Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #31757056

    törölt tag

    válasz Dalai Láma #8511 üzenetére

    A vakbélnek van funkciója, csak a mai civilizált ember számára már nem annyira lényeges mint pár századdal korábban. :) [link] De nem feleslegesen, sőt inkább céllal létezik.
    Egyébként ha már így túlzol, hogy milliónyi, akkor hadd engedjek meg én is magamnak túlzásokat, és had tegyem fel azt a kérdést, melyik az a maradék 999 999 db felesleges szerv még az emberben a vakbélen kívül, ami egyébként szintén nem felesleges?

    Logikusan meg tudod-e fogalmazni, hogy az intelligens tervezettség miért nem tudományos? Mert én meg tudom a kis eszemmel is, hogy miért az. Ellenben te csak azt írod le, hogy nem az, és kész. Meg, hogy ne kezeljük úgy.

    Az embert egy baktériumhoz hasonlítani, szerintem nem túl szerencsés. A Holdon található baktériumok közül egyik sem azért került oda, mert eldöntötték volna, hogy ők ott szeretnének lenni. A baktériumok mind egy-egy funkciót szolgálnak például az ember testében is. Túlzott mennyiségben persze károsak, és ez a tény is azt sugallja, hogy az intelligens tervezettségen kívül nem kis finomhangolási utómunka is volt egy test megépítése során.
    Hogyan lehet egy baktériumot sikeresnek nevezni, mikor az nem is érzi a sikerélményt, mert nem tudja végig gondolni, mert agya sincsen...?

Új hozzászólás Aktív témák