Új hozzászólás Aktív témák

  • JJános

    addikt

    válasz csaba54 #9431 üzenetére

    Az a gond veled, hogy bizonyos dolgokat elfogadsz tényként, és tényeket meg nem tudsz elfogadni. Gondolom ebben nagy szerepe volt az otthoni környezetednek.

    Az öröktől fogva is valamennyi idő eltelését jelenti, vagyis hogy mindig. Ezt emberi agy nem tudja feldolgozni. Az örökké lenni-t sem nagyon. Ehhez ismerni kell sok dolgot, hogy elfogadd, hogy az ember is eljuthat az örök életre. Ez azt jelenti, hogy mindig leszünk. És értelmes életet élhetünk mindennap.

    A vallásokat nem az emberek hozzák létre, hanem az ördög. Az a célja, hogy az emberek vallásokkal legyenek elfoglalva, és ne ismerjék meg Istent. Ezért sok helyen úgy folyik a vallás, mintha.
    Mint ha Istent tisztelnék, közben pedig az Isten tisztelet helyett begyakorlott dolgokat tesznek, elveszik a mindennapok között a lényeg. Megelégszenek azzal, hogy ott voltak, és azután hazamennek az emberek, és élik a maguk erkölcstelen életüket, tisztelet a kivételnek.
    Amitől te megcsömörlöttél, ahhoz Istennek semmi köze.

    Nem volt ősember a szó abban az értelmében, ahogy te gondolod. Isten teremtményei vagyunk.

    Aki embert öl, mert vallása erre indítja, Isten haragját vonja magára. Ezek mögött a dolgok mögött a gonosz áll. A vallások nagy többségében is hasonlóan.
    Hazugság, és Istenismeret hiány vezet el idáig.

    Vezetheted magad is magadat. Olvasd el fentebb leírtam.
    A te szabadságoddal te gazdálkodsz, de felelned kell majd mit kezdtél a szabadságoddal. Mire is használtad.

    2007-05-06 óta itt!

Új hozzászólás Aktív témák