Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dalai Láma

    őstag

    válasz JJános #8782 üzenetére

    Nem beszéltük meg, te mondtad, hogy nem fogsz nekem többet írni. Ezt viszont többször is leírtad. Én nem ígérek semmit, nincs is értelme. A neved pedig leírom, ha adott helyzetben ez szükséges. De ez egy nyitott fórum, a moderátorok dönthetnek csak arról, mi ne kerüljön ki. Bár látom, szereted megmondani, ki mit csináljon, vagy mit ne.

    Sokszor sok mindenre reagáltam, ellenben te voltál ,aki privát üzenetet küldtél, és a választ olvasás nélkül törölted. Ezek után mit kéne még neked, pont neked magyarázkodnom?

    A hitemről semmit, azaz SEMMIT nem tudsz. Az egy dolog, hogy a katolikus vallásról mi a véleményed, arról nekem is van. A hit számomra az, ami az igazán lényeges, a vallás keret.

    Pontosan mit cáfoljak meg? A Biblia értelmezésedet? Megcáfolom: nem úgy van! Annyian annyiszor leírták már neked, hogy megint ugyanazt minek gépeljem le? Hogy megint leírd a szokásos szöveget a sértegető stílusodban?

    A szerencse az, hogy az én keresztényi mivoltom nem attól függ, hogy te mit mondasz. Neked nincs rajtam hatalmad, akinek meg van, nos ő majd velem elrendezi.

    Mellesleg te is kereshetnél magadnak mást, akit folyton cseszegetsz, és hazugsággal, a sátánnal való cimborálással vádolod. Ebből például elegem van. És még jópár másik fórumtársnak is.

    ''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''

Új hozzászólás Aktív témák