt. a Divix Plus Player-rel ha megnyitom az eredeti mp4-et, akkor élesebb a kép, nincs olyan mint a HDTV, de tűrhető, viszont amit átkonvertáltál, az sokkal homályosabb lett a gépemen. De nem szaggat úgy, mintha az mp4-et játszom le.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák