Új hozzászólás Aktív témák

  • F.csaba

    csendes tag

    válasz JJános #9653 üzenetére

    Navégre, hogy színt vallottál!

    Bár én tudtam azonnal is, de kellett, hogy itten mindenki lássa! Mert amikor a kérdésemre, hogy ugye előszőr cionista, az az zsidó és csak aztán vagy keresztény , sokáig sumákoltál és most sem akartál rá választ adni de amint látod sokáig hazudni nem lehet! Úgy sumákolni sem, mert meg van írva, minden nyilvánosságra fog kerülni! És amit a legrejtettebb helyeiteken suttogtok azt a háztetőkről káltják majd !

    Mert leírtad ugyan, hogy te nem teszel a két dolog között különbbséget, és egyszerre vagy ez is meg az is, DE EGYSZERRE MÁR NEM TUDTAD LEÍRNI A KÉT SZÓT, CSAK MEG KELLETT MUTATNOD A TE VÁLASZTÁSODAT!

    És a kérdésemre, hogy ugye először ez vagy szépen válaszoltál is írásodban így:

    Én egyszerre vagyok cionista, és hívő.
    A keresztény szót nem írom le, mert elcsépeltétek, főleg ti katolikusok.

    Helyes!!!Pontosan így gondoltam én is! Egyszerre vagy zsidóista és ennek hívője is! Mert bizony a hívő sokkféle van! ahány vallás annyiféle hívő!

    De az úgymond Jézus-vallásuak, nem cionista hívők, hanem éppenhpgy KRISZTUSIAK, azaz magyar szóval keresztények!

    Úgyhogy te saját magad mondtad meg magadról, hogy véleményed a tárgyban, mármint a vallásban milyen alapokon is nyugszik!

    Nehogy félreérts, semmi bajom azzal, hogy te cionhívő vagy! Csak nem értek egyet a dolgaitokkal sok esetben! Főleg, hogy még Istent is beépítitek népelkergető, népnemzetromboló, kiszórító, földelbitorló, nagyfalépítő, házakatledozerelő, menekülttáborbombázó, népnyomorító, felvásárló -egyszóval Isten parancsolatai ellenes politikátokkal és gyakorlatotokkal!

    Mert valóban minden nemzetnek joga, hogy védje tagjait!

    De akkor mindegyiknek! UGYÍE?

    Vagy csak ti védhetitek a tiéteket?

    Nem is kellett volna neked erre a vallásfórumra jönnöd! Mert te nem is azt a vallást véded amiben mutatod magad, mármint a Jézus Krisztus által alapított Anyaszetegyház vallását, melynek tagaji, bátran kiállnak, bármikor és bárhova, hogy az ő mesterükről bizonyságot tegyenek és megvallják kereszténységüket, hanem amit te védesz, a kereszténység álruhájába öltözve, az nem más mint a cionizmus!

    Ügyes voltál be kell látnunk, hogy eddig ez nem lett nyilvános! De most már az!!!

    Így most már, hogy tudjuk ,mi vagy, ne is próbáld tagadni, mert azzal csak saját hitbélieidet, a ti szent ügyeteket járatnád le a továbbiakban, más kérdéseket kell neked feltenni, hogy ne bántsuk meg szegény lelkiségedet!
    Ilyeneket pl, hogy te is átestél a nyolcadnapi galabpáráldozati szertaráson csecsmőkorodban?

    Meg milyen érzés Keresztények között cionistának lenni?

    Nem tudtad, hogy Gázában keresztény palesztinok is vannak?
    Nem szólnál az érdekükben, hogy ha legközelebb lesz egy körülzáró ostrom, akkor a cionista hadsereg legalább a nemzetközi ENSZ segélyekből az ivóvízet meg a gyógyszersegélyeket engedje át az ostromgyürűn? Meg ne lője le az ENSZ segélyszállító kamionok személyzetét?

    És ha csak ennyit is megteszel, hát egy nagy cionistát ismertünk meg benned!

    Előre is kösz!

Új hozzászólás Aktív témák