Új hozzászólás Aktív témák

  • lao ce

    aktív tag

    válasz Dalai Láma #8264 üzenetére

    " Az egy dolog, hogy a média mindig úgy kommunikálja, hogy a "pápa tiltja az óvszer használatát". De mi van mögötte, lessünk oda is kicsit."
    tiltja az ovszer hasznalatat. mi van mogotte?

    "Vajon mennyire helyes dolog, hogy a fiatalok fűvel-fával lefekszenek?"
    az hogy helyes vagy nem helyes nem tartozik a vedekezes kerdesehez. lehet beszelgetni rola, de az ovszer hasznalathoz es a nemi betegsegek megelozesben jatszott fontossagahoz nincs koze az erkolcsi ertekelesnek.

    "Aztán a következményeket nem vállalják, sőt esetleg tisztában sincsenek velük."
    vagyis?
    ha mar csinaljak, akkor csinaljak ovszer nelkul, hogy aztan legyen is kovetkezmenye! mert akkor felig keresztenyek maradnak legalabb. kevesebb dolgot kell meggyonni vasarnap! "atyam, vetkeztem a marcsi neni lanyaval, de legalabb ovszert nem hasznaltam! annal legalabb erosebb karakter vagyok!"

    "Az aids pedig nem a katolicizmus miatt terjed a világon, hanem a felvilágosítás hiánya miatt, és igen, a kicsapongó szexualitás miatt is."
    felvilagositalak, jo? :)
    az aids a homo ferfiak kozott es a fertozott tuk miatt terjed. egyetlen partnertol vagy esettol (vagy tutol) is el lehet kapni, nem kell "kicsapongani".
    a legeslegfontosabb felvilagositas, a bizonyitottan mukodo vedekezes alapja az aids ellen: hasznalj ovszert.
    ami ellen pont kirohantok. az ovszert kellene hasznalni, foleg ha valaki homokos vagy bi. igyhat az aids es mas nemi betegsegek terjedeseben a katolicizmus negativ szerepet jatszik. aki az ovszer ellen agal olyan pozicioban mint a papa az egyszeruen bunozo.

    nicht kompot

Új hozzászólás Aktív témák